Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: metoda antierectie din 20 mai 2009 01:57 de tiby
Cred ca e ceva ce stapanesti ft greu. Mai ales daca esti tanar, ca na hormonii isi fac de cap
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dis din 20 mai 2009 01:54 de tiby
Buna intrebare...Dati cu parerea fratilor ca sunt curios:)
Re: Re: Re: Re: Salut ! am o problema din 20 mai 2009 01:52 de tiby
'mi e rusine sa fiu labar"
Deci asta din discutiile cu baietii de cartier tu cred ca ai inteles cand faceau caterinca. Nici sa fii acuma sa dai de 3x pe zi, dar nici asa deloc. MAI ALES DACA NU AI PRETENA!!!Iti dai seama daca te bagi p eo fata dupa ...
Re: Re: Cum se mentine o relatie la distanta? din 20 mai 2009 01:45 de tiby
pana la urma care e rostu daca nu ai pers respectiva sa o atingi sa vb q ea fatza in fatza?. Asa la tel sau pe mess poti sa iei pe oricine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despar din 20 mai 2009 01:43 de tiby
O fi si cum ziceti voi, dar daca te consumi in urma unei despartiri nu castigi nimik, iar femei/fete sunt destule, chiar cand zici ca ai gasit fata perfecta, imediat dai de alta, si iara tentatie...
Re: Re: Salon tatuaj pentru minori in Bucuresti? din 20 mai 2009 00:27 de Mihaelascumpik
:~*15 am.. sunt constienta de faptul ca.. daca il fac.. o sa`l am o viata intreaga.. :rolleyes: si nu cred ca o sa vreau sa`l scot:D
Re: Re: Re: Salut ! am o problema din 19 mai 2009 23:53 de toy
va face sex cu chilotii pe el:D:D:D
Re: Re: Salut ! am o problema din 19 mai 2009 23:06 de luinwe
imi place de tine... esti insistent
ok , acu nu-ti forta norocul ca te-am laudat. cred ca te grabesti... si e penibila graba asta... daca nu mai rezisti, fao manual... si nu uita lucrul manual il poti face oricand vrei tu... cred ca mai ai de ...
Re: Re: 14 din 19 mai 2009 20:12 de Doamne Feres
Ba voi sunteti nebuni?:|:| ce ii bagati ma la copil in cap?il speriati naiba de o sa fie virgin pana la 18 ani!!:| ..ma copilu si eu am facut tot de la 14 ani si nu a suferit nimeni nici mama nici tata nici bunicu ...nimeni din familie..normal frate ...
sex la 12 ani din 19 mai 2009 19:21 de Paula
crede-ma ca ai facut o prostie,nu trebuia sa faci asta.Trebuia sa te gandesti ce va urma dupa...daca vei ramane insarcinata..mama ta ce va zice:
"oo uite ce copil gras am" nu cred ca asa.
mai degraba te-ar certa/ si totusi.
cum a fost?:))
Re: Re: Re: metoda antierectie din 19 mai 2009 18:50 de veraoc
:lol::lol::lol:
Cu toate seriozitatea de care mai pot da dovada dupa ce am citit aceste randuri,iti recomand sa incerci pe alte forumuri,care apartin unor site-uri crestine,unde vei avea parte de toata indoctrinarea si fanatismul cu care ai fost ...
Re: Sex rapid, fara durere si sange,mai sunt virgi din 19 mai 2009 16:38 de anaid
e posibil sa fii,dak e la primul act sexual...pt ca nu se rupe la primul act abia la al 2-lea..3-lea acum depinde si de varsta baiatului si kt o avea,sa stii ca nu la toate pers li se intampla sa aiba dureri groaznici dar totusi cat de putin ...
Re: Re: Pot fi insarcinata? din 19 mai 2009 15:59 de the_gogu
daca nu esti o exceptie la nu stiu-cate mii (exceptie de care eu n-am auzit :D)...nu esti insarcinata
Re: Re: metoda antierectie din 19 mai 2009 15:36 de toni
stiu despre ce vorbesti, nu imi sunt deloc straine aceste fapte. 1: nu ma intereseaza parerea altora despre mine....virgin pana in noaptea nuntii, chiar daca e la 30 ani. 2. conform bibliei (nu mai ziceti ca nu exista niciun pasaj, ca este ...
Re: Re: fara acordul parintilor? din 19 mai 2009 15:12 de the_gogu
raspuns la intrebare nu stiu sa-ti dau dar iti spun sa te gandesti mai mult la pasul pe care vrei sa-l faci ( nu spun sa nu-l faci dar analizeaza mai bine situatia) pentru ca el ar putea profita de disperarea ta si sa se foloseasca de tine...acum eu ...
Re: Re: Re: din 19 mai 2009 13:43 de chinesegirl
fa un test cit mai repede,e posibil,pentru ca exista si sarcina peste ciclu si poti fi si pina in luna a 5 si sa ai si ciclu dar de fapt sa nu iti dai seama k esti gravida,fa un test,2 si vezi ce arata,dak negativ,nu esti...
Re: Re: din 19 mai 2009 10:38 de ads
Pe 12 Aprilie mi-a venit ciclu si ma tinut pana pe 17 aprilie,iar pe 18 am avut un act sexual si pe 20 neprotejat si cred ca prietenul meu s-a terminat putin in mine,de asta nu mai suntem siguri nici eu nici el.Pe 13 mai mi-a venit ciclu si vreau sa ...
Re: Re: Re: Re: Prieten pentru sex din 19 mai 2009 09:35 de luinwe
esti un tanar plin de imaginatie
Re: Sex o data pe luna (eu 27 de ani, el 31) din 19 mai 2009 08:32 de pacpac
grr daca e bolnav pe jocurie naspa.Si eu am avut o perioada cand eram bolnav pe jocuri la calc dar imi faceam timp si pentru sex.
Nu e normal sa vrea doar 1 data pe luna.
Ar trebui sa purtati o discutie in care tu sa-i spui ce doresti de la el ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionalele !! din 19 mai 2009 03:34 de ExoticDream
AVERTISMENT!!!
Daca nu renunti la limbajul asta de cartier, ma tem ca vom renunta noi la tine, sper ca ne-am inteles. Ai deschis o droaie de posturi pe tema asta, ti s-a raspuns la modul serios, dar tu ai chef de scandal. Am priceput ca ...
Pagina 1438 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||