Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Prieten pentru sex din 17 mai 2009 11:19 de ubuntu
Ce parere aveti despe FuckFriends - Prieten pentru Sex.
Un/O prieten/a sa fie alaturi de tine cand vrei sa faci sex. In rest sa va comportati normal...ca 2 prieteni.
Eu unul ador ideea...am avut odata o prietena pentru sex. Ne intelegeam foarte ...
Re: Re: Marire de penis??? din 17 mai 2009 09:26 de ion
Re: Re: Marire de penis??? din 17 mai 2009 09:25 de ion
Re: Re: Marire de penis??? din 17 mai 2009 09:25 de ion
Re: Re: Re: Re: Re: Marire de penis??? din 17 mai 2009 09:22 de sa te sugi
Re: Re: Re: Re: Re: Marire de penis??? din 17 mai 2009 09:22 de sa te sugi
Re: Sotul meu prefera sa se masturbeze din 17 mai 2009 01:25 de jugaru
[b]mai dar tu poti sa stais a faci sex asa de rar .............spunei sau dai de inteles ca ai un amant ..care isi face treaba de barbat ...si veiz ce reactie are .......scuzza-mi nesimptirea (asta in cazul in care nu ai )....la vasrta ta ......ar fi ...
Teste negative din 17 mai 2009 00:50 de chinesegirl
am facut test inainte de ciclu si a iesit negativ.daca mai fac unul dupa si iese negativ ce sa fac?parca simptome nu am da ma tot gindesc la aceasta posibilitate.
Re: IKARIAM din 16 mai 2009 21:57 de reuben
eu as vrea sa ma joc da nam cont:((:((:((:((:((:((:((si nu pot sa ma joc:((:((:((:((:((:((:((:((
Re: : Salut ! am o problema din 16 mai 2009 15:53 de laur
uau frate cat de anormal poti sa fi sa-ti iei o papusa :wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: . din 16 mai 2009 14:34 de valentine
Nu stiu daca te satisface raspunsul meu, dar eu cand eram de varsta ta, nu umblam nici cu tocilare timide nici cu fete "cool"...umblam cu fete care terminasera liceul de ceva vreme, in speranta ca ele sunt ceva mai coapte la minte...
Re: Re: din 16 mai 2009 14:28 de yOoyo)
normal..daca o iubesti o vei astepta..in lumea asta nu totul se rezutla numa la sex...o relatie serioasa se bazeaza pe iubire,respect,etc......parerea mea e sa o astepti pana ma fi pregatita;):-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normal din 16 mai 2009 13:57 de Marius93
normal k mai creste (dar nu cred k mult)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: . din 16 mai 2009 10:03 de sweety16
Tu cand era de varsta mea...sau chiar si acum cu ce fel de fete umblai?Tocilare timide sau fete "cool"?
Re: Re: Re: Re: Re: Sex...prin casti :P din 16 mai 2009 09:56 de sweety16
Cel care a inselat o data va insela mereu:((dar atat timp cat el nu a aflat probabil nu va afla nici in viitor daca il vei mai insela.:)%%-%%-
Re: Re: Salut ! am o problema din 16 mai 2009 09:48 de sweety16
Daca te-ai masturba ai mai scapa de obsesia\nevoia asta de a face sex de la 14 ani.Sa zicem ca te duci o data la o prostituata dar dupa aia va trebui sa te duci mereu pana itit gasesti o partenera stabila si dispusa pentru ca o sa simti nevoia ...
Re: Re: Re: test sarcina - anticonceptionale din 16 mai 2009 08:09 de vladbodan
se pare ca esti mai lenta cu gandirea, daca nici din aia nu ai inteles, am sa iti spun clar NU
sper ca asta ai inteles-o :`
Re: Re: Salut ! am o problema din 16 mai 2009 08:07 de vladbodan
si sarac si cu pretentii:`
daca ti-e rusine de tine atunci cum naiba te vei simtii cand te vei afisa gol in fata unei femei:huh:
Re: Re: Re: Salut ! am o problema din 16 mai 2009 02:02 de and
era sa uit....
pofta pt sex cred ca o avem cu totii dupa o anumita varsta...
Re: Re: Salut ! am o problema din 16 mai 2009 02:00 de and
daca te masturbezi nu inseamna ca esti labar... toti oamenii o fac, ...iar la cei 14 ani ai nostrii mi se pare de vreme sa mergi la femei, in sesu ala, eu cel putin sunt total contra "femeilor de vanzare" sunt niste prefacute, si fatarnicia lor ...
Pagina 1442 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||