Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Am ramas insarcinata? din 13 mai 2009 22:15 de elena
O sa fac un test, cat de curand.Nu vreau sa ma amagesc cu ideea ca sunt insarcinata, si cand fac testul sa fiu dezamagita. Pt.ca am mai fost de aceea nu indraznesc sa imi mai fac. Imi doresc un copil chiar f.mult, si el isi doreste, insa as vrea ...
Re: . din 13 mai 2009 22:05 de valentine
Doamne...sa ne ia dracii, daca pana si astea mici, neinitiate au inceput sa reactioneze tot asa...
Reactia ei vizavi de comportamentul tau sunt sigur ca te surprinde, te bulverseaza, te nauceste, dar...daca te incalzeste cu ceva, sa stii ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nudismul din 13 mai 2009 22:02 de vladbodan
daca ar fii asa cum ai zis tu, femeile nici nu ar mai fi existat... gandeste-te putin in trecut cand oamenii nu stiai nici ce sunt alea haine :ok:
Re: Re: Re: Am ramas insarcinata? din 13 mai 2009 21:59 de vladbodan
:blink::blink::blink: pai nu asta te intereseaza pana la urma daca ai ramas insarcinata :huh: cat dureaza depinde si de calitatea spermei :) care difera de la barbat la barbat dar in medie traiesc circa 3-4 zile ... bafta
Re: Re: Re: Peliculele contraceptive din 13 mai 2009 21:56 de vass
si eu folosec pelicule de 6ani si sunt foarte sigure si chiar daca nu le folosesti cu 10 minute inainte
Re: Cea mai buna metoda de contraceptie? din 13 mai 2009 21:56 de vladbodan
prezervativele daca le folosesti corect si nu prezervative la 1 leu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pierce in buric din 13 mai 2009 20:35 de ella
foarte tare :ok:
Re: Re: Re: Salom Tatuaj din 13 mai 2009 19:30 de Mihaelascumpik
da.. ma lasa.. si app ma scuzati ca am gresit titlu` "salon*" ma grabeam..
am inteles ca cei din mall vitan sunt buni.. acolo as vrea sa mi`l fac.. poate ma prim cu acordul parintilor O:)
Re: Am ramas insarcinata? din 13 mai 2009 18:46 de pacpac
eu stiam ca 2 zile.in fine nu cred ca esti
Re: Am ramas insarcinata? din 13 mai 2009 18:30 de elena
Nici o parere?
Re: Re: Salom Tatuaj din 13 mai 2009 16:45 de sweety16
Cred ca ai nevoie de acordul parintilor daca vrei la un salon profesionist.Nu stiu sigur.Parintii te lasa?
Menstruatie la 14 zile distanta??? din 13 mai 2009 16:00 de toy
Este o problema daca am avut menstruatie de doua ori intr-o luna, la diferenta de 14 zile?:unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a peni din 13 mai 2009 10:54 de Marius93
Daca eu am scris ca dimensiunea normala la maturitate este intre 12.9 si 15 cm tu c crezi ?:D
Re: Re: mai sunt virgina? din 13 mai 2009 05:34 de Rich
:lol: eu cred ca te grabeai sa te trezesti din somn si deaia nu ai simtzit nimic...oricum se duce lumea de rapa cu copii deastia ca voi daca ati ajuns sa vio trageti in fuga si pe graba e clara treaba...:lol:
cosuri pe fatza si pe umeri din 13 mai 2009 05:28 de Rich
Man sfatu meu prietenes este sa nu le storci pentru ca ramai cu gauri si semne...si daca vrei sa iti treaca lasa cremele si prostiile deoparte...eu zic sa treci la treaba adik...cat mai mult sex si trece sigur 100%
Re: Re: Re:: Cosuri pe penis???? din 13 mai 2009 05:24 de Rich
Doaaamne ce va mai chinuitzi aici si va speriatzi,stati ma linistitzi,si eu am avut asa ceva adik zisele cosuri pe penis si pe capu penisului si pe coaie...astea se fac de la transpiratie, maini murdare, chilot murdar etc...ca sa treaca trebuie de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare... din 13 mai 2009 02:56 de ExoticDream
Forumul nu incearca sa dea retete infailibile, ci sa ajute atat cat poate prin propria experienta a userilor, aici nu avem un site de "agatat", "rendezvous" sau "matrimoniale" cum ai tu impresia. Daca adolescentii aflati la varsta primei ...
Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile din 13 mai 2009 02:27 de ursaru
De 2 ori pe zi :D
Re: Re: Re: Ma place ? din 13 mai 2009 02:20 de ursaru
Pai incearca sa comunici mai mult cu ea,invit-o undeva si cand simti ca e momentul ,sarut-o.Sunt multe topicuri pe aici despre sarut.Citeste si apoi experimenteaza cu ea...sau cu viitoare ta prietena.Asa ajungi sa inveti si french kiss etc.Sper ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: 14 din 13 mai 2009 01:45 de ExoticDream
Sa mai astepti daca tot zici ca o iubesti foarte mult, chit ca gandul eventualei despartiri din acest motiv spune ca "te trage ata" mai mult spre sex decat spre iubire... Te asigur ca nu ti se va intampla nici o nenorocire daca nu iti incepi inca ...
Pagina 1445 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||