Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Ma place ? din 13 mai 2009 00:24 de nani
Ms de sfat, dar la partea cu sarutu` ma poate lamuri cineva ? Am vazut f multe subiecte pe aici, si toti zic ace;asi lucru` ca nu se invata. Am un prieten si a fost cu o fata si imi zicea ca tinea limba in gura degeaba, cum credeti ca invata daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: ? din 12 mai 2009 22:44 de Dunno
Ma,eu am mai auzit asta ,atunci poate ca m-am prins dar acum nu-mi dau seama ... Nu poti ,vezi doamne sa intri,daca face asta ? Sau care e faza ?
Am ramas insarcinata? din 12 mai 2009 22:22 de elena
Am citit undeva ca spermatozoizii traiesc in jur de 7-8 zile in mediu propice.Am un ciclu regulat. In fiecare luna imi vine pe 23.Pe 30 aprilie eu si iubitul meu am facut dragoste, el ejaculand in mine. Perioada mea fertila conform unor calcule de pe ...
Ma place ? din 12 mai 2009 22:04 de nani
Sunt clasa a 8-a si imi place de o fata de la a 7-a ... nu conteaza varsta, dar e draguta si un coleg mi`a zis ca vorbind cu ea, s`a ajuns de mine si zicae ca sunt de treaba, mai mult nu a vrut sa zica. Mie imi place de ea, dar credeti ca as putea sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De din 12 mai 2009 20:21 de toy
cand o fata iubeste un baiat , are incredere in el. virginele , de obicei isi incep viata sexuala cu persoane in care au incredere. deci "daca ma iubesti te culci cu mine" nu mi se pare vrajeala de coca. dar, ma rog, parerea taB)
Re: Re: Re: Lungime penis in erectie vs lungime in din 12 mai 2009 17:46 de numi
eu am 7-9 in repaus si 15 in erectie ... si am 15 ani, cat despre problema cu "stramba" cred ca e de la pantaloni, si a mea are o inclinatie putin vizibila spre dreapta dar daca incerc s`o tin pe partea stanga ma jeneaza ... pe dreapta "sta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvir din 12 mai 2009 17:13 de pacpac
gata, incepeti cu vrajalea de coca "daca ma iubesti te culci cu mine"?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirgina din 12 mai 2009 15:41 de toy
daca si ea te iubeste poate nu o sa astepti asa de mult...:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Pls Help :(( din 12 mai 2009 14:37 de Trexv
Da,dar ginecologul iti va recomanda sa nu iei anticonceptionale la varsta ta pentru ca esti prea tanara pentru a-ti introduce in sistem aceste medicamente... Pot avea consecinte asupra dezvoltarii tale...
Re: Re: Re: Pls Help :(( din 12 mai 2009 13:33 de maya
ms gaby..deci tre` sa stau linistita zici ca imi da chiar daca aba fac 15 ani:X.ms:*
Re: Re: Pierce in buric din 12 mai 2009 09:50 de Mirela
auzi da si mie id tau dak tot ti-ai dat atatea gauri
Re: Re: Re: Sarcina extrauterina? din 12 mai 2009 01:18 de trixi
sa-ti mai zic despre mine cum or mai evoluat lucrurile .... desi cel mai bine te duci la ginecolog
eu am fost la doctor si mi-a zis ca am infectie urinara mi-a dat tratament...iar dupa ... o sapt jumate asa au disparut durerile , durerile ...
Re: Re: Pls Help :(( din 12 mai 2009 00:35 de gaby
nu trebuie o anumita varsta si iti face un control si iti prescrie el ce medicamente ti se potrivesc mai bine.
Re: Re: Re: Ce fel de anticonceptionale sa iau? din 12 mai 2009 00:23 de simosimina
nu conteaza mey varsta. Asta e ..sunt fete de varsta ta care trateaza acneea sau chisturile ovariene cu anticonceptionale..deci nu este o varsta minima sau maxima pentru a lua sau nu anticonceptioanle...deci du-te la docotr. Daca iti face ...
Re: Re: Re: Re: Sex...prin casti :P din 11 mai 2009 23:02 de mona86
Ce sa va zic? Va multumesc mult...la toti cei care m-ati ajutat cu un sfat.In special multumesc lui Darkangel (imi place mult cum gandesti,si nu numai in problema mea),lui valentine (nu ma asteptam sa ma impresionezi vreodata cu vreun mesaj ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare... din 11 mai 2009 20:55 de playinmyworld
Omule kitaro zau ca nu are nici o treaba cu ce ar merge sa ii spui tu unei femei. Sincer, de ce credeti ca un forum o sa va ajute sa rupeti o femeie in doua cu vrbele voastre.
1. sunt mai cerebrale
2.pot fii mai insensibile daca vor de 1000 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la f din 11 mai 2009 20:36 de toy
daca nu e pregatita mai ai un pic de rabdare. cu cat astepti mai mult, cu atat acel moment va fi mai placut:D
Re: Re: Re: ? din 11 mai 2009 20:28 de toy
daca pui 2 prezervative exista un risc de alunecare mai mare. deci cumpara prezervative de calitate(!)(!)
Re: Cosuri din 11 mai 2009 20:23 de Firefox
ar trebui sa ai o igiena personala mai buna.. daca se poate.. si poate nu sunt cosuri.. ai urmat in tocmai sfaturile dermatologului?
Re: Re: Re: ? din 11 mai 2009 20:18 de Firefox
nu-i nimic.. pui doua :,
Pagina 1446 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||