Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: .............................................. din 9 mai 2009 19:18 de GhoTiK
dc ne faceti mereu viata complicata? :rolleyes:
Cum imi dau seama daca tine la mine? din 9 mai 2009 19:16 de ............
cum imi pot da seama daca prietenul meu tine la mn?si ,cum las putea pune la incercare...:rolleyes:..ceva idei:devil:????(?)
Re: Re: Nudismul din 9 mai 2009 17:08 de simosimina
daca e NF asa ca tine... :lol::lol::lol:
Re: .. din 9 mai 2009 14:02 de veraoc
Pai bine bine, dar asta a fost toata discutia care a dus la despartie ( "nu mai vreau sa fiu cu tine,nu intreba dc" ) ? Daca a zis sa nu o intrebi "Dc" , trebuia sa o intrebi ce s-a intamplat. Desi era de datoria ei sa-ti dea o explicatie. Mai mult ...
Re: Re: Pot ramane insarcinata daca a ejaculat pe din 9 mai 2009 12:29 de anaid
si eu am trecut printro experienta de genu destul de neplacuta....chiar daca snt la o varsta destul de frageda.....in mom alea practic ram,ai socat....nu poti reactiona....
Re: Mi-a facut sex oral, a fost bine ca l-am lasat din 9 mai 2009 11:19 de simosimina
Stai linistita..daca v-ati dorit amandoi...si mai ales ai spus ca te-ai simtit minunat...e bine :)
Sa inteleg ca este pentru prima data cand ti-a facut, nu? O sa iti treaca si gandurile astea..stai linistita :)
Re: Re: ma pot dezvirgina daca ma masturbez cu deg din 9 mai 2009 11:18 de nu te poti d
Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare ....ca de la baiat l din 9 mai 2009 10:08 de Tovarasul
Ti se va rupe tie franghia daca iti mai bati joc de Partid!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 9 mai 2009 09:56 de Tovarasul
Tovarasi, nu torelez aceasta mare abatere de la Decretul 770. Voi femei fara cap, cum puteti sa va bateti joc de Partid? Pentru tot ce a facut Tovarasul pentru noi, voi va permiteti cu nesimtire sa va abateti de la lege? Avorturile sunt interzise, si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Priviri insistente din 9 mai 2009 04:30 de Firefox
sau poate fata este lesbi.. si nu prea vrea ca barbatii sa o priveasca asa.. daca o priveau fetele.. alta treaba :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile din 9 mai 2009 02:50 de ExoticDream
Nu cred ca te poti baza pe autocontrol daca este vorba de sentimente foarte puternice. Dupa parerea mea, asa cum o iubire serioasa are nevoie de cel putin cateva luni pentru a creste, cam la fel de mult timp trece pana cand reusesti sa o smulgi ...
Re: Mi-a facut sex oral, a fost bine ca l-am lasat din 9 mai 2009 02:23 de ExoticDream
Cred ca a fost... nu bine, ci excelent! In loc sa-ti bati capul cu astfel de ganduri, ti-as sugera o idee mai buna, desi.... indrazneata: fa-i si tu lui sex oral! Daca il iubesti, de ce nu? Sunt convinsa ca isi doreste.... si nici nu trebuie ...
Re: Calitatile unui viitor sot! din 9 mai 2009 02:09 de ExoticDream
Depinde de la caz la caz (adica de la femeie la femeie), una care se casatoreste pentru bani sau pozitie sociala nu va avea aceeasi "lista de calitati" ca una care isi doreste un mariaj din dragoste.
Asa cum spune si baby, nu ar ajunge o ...
Re: Re: Re: Re: Re: calitatile unui viitor sot ! din 9 mai 2009 01:58 de ExoticDream
Si de ce, dupa atata amar de vreme si cu iubirea inca vie, nu esti totusi sigura? V-ati plictisit de aceeasi fiinta in vecinatate sau intre voi au aparut probleme de alta natura?
Ohohohoooo... de la sine?!? NIMIC nu vine de la sine pe ...
Re: de ce gandesc asa? din 9 mai 2009 00:40 de trabuc
cati ani aveti???
Re: Re: Re: de ce gandesc asa? din 8 mai 2009 23:29 de baby
eu dupa 1 an si ceva de cand mi-a facut prima data inca mai zic uneori ca nu vreau:lol: cu toate ca imi place:~*:lol: si na....il las:lol:
ma simteam vinovata si indatorata pt ca eu nu ii faceam.....si nici acum nu ii fac:ermm:[am ...
Re: Re: de ce gandesc asa? din 8 mai 2009 23:18 de rucsy
ms de rasp ! probabil daca o sa faca mai des o sa scap..sper !...chiar era forte trist cand ma vedea asa...credea ca e vina lui..
Re: de ce gandesc asa? din 8 mai 2009 22:54 de lyly
daca vrei sa scapi de gandurile astea... pune-l sa-ti faca sex oral cat mai des...sa vezi ce bine o sa-ti fie...
nu ai de ce sa fii complexata si norocoasa...:flowers:
Mi-a facut sex oral, a fost bine ca l-am lasat? din 8 mai 2009 22:43 de rucsy
buna...am o mica problema..nu e cine stie ce dar ma cam framanta...prietenul meu mi-a facut sex oral..a fost minunat..dar acum ma macina gandul daca a fost bine ca l-am lasat???adica ne doream si eu si el dar nu stiu acum imi trec multe chestii prin ...
Re: Re: Re: Re: calitatile unui viitor sot ! din 8 mai 2009 22:29 de mona86
Daca ai ideile atat de fixe in cap....la ce puii mei mai vrei un sfat de la noi?Daca tu crezi ca nu e "viitorul tau sot" lasa-l si treci la urmatorul.dupa 2 ani ar cam trebui sa stii ce vrei,dar daca nu stii,(ar fii ceva normal si asta)mai ...
Pagina 1449 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||