Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: buna.,.. din 7 mai 2009 10:26 de pacpac
incearca cu ulei de floarea soarelui dublu rafinat.Daca prajesti si o tigaie de cartofi in el,e si mai bun.
Alunecare usoara!!!
:))))))))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenie sau amicitie din 7 mai 2009 04:54 de pacpac
cel mai bine o suni:))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex...prin casti :P din 7 mai 2009 03:11 de valentine
Stii...probabil si eu m-as simti super bine violand, furand, drogandu-ma, etc. si totusi nu o fac. Ai idee de ce?
Vezi ca roata se intoarce si odata poate o sa patesti si tu acelasi lucru precum partenerul tau "real". Atunci sa vezi ce misto ...
Re: Re: Re: Despartirile din 7 mai 2009 01:58 de ExoticDream
Ba eu zic ca in prima faza izolarea este cea mai buna solutie. De ce? In primul rand, trebuie sa-ti pui ordine in ganduri (si sentimente), sa intelegi bine ce s-a intamplat, unde ai gresit, sa analizezi inca o data daca ai luat decizia cea buna ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare... din 7 mai 2009 01:33 de ExoticDream
Nu, nu trebuie intotdeauna. Intrebarea era daca se poate sa exciti pe cineva astfel, nu spune nimeni sa inlocuiesti partea 100% reala (cea cu mangaieri, soapte la ureche, saruturi etc.) cu un "joc" erotic in care singura "arma" sunt cuvintele.... ...
Re: Re: Re: Femeia moderna din 6 mai 2009 23:57 de carrie
E destul de complicata povestea asta, pentru ca "egalitatea" asta mult trambitata nu e tocmai egalitate. Este in mare parte doar teoretica... asa cum si democratia, de exemplu, este in mare parte doar teoretica.
Desigur, in lumea moderna (vorbesc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt din 6 mai 2009 22:43 de pacpac
pai daca faceti peeting si nu ejaculeaza il dor coitele rau rau rau de tot.faptul ca te grabeste nu e bine sincer.
Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dez din 6 mai 2009 22:14 de miha
[b]Si sincera sa fiu nu cred k mi-ar place sa fac sex oral si nici nu as putea sa incerc.[/b]
Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dez din 6 mai 2009 22:05 de miha
[b]El nu vrea sex fara penetrare.Si cand facem peeting zice k il doare... si eu ma simt naspa.Si eu imi doresc sa fac dragoste cu el dar imi e teama de ai mei,iar acum 2 zile mi-a zis k a luat si prezervative.Cred k dak nu o fac cu el o sa ma insele ...
Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la din 6 mai 2009 20:59 de bianca20
Eu nu sunt de acord cu sexul de la prima intalnire , cred ca trebuie sa treaca cateva intalniri pana sa incepeti sa va cunoasteti, nu? Fiecare face cum vrea, eu nu judec pe nimeni daca se baga-n pat cu un barbat din prima noapte, dar eu nu as proceda ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare... din 6 mai 2009 20:51 de bianca20
Trebuie mult mai mult decat vorbe pentru a excita o fata, poti sa-i soptesti in ureche cuvinte dulci sau erotice, s-o mangai, s-o saruti, etc.
O sa vezi ce-i place si ce nu.
Re: Sex...prin casti :P din 6 mai 2009 20:47 de bianca20
Sa fiu sincera in acest weekend am incercat prima data "sexul..prin casti", cu prietenul meu. Suntem impreuna de 3 ani si n-avem nicio problema in viata sexuala, dar sexul prin casti ne-a placut amandurora si o sa mai incercam :D:ok:
Re: Re: Este buna sperma inghitita? din 6 mai 2009 20:40 de bianca20
Cred ca fiecare cuplu poate face orice in pat, e foarte bine daca sunteti deschisi sa incercati lucruri noi. Nu cred ca este nimic anormal in a inghiti sperma, si gustul difera la fiecare barbat. trebuie incercat si daca nu-ti place, nu este ...
Re: Re: Re: Sexul protejat si ejacularea din 6 mai 2009 20:28 de bianca20
Nu ai de ce sa-ti faci griji, daca ati folosit prezervativ si nu s-a rupt, cu siguranta nu esti insarcinata. :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca iti vine ciclul= din 6 mai 2009 20:24 de bianca20
Nu cred ca ai putea sa fii insarcinata, daca zici ca nu a ejaculat in tine, cel mai bine ar fi sa astepti inca a saptamana si sa-ti cumperi un test de sarcina, poate asa te calmezi.
Re: Re: Re: Re: Re: Prietenie sau amicitie din 6 mai 2009 19:44 de buzz
Salutare tot eu si tot un sfat a-si dori.
Dupa ce am fost la cafea , am vb (nimic despre relatie sau altceva) , i-am zis daca vrea sa iasa la un suc sau pur si simplu sa iasa afara daca nu are ce face si vrea sa ne intalnim.
Si de atunci ...
Re: ce intamplari penibile v-a marcat viata sexual din 6 mai 2009 19:43 de Catalin
seara,eram la prietena mea ,ea singura acasa(parintii ei fiind la servicii si trebuind sa vina cateva ore mai taziu), dupa un preludiu lung sa trecem la fapte adevarate. In timp ce gustam din fruct, deodata se aud cheile in usa vreo cateva ...
Re: Re: An ziua de azi exista atatea modalitati,nu din 6 mai 2009 18:06 de baby
bravo:mellow:
Re: An ziua de azi exista atatea modalitati,nu avo din 6 mai 2009 17:57 de x
prostie fac cele care fac avort abia in luna 3 de sarcina k abia atunci poti spune k e un copil...pana in luna 2 este doar o grupare de celule...asa ca nu se poate spune k il omori din moment ce nu are viata...e absurd sa criticati persoanele care ...
Re: Re: Re: UN ASPECT NEPLACUT din 6 mai 2009 15:20 de aceas eu
de unde sti tu chestia asta, ai tu asa ceva? poate ca se intampla asa daca te speli la 2 saptamani nu si daca ai o igiena adecvata.:alien: Chiar crezi tot ce spui? Mai intrebati si voi un ginecolog despre rolul parului acolo si apoi comentati. Si ...
Pagina 1451 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
62 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||