Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani

din 22 mai 2009 18:46 de veraoc

Uite,m-am mai gandit la idei de cadouri pentru prietena ta.Pentru ca imi plac foarte mult cadourile bine facute.Si poate mai retin si eu cate ceva. Deci :heart: Daca nu-si serbeaza majoratul , o poti duce tu la restaurant. O iesire in doi,o seara ...

Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani

din 22 mai 2009 17:40 de veraoc

hmm,pai...daca nu-i cunosti parintii si nu poti aparea din senin la ea la usa,se cam schimba datele problemei :D Dar mai depinde si de cat timp sunteti impreuna,si daca ea isi sarbatoreste majoratul intr-un local sau ceva de genu , cu ...

Re: Re: Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca?

din 22 mai 2009 16:53 de sweety16

Adica el poate sa te insele sa te bata sa-ti vb urat ca tu il adori si nu ai renunta la el pt nimic in lume:blink:daca ai impresia ca isi bate joc de tine lasa-l draga mea ca baieti sunt destui pe lume:ok::ok:

Re: Re: Metode de masturbare

din 22 mai 2009 15:24 de sweety16

In primul rand daca el vrea sa te masturbezi in fara camerei web nu trebuie sa faci asta...daca pana acum nu te-ai masturbat de ce vrei sa faci asta doar ca sa-i faci lui pe plac?Nu stiu cum sa-ti explic...e ceva ce poti sa descoperi tu ...

Re: ajutor !

din 22 mai 2009 15:18 de ursaru

Pai vorbeste si tu cu ea pe mess,intreab-o ce ar zice daca i-ai propune sa fie prietena ta.In nici un caz sa ii zici "te iubesc".Incearca sa o saruti sa vezi ce reactie are.Bafta

Re: Cresterea penisului dupa 16 ani

din 22 mai 2009 14:52 de AleCz

Mai da eo am 16 ani si am de 7 cm eo ce sa mai zic. Dak voi o aveti de 13-14 eo am 7-8 cm

Marire penis (de 13 cm)

din 22 mai 2009 12:57 de noob

Am tot cautat pe forum dar nu am gasit nimic concret... Daca stiti vreo metoda de marire a penisului fara operatii va rog sa postati Si va rog sa fiti on-topic LEdit:am 17 ani si sunt virgin

Nu am curaj sa-i spun ca o iubesc...

din 22 mai 2009 11:39 de Andrei

salut, sunt un baiat de 15 ani, si plac o fata foarte mult, dar nu am curajul sa ii zic, pur si simplu imi este rusine, si vreau sa ma apropii de ea dar nu stiu cum. Intre noi este o relatie de prietenie foarte buna, ne cunoastem de mult timp, dar nu ...

Re: Poti sa fii fericit fara sa faci sex vreodata?

din 22 mai 2009 11:13 de simosimina

Eu una zic sa iti aduni mintile.. Stai tu linistit ca nu e asa cum spui tu in mesaj...o sa vezi ca o sa ai tupeu sa faci multe alea...doar ca trebuie sa nu mai fi asa timid. Iti lipseste increderea in tine...

Re: -== !!! Anti-Conceptionale !!! ==-

din 22 mai 2009 11:09 de simosimina

esti varza...si YASMIN..asa se scire nu "YASMINE" :lol::lol::lol::lol::lol::lol: stii si tu 2 marci de anticonceptionale...sunt atatea frate... :)) eu zic ca mai bine nu mai deschizi nici un topic de genul..ca esti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare o fi o gresea

din 22 mai 2009 10:41 de vale24

Buna,eu am 24 de ani si mi-a intarziat ciclul cam 4 zile.Un test daca l-as face am inteles ca nu se vede daca sunt insarcinata.De 2 seri am dureri la ovare si dorm toata ziua.Am o pofta de mancare incontinuu.Sincer eu cu sotul meu ne dorim sa avem un ...

din 22 mai 2009 09:58 de SORIN28

Iti multumim pentru informatii...dar te rog sa nu mai faci reclama la alte site-uri:ok: Tu esti nesimtitor? Cum adica nu stii daca ai ejaculat in partenera? N-ai simtit cand ti-ai dat drumul? De fapt...de ce ma mir?! Tu nici macar limba ...

din 22 mai 2009 09:05 de androny

Mai este vreo shansa???!! Astazi este a 2 zi dupa ce am facut sex cu partenera mea, si cred k am dat drumu in ea. :wacko: Vreau sa stiu daca nui tirziu pentru ffolosirea acestor Pilule???? Ajutati-ma cumva.... Please...:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: am o belea

din 22 mai 2009 03:37 de anna89

eu stiu ca daca iei postenor nu trebuie sa sangerezi cel putin urm 5 zile, altfel esti.cel mai bn ar fii sa mergi la farmacie sa o rogi pe tanti sa te lamureasca sau sa citesti chiar tu prospctul!!!bafta

Re: Re: Sa fac sex cu el.. dupa o saptamana si jum

din 22 mai 2009 02:41 de matei

AI PERFECTA DREPTATE, AI TOT RESPECTUL MEU! :ok: STIU CE SPUI DIN PROPRIE EXPERIENTA!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex...prin cas

din 22 mai 2009 00:09 de ExoticDream

Eu bag mana in foc pentru cel putin unul.... :alien::alien::alien:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalni

din 22 mai 2009 00:07 de the_gogu

nu pot sa te consider tarfa, dar intradevar a fost o mare prostie de moment...si chiar ai argumente sa te aperi daca analizezi situatia mai bine...

Re: Cum sa ii spun ca am chef de nebunii?

din 21 mai 2009 23:22 de matei

da`i pe el fata!! mie unu mi`ar placea daca ar da una peste mine ! :love::love::love::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani

din 21 mai 2009 22:00 de Dunno

Faza cu telefonul ,era ca spunea ca vrea abonament ca sa isi cumpere ea singurica telefon ,iar acum vreau eu sa i-l fac cadou fara sa fie ea implicata. Ce ziceai acolo cu mesajul pe bloc parca mi se pare prea exagerat ,nu sunt atat de ...

Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani

din 21 mai 2009 21:50 de veraoc

Ok,telefon. Dar ca sa-si faca pe numele ei,trebuie sa fie prezenta. Nu ar fi chiar o surpriza,dar daca tu zici,e posibil sa o incante,fiind ceva ce "planuieste" de ceva timp. Totusi,eu iti recomand tortul. Daca e o relatie mai de durata,si va ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1434 din 3732
«   1 ... 1431   1432   1433   1434   1435   1436   1437 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare