Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: calitatile unui viitor sot ! din 8 mai 2009 20:08 de lyly
.....................
tocmai aici e problema.
sunt impreuna cu iubitul de mai mult de 2 ani , dar nu am locuit impreuna si nici in viitorul apropiat nu cred ca se va intampla.
deci situatia asta poate dura mult timp de acum incolo. ...
Re: Re: calitatile unui viitor sot ! din 8 mai 2009 18:43 de pacpac
un draq.si noua cate ore ar trebui sa scriem.sa fim seriosi nici voi nici noi nu suntem perfecti.Dupa mine,atata timp cat vb DESCHIS unul cu celalat despre absolut orice,va intelegeti bine la toate capitolele,va respectati si iubiti,puteti trece ...
Re: calitatile unui viitor sot ! din 8 mai 2009 18:33 de baby
cred ca imi trebuie 3 ore ca sa scriu tot:lol:
eu deocamdata sunt de parere ca nu o sa gasesc niciodata barbatul perfect pt mine:unsure:
la toti gasesc cate ceva aiurea
:,:-*
Calitatile unui viitor sot! din 8 mai 2009 18:29 de lyly
ce calitati trebuie sa indeplineasca un viitor sot...in asa fel incat o femeie sa-si dea seama daca va fi un barbat de viitor, poate avea incredere in el, ???!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sfat din 8 mai 2009 16:15 de mona86
sfatul ce l-a cerut userita noastra e de acum 3 luni...sunt foare curioasa ce alegere a facut.Asa ca vera..daca mai intri pe aici mi-ar placea sa-mi satisfaci curiozitatea.sper sa fii bine
Re: Re: Marimea penisului. din 8 mai 2009 01:19 de cosmin23
din cate stiu eu nu e nimeni care sa s laude q o asemenea marime....
Re: Re: Re: buna.,.. din 7 mai 2009 22:51 de BabyKitty
Nu draga! E mai scump decat delma:lol: si na...e criza:`
Re: Marimea penisului. din 7 mai 2009 21:43 de sweety16
E nu conteaza...daca era de 7-8 cn nici atunci nu conta?:blink::-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 mai 2009 21:30 de rashaeli
Cred ca m-ai degraba depinde de fiecare persoana in parte,eu mi-am inceput viata sexuala acum vreo 6 ani,si am avut o perioada de 1an,in care nu faceam sex cu partenerul decat 1 poate 2 ori pe luna,si nu eram nervoasa:D.Bine si aveam motive sa nu imi ...
Re: Re: poate sa se masturbeze o virgina? din 7 mai 2009 21:25 de sweety16
De ce neaparat sa experimenteze placerea cu un baiat...poate foarte usor si inainte.Ce baietii asteapta sa experimenteze placerea cu o fata:lol:?
Re: poate sa se masturbeze o virgina? din 7 mai 2009 21:22 de toy
CEL MAI BINE AR FI SA NU SE MASTURBEZE O FATA DE 13-14 ANI. ARE TOATA VIATA INAINTE SI DACA. AR TREBUI SA AIBA RABDARE SI SA EXPERIMENTEZE PLACEREA CU UN BAIAT:love::zorro::ninja:
Re: Re: Re: Re: Despartirile din 7 mai 2009 18:27 de DarkAngel
Este normal sa ai un moment in care analizezi ce s-a intamplat si cum te simti dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti neglijezi viata sociala,gandurile se pot ordona si inainte de culcare.
Si nu strica sa ai in jurul tau oameni energici si veseli ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenie sau amicitie din 7 mai 2009 18:25 de buzz
Am sa o sun...chiar daca tot eu...imi face impresia ca numai eu daca eu initiativa e ok, altfel ea nu face nimic , chiar daca ne intelegem foarte bine si suntem prieteni...Imi da impresia ca se cam joaca si ca de fapt cand nu are ce face sau se ...
Re: Re: fara ciclu in pauza de 7 zile...ce sa fac? din 7 mai 2009 18:19 de Raul_X
raspundemi pe privat te rog vexi ca am dat mesaj
Re: Re: Cum te simti dupa un chiuretaj? din 7 mai 2009 16:31 de mary
nu e nasol de loc[/u:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D:Dda daca tie te nasol atunci imi pare rau as vrea sa lom legatura ia idd meu printesa_ta_nebuna daca vrei sa lom legatura ma gsesti la adresa asta(!)
am 13 ani si am penisu de 12 cm din 7 mai 2009 16:25 de andrei
lol am 13 ani si am penisu` de 12 cm :|
Re: fara ciclu in pauza de 7 zile...ce sa fac? din 7 mai 2009 15:11 de simosimina
Ai avut vreun tratament cu antibiotice pe parcursul lunii acesteia? Daca da este de la ele. Daca nu ai avut, sa stii ca mai sunt dereglari din astea. Sunt convinsa ca in urmatoarea pauza de 7 zile o sa iti vina, acum nu cred ca iti va mai veni ...
Fara ciclu in pauza de 7 zile... ce sa fac? din 7 mai 2009 14:58 de roxxi81
buna!
ma puteti lamuri si pe mine cu o pb ?
iau anticonceptionale Novynette de o luna doar; am facut pauza aceea de 7 zile, iar ciclul nu mi-a venit. astazi e a 11-a zi, din a 8a am inceput folia a doua, ciclul insa, nici gand sa apara, desi am ...
Re: Sex...prin casti :P din 7 mai 2009 14:50 de angela
Tu ce vrei de fapt sa auzi?:huh:Felicitari, ca faci sex prin intermediul web-ului cu un tip, in timp ce tu ai un prieten.:huh:Auzi, daca prietenul tau, ala din realitate, ar face asa ceva, tu cum te-ai simti????:rolleyes:Sex prin telefon, prin ...
Re: Re: Pozitia 69 din 7 mai 2009 11:44 de simosimina
:)) da asa e...al meu nu are probleme in a ma tine asa...ca nu sunt grasa :))
Ca acum daca un tip are 68 kg si gagica-sa dublu....nu poate sa o tina asa cum spui tu :p
Pagina 1450 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
61 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||