Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ceva ciudat... din 18 mai 2009 15:07 de toy
Dupa parerea mea, acel baiat, a profitat de faptul ca prietena ta si-a marturisit sentimentele, si a vrut sa rada un pic de ea. Nu ar trebui sa aiba incredere in astfel de persoane. Sunt sigura ca isi va gasi ea un baiat care sa tina la ea si sa o ...
Re: Re: Re: Prieten pentru sex din 18 mai 2009 14:33 de ubuntu
daca vreti sa stiti am prietena de 2ani si 7 luni si o facem destul de des. Prietena pentru sex este pentru distractie...este ceva care mai coloreaza peisajul.
[i]Daca sunt fete doritoare ... astept mesaje![/i] ... GLUMA !
[i]Pun pariu ca esti ...
Re: Re: ! din 18 mai 2009 14:33 de chinesegirl
in sfirsit cinneva dragutz,respect girl
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartiri din 18 mai 2009 13:27 de SORIN28
"Fustangiule"....hai sa-ti explic doua vorbe:
Fustangiu e ala care alearga dupa femei(dar nu le prinde ;) ), la tine e normal sa nu pui suflet atat timp cat nu ai cum sa pui suflet in palma cu care te masturbezi atunci cand te gandesti la una ...
Re: Cum imi dau seama daca tine la mine? din 18 mai 2009 12:54 de just me
nu trebuie sa il supui la nici un fel de test...tu trebuie sa simti daca tine sau nu la tine...iar pentru asta nu ai nevoie de prea multe cuvinte...trebuie doar sal cunosti...fii atenta la felul in care se poarta cu tine,la felul cum te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionalel din 18 mai 2009 12:52 de valentine
Facand abstractie de limbajul de "pitipoanca in calduri", nici un medic ginecolog cu capul pe umeri nu-ti va prescrie anticonceptionale. Esti inca la varsta in care schimbarile hormonale din corpul tau sunt la ordinea zilei, iar daca un ginecolog iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu 17 ea 3 din 18 mai 2009 12:42 de valentine
Ai fi surprins sa vezi ca nu prea rade lumea, ci dimpotriva, se naste invidie. Bine, asta daca tipa de 30 arata bine...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartiri din 18 mai 2009 12:41 de valentine
Vorbim peste cativa ani...momentan esti doar un copil, care se crede si fustangiu pe deasupra. Ce sa-ti zic, ma bucur ca esti mare gagicar si ai un succes asa nebun la femei. Poate ne inveti si pe noi cate ceva:ninja:
Nu sunt o ea si nici nu ...
Re: Re: Re: mai sunt virgina? din 18 mai 2009 12:35 de pacpac
nu vad absolut nici o problema s-o faca rapid,pe fuga ... atat timp cat nu e prima data.
Re: Re: Re: mai sunt virgina? din 18 mai 2009 12:22 de veraoc
Ehh,ce conteaza cum e din punct de vedere psihic? Ce,ii vede cineva psihicul? Pe fata o intereseaza daca fizic mai e virgina,eventual daca mai poate pacali pe cineva cu puritatea ei
:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionalele !! din 18 mai 2009 12:11 de veraoc
looool :blink:
Banuiesc ca vocabularul acesta se datoreaza indelungilor practici din domeniu. Urat! Trist.
In fine. :wacko:
1.Din cate stiu eu,anticonceptionalele nu sunt recomandare minorelor. Asta daca vrei sa iei in considerare.
2.Si eu ...
Re: Re: Bole venerice cu prezervativ din 18 mai 2009 11:41 de kobra007
deci in concluzie daca follosesc prezervativ in cazul sexului oral nu pot lua vreo boala de la partenera nu?
Re: Re: Re: Re: calitatile unui viitor sot ! din 18 mai 2009 09:08 de pacpac
pai si tu draga nu ai gura sa vb?stati de 2 ani+ si ti-e jena.... sa propui sa va mutati impreuna,macar sa vezi daca il incanta ideea?
Intr-un cuplu si femeia tre sa-si asume unele responsabilitati,nu numai barbatul.
Nu inteleg de ce zici ...
Vreau sa cunosc un virgin din 18 mai 2009 03:37 de eva_online
poate pare ciudat dar vreau sa cunosc un virgin inalt (180 sau peste) cu care sa am o relatie. desi nu cunosc nici unul mi se par mai seriosi, dornici sa se implice, nu superficiali. daca ai 20 de ani esti prea mic pentru mine. prefer de la 26 de ani ...
Re: Re: Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane din 18 mai 2009 01:56 de tiby
Pentru o faza dasta poti sa ajungi sa ti dai cu pumnii in cap. Safety first of all:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu 17 ea 30... din 18 mai 2009 01:28 de tiby
Cum draq ca daca iesi q ea in orash si o tii de mana rade lumea de tne si cred ca aia e maicata:)) si doar pt sex...daca s a uitat una de 30 de ani la el sigur isi gaseste si una mai adecvataO:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex...prin casti : din 18 mai 2009 01:22 de tiby
Sunt curios ce baiat de pe forum, daca ar fii la disco etc...si l ar lua o tipa super de mana (sau alte faze asemanatoare) si apoi... chiar sunt curios cati ar rezista, nu prea multi iti spun yo...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile din 18 mai 2009 01:19 de tiby
ma faci sa rad:)) Tu ai auzit vrodata de fustangii? Acuma crezi ca toti pun suflet? Tre sa stau yo acuma suparat ca mi a dat pretena papucii, gasesc prietena oricand asa ca nu am de ce sa am ingrijorez.. Daca tu preferi sa stai 2 zile nemancata ...
Re: Prieten pentru sex din 18 mai 2009 00:49 de simosimina
Dar si-a gasit iubit tipa si am ramas fara prietena de sex :(
Daca sunt fete doritoare ... :love: ... astept mesaje!
eu sunt de parere ca esti...vai de capul tau ...
Tu de ce nu iti cauti prietena? :wacko::blink: Pun pariu ca esti genul ...
Re: ! din 18 mai 2009 00:46 de simosimina
Daca iese tot negativ inseamna ca nu esti. Dar daca inca te gandesti ca ai putea fi...ar fi bine sa faci o vizita la ginecolog...macar sa stai linistita...
Pagina 1440 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||