Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cum se mentine o relatie la distan din 21 mai 2009 21:44 de EdU
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poti sa fii fericit fara s din 21 mai 2009 21:26 de veraoc
:lol: 13 centimentrii nu e foarte mic. E in parametrii normalului. Nu stiu ce ai auzit tu despre un penis "satisfacator" , dar 13 cm nu e "foarte mic" , asa cum spui tu.
Intradevar si partea profesionala e importanta in viata,pentru ca fara ea nu ...
Re: Re: Re: Cadou la 18 ani din 21 mai 2009 21:22 de baby
nu 100 de crini mamaaaaa:lol:
3 sau 5:love:
eu zic ca o bratara de la tn i-ar placea:heart:
:,:-*
Re: Re: Cadou la 18 ani din 21 mai 2009 21:13 de veraoc
In privinta trandafirilor eu sunt de acord. Ai putea lua un buchet cu 18 trandafiri rosii , si al 19-lea alb.
Cadoul bazat pe $$$ , hm...ar putea fi o bijuterie. Dar cu conditia sa stii ce prefera intre aur si argint,si alte detalii legate de ...
Re: Re: Cadou la 18 ani din 21 mai 2009 21:07 de Dunno
Hmmm .... Crini imperiali ? :D Dar cati ?? Daca 19 nu vi se par tocmai ok ? :wacko: Sa fim seriosi...Nu am spart vreo banca de curand sa dau banii pe 100 de trandafiri sau de crini . :(
Nu se topeste dupa bijuterii ,cu parfumurile mi-e ...
Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 21 mai 2009 20:56 de zZamBaRetZuL
cadouri, masina, cluburi asta poate so faca si daca nu te iubeste:dorin doar sa obtina ceva de la tine....:wacko::wacko: cum sa vorbit mai sus daca te iubeste cu adevarat este mereu aproape de tine si incearca sa te ajute cum poate el mai bine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire.. din 21 mai 2009 20:45 de AlyssaKid
eu una nici nu stiu daca sunt de acord sau nu.eram virgina si am facut`o si eu din prima intalnire.Si nu ca sa`mi satisfac dorinta sexuala ci pentru ca baiatul ala imi placea foarte mult si din orgoliu` ca sa`i arat fostului ca si eu pot.nu numai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sa din 21 mai 2009 20:44 de AlyssaKid
Re: Re: Re: Re: Re: Poti sa fii fericit fara sa fa din 21 mai 2009 20:31 de Gushteru
Penisul meu e de 13 cm,adica foarte mic.Oricum,nu sunt singurul care va fi virgin o viatza.mai sunt doar.Macar sa ma implinesc in alte domenii ale vietii(pe plan profesional de exemplu)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 17 ani. din 21 mai 2009 20:00 de spirea1st
aiki numai pareri de fete......va doare pe voi in cot...Sa punem altfel problema(Un baiat oarecare are o prietena mai mica decat el,sa zikem el are 17 si ea are 15 el sa fie de 1 an cu ea sa o iubeasca mult si ea sa nu fie pregatita de sex si sa il ...
Re: Oare sunt insarcinata? din 21 mai 2009 19:54 de toy
avand in vedere ca ai luat postinor si ca nu ai ciclu regulat de obicei, ai toate sansele sa nu fii insarcinata. acea intarziere poate fi cauzata de dereglari hormonale provocate de postinor..daca vrei sa fii intradevar sigura, consulta un ...
Re: Re: Re: Re: Poti sa fii fericit fara sa faci s din 21 mai 2009 18:45 de veraoc
M-ai facut urata! ):(
Glumesc... :lol: ...Din pacate,trebuie sa-ti dau o oarecare dreptate. Dar nu cea absoluta! Pentru ca nimic nu este in totalitate "asa". Conform acestei "reguli" , as putea spune ca baietii musculosi si tupeisti sunt ...
Re: Re: Re: Poti sa fii fericit fara sa faci sex v din 21 mai 2009 17:56 de Gushteru
Multumesc pentru incurajari,dar nu asta era rolul topicului.Vedeti voi,eu stiu sigur ca nu o sa fac niciodata sex.Stiu ca nici o fata nu o sa ma placa,dar sunt decis sa le tin la distanta pe cele care par interesate(daca ar fi vreuna).
Am si un ...
Re: Re: Poti sa fii fericit fara sa faci sex vreod din 21 mai 2009 17:44 de veraoc
NU TOATE fetele prefera baietii duri si tupeisti. Eu sunt una dintre ele,si nu sunt singura! E adevarat ca poate balanta inclina catre cele care se topesc in fata unui musculos tupeist,dar sunt destule si de cealalta parte!
Niciodata nu poti stii ...
Re: Poti sa fii fericit fara sa faci sex vreodata? din 21 mai 2009 17:22 de the_gogu
fericit o sa fii dar nu mai fii atat de pesimist in faptul ca nu o sa gasesti vreodata o prietena...nu e o tragedie sa fii virgin la 18 ani...si sunt o gramada timizi, e normal sa suferi intr-o relatie, asta e riscul, esti fericit cat merge bine dar ...
Poti sa fii fericit fara sa faci sex vreodata? din 21 mai 2009 17:13 de Gushteru
Sal,ma numesc Alexandru si am 18 ani.
Stiu sigur ca nu o sa fac sex niciodata,deoarece sunt foarte timid,mi-e si rusine sa ma dezbrac in fata cuiva,si bineinteles,fetele prefera baietii duri,mai tupeisti,asa ca nu o sa am nici o sansa.Oricum,decat ...
Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand ai prietena din 21 mai 2009 13:26 de the_gogu
daca ar fi sa accept as accepta pentru ca as vrea nu din cauza prietenilor mei, sau nu as accepta si gata...depinde in ce fel de relatie sunt cu prietena,daca vreau o relatie de durata pot sa fiu foarte cuminte... si depinde si in ce circumstante ...
Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 21 mai 2009 12:43 de fulgdenea
Pai masina la scara. Iti face toate poftele. Te duce in toate cluburile.
Nu pune intrebari ciudate.Si de ziua ta iti face cadouri scumpe.:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Peliculele contraceptive din 21 mai 2009 09:40 de raluk
folositile cu incredere ...eu le folosesc de 18 ani...nu am avut probleme niciodata...nu am o regula ..le introduc imediat nu tin cont de minte ..si nui obligatoriu sa nu te speli..o poti face imediat...nui bai...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 mai 2009 03:06 de ExoticDream
Eu zic ca la zero, tu?
Adevar grait-ai.... ideea aia te scarbeste ENORM! :x:x:x
Pagina 1435 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||