Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani din 22 mai 2009 18:46 de veraoc
Uite,m-am mai gandit la idei de cadouri pentru prietena ta.Pentru ca imi plac foarte mult cadourile bine facute.Si poate mai retin si eu cate ceva.
Deci :heart:
Daca nu-si serbeaza majoratul , o poti duce tu la restaurant. O iesire in doi,o seara ...
Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani din 22 mai 2009 17:40 de veraoc
hmm,pai...daca nu-i cunosti parintii si nu poti aparea din senin la ea la usa,se cam schimba datele problemei :D
Dar mai depinde si de cat timp sunteti impreuna,si daca ea isi sarbatoreste majoratul intr-un local sau ceva de genu , cu ...
Re: Re: Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca? din 22 mai 2009 16:53 de sweety16
Adica el poate sa te insele sa te bata sa-ti vb urat ca tu il adori si nu ai renunta la el pt nimic in lume:blink:daca ai impresia ca isi bate joc de tine lasa-l draga mea ca baieti sunt destui pe lume:ok::ok:
Re: Re: Metode de masturbare din 22 mai 2009 15:24 de sweety16
In primul rand daca el vrea sa te masturbezi in fara camerei web nu trebuie sa faci asta...daca pana acum nu te-ai masturbat de ce vrei sa faci asta doar ca sa-i faci lui pe plac?Nu stiu cum sa-ti explic...e ceva ce poti sa descoperi tu ...
Re: ajutor ! din 22 mai 2009 15:18 de ursaru
Pai vorbeste si tu cu ea pe mess,intreab-o ce ar zice daca i-ai propune sa fie prietena ta.In nici un caz sa ii zici "te iubesc".Incearca sa o saruti sa vezi ce reactie are.Bafta
Re: Cresterea penisului dupa 16 ani din 22 mai 2009 14:52 de AleCz
Mai da eo am 16 ani si am de 7 cm
eo ce sa mai zic. Dak voi o aveti de 13-14 eo am 7-8 cm
Marire penis (de 13 cm) din 22 mai 2009 12:57 de noob
Am tot cautat pe forum dar nu am gasit nimic concret...
Daca stiti vreo metoda de marire a penisului fara operatii va rog sa postati
Si va rog sa fiti on-topic
LEdit:am 17 ani si sunt virgin
Nu am curaj sa-i spun ca o iubesc... din 22 mai 2009 11:39 de Andrei
salut, sunt un baiat de 15 ani, si plac o fata foarte mult, dar nu am curajul sa ii zic, pur si simplu imi este rusine, si vreau sa ma apropii de ea dar nu stiu cum. Intre noi este o relatie de prietenie foarte buna, ne cunoastem de mult timp, dar nu ...
Re: Poti sa fii fericit fara sa faci sex vreodata? din 22 mai 2009 11:13 de simosimina
Eu una zic sa iti aduni mintile..
Stai tu linistit ca nu e asa cum spui tu in mesaj...o sa vezi ca o sa ai tupeu sa faci multe alea...doar ca trebuie sa nu mai fi asa timid. Iti lipseste increderea in tine...
Re: -== !!! Anti-Conceptionale !!! ==- din 22 mai 2009 11:09 de simosimina
esti varza...si YASMIN..asa se scire nu "YASMINE" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
stii si tu 2 marci de anticonceptionale...sunt atatea frate... :)) eu zic ca mai bine nu mai deschizi nici un topic de genul..ca esti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare o fi o gresea din 22 mai 2009 10:41 de vale24
Buna,eu am 24 de ani si mi-a intarziat ciclul cam 4 zile.Un test daca l-as face am inteles ca nu se vede daca sunt insarcinata.De 2 seri am dureri la ovare si dorm toata ziua.Am o pofta de mancare incontinuu.Sincer eu cu sotul meu ne dorim sa avem un ...
Re: -== !!! Anti-Conceptionale !!! ==- din 22 mai 2009 09:58 de SORIN28
Iti multumim pentru informatii...dar te rog sa nu mai faci reclama la alte site-uri:ok:
Tu esti nesimtitor? Cum adica nu stii daca ai ejaculat in partenera? N-ai simtit cand ti-ai dat drumul?
De fapt...de ce ma mir?! Tu nici macar limba ...
Re: -== !!! Anti-Conceptionale !!! ==- din 22 mai 2009 09:05 de androny
Mai este vreo shansa???!! Astazi este a 2 zi dupa ce am facut sex cu partenera mea, si cred k am dat drumu in ea. :wacko: Vreau sa stiu daca nui tirziu pentru ffolosirea acestor Pilule???? Ajutati-ma cumva.... Please...:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: am o belea din 22 mai 2009 03:37 de anna89
eu stiu ca daca iei postenor nu trebuie sa sangerezi cel putin urm 5 zile, altfel esti.cel mai bn ar fii sa mergi la farmacie sa o rogi pe tanti sa te lamureasca sau sa citesti chiar tu prospctul!!!bafta
Re: Re: Sa fac sex cu el.. dupa o saptamana si jum din 22 mai 2009 02:41 de matei
AI PERFECTA DREPTATE, AI TOT RESPECTUL MEU! :ok: STIU CE SPUI DIN PROPRIE EXPERIENTA!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex...prin cas din 22 mai 2009 00:09 de ExoticDream
Eu bag mana in foc pentru cel putin unul.... :alien::alien::alien:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalni din 22 mai 2009 00:07 de the_gogu
nu pot sa te consider tarfa, dar intradevar a fost o mare prostie de moment...si chiar ai argumente sa te aperi daca analizezi situatia mai bine...
Re: Cum sa ii spun ca am chef de nebunii? din 21 mai 2009 23:22 de matei
da`i pe el fata!! mie unu mi`ar placea daca ar da una peste mine ! :love::love::love::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani din 21 mai 2009 22:00 de Dunno
Faza cu telefonul ,era ca spunea ca vrea abonament ca sa isi cumpere ea singurica telefon ,iar acum vreau eu sa i-l fac cadou fara sa fie ea implicata.
Ce ziceai acolo cu mesajul pe bloc parca mi se pare prea exagerat ,nu sunt atat de ...
Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani din 21 mai 2009 21:50 de veraoc
Ok,telefon. Dar ca sa-si faca pe numele ei,trebuie sa fie prezenta. Nu ar fi chiar o surpriza,dar daca tu zici,e posibil sa o incante,fiind ceva ce "planuieste" de ceva timp.
Totusi,eu iti recomand tortul. Daca e o relatie mai de durata,si va ...
Pagina 1434 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||