Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: MI-E FRICA SA-MI MARTURISESC SENTIMENTELE...

din 10 mai 2009 21:39 de sweety16

Pai lasa-i pe ei sa faca primul pas...nu vad care e problema:mellow::)

Re: Sa lupt?

din 10 mai 2009 21:36 de sweety16

Nu prea ai pt ce sa lupti...cred ca e logic k el nu isi va lasa prietena de 2 ani pt tine.Iar tu chiar asa in 2 3 saptamani cat ai facut sex cu el vrei sa spui ca te-ai indragostit?Dupa acea seara in care erai beata de ce ai mai continuat relatia ...

Re: Re: Re: Eu 17 ea 30

din 10 mai 2009 21:25 de ExoticDream

Nu, nu mi se pare imposibil, dimpotriva! Motive exista de ambele parti pentru ca atractia intre doua persoane de acest fel sa se nasca: ea se simte atrasa de el pentru puritatea intr-o oarecare masura pe care i-o confera lui varsta (chiar daca nu ...

Re: Re: Re: sa lupt?

din 10 mai 2009 21:12 de valentine

Nu o sa-ti convina ce o sa-ti spun, dar...nu esti mai mult de un obiect pentru satisfacerea nevoilor personale pentru tipul in tema:mellow: Acum din ce ti-am spus, deduci si tu daca are sens sa lupti sau nu....

Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 10 mai 2009 21:05 de ExoticDream

Pai.... voi spuneti, in general, multe si nu stim intotdeauna daca ceea ce auzim este si ceea ce simtiti. Ma refer in special la cazurile in care, dupa nici 2-3 intalniri, ne fermecati cu declaratii de iubire rupte din povesti/filme, suntem peste ...

Re: Sa fac sex cu el.. dupa o saptamana si jumatat

din 10 mai 2009 20:14 de toy

daca ti-a cerut sa faci acest lucru atat de devreme inseamna ca nu te respecta...oricum este corpul tau si viata ta....faci cum crezi ca este mai bine

MI-E FRICA SA-MI MARTURISESC SENTIMENTELE...

din 10 mai 2009 20:12 de toy

am si eu o problema....nu pot sa le spun baietilor daca ii plac. O data mi-am facut curaj si i-am marturisit unui baiat ca-l plac si el nu a mai vorbit cu mine...de atunci astept sa-mi spuna ei mie acest lucru? ce sfaturi imi dati?:love:(!)

Sa lupt?

din 10 mai 2009 19:59 de eea

Buna,problema mea suna in felul urmator: acum o luna am fost intr-un club,unde am baut cam mult,atat de mult incat sa nu mai stiu de capul meu..EL probabil cauta o aventura ,si m-a gasit pe mine,nu pot spune "victima"perfecta,dar oricum daca eram ...

Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 10 mai 2009 19:58 de toy

daca il supui la teste va crede ca nu ai incredere in el si s-ar putea supara(mai mult ca sigur)(!)(!)(!)):(......si nu cred ca vrei asta, nu?

Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisulu

din 10 mai 2009 19:39 de Marius93

gata am mai dat un search pe "gugle" si am gasit imediat pe wikipedia : While results vary across studies, the consensus is that the mean human penis is approximately 12.9–15 cm (5.1–5.9 in) in length with a 95% confidence interval of (10.7 cm, ...

Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 10 mai 2009 19:31 de Marius93

deci am dat un "search" pe "gugle" cu marimea medie si v-am gasit cum se masoara si "marimile standard"(pe care eu nu le cred relevante,stiu ca mai de mult am intrat pe un site din strainatate si erau alte valori) Deci cum se masoara : Folosim o ...

din 10 mai 2009 18:13 de angela

Daca nu iti dai seama din felul cum se poarta cu tine, pai nimeni nu poate sa iti dea exemple de teste sau cine stie ce alte prostii. Tu trebuie sa iti dai singura seama. Aaa, pai daca il testezi risti sa il pierzi. Tie ti-ar placea ca iubitul ...

Re: Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 10 mai 2009 16:18 de GhoTiK

nu puteti sa credeti ca va iubim fara sa ne testati? :rolleyes: orgoliu sau nu...asa ceva nu se face:-`

din 10 mai 2009 15:37 de DarkAngel

Uite o idee: Incearca sa simti si sa iti dai seama din ce face si cum se poarta cu tine daca tine sau nu la tine...

Re: Re: Eu 17 ea 30

din 10 mai 2009 14:16 de valentine

Chiar nu-mi explic de unde convingerea asta a voastra ca relatia poate sa fie doar strict sexuala... Intradevar, dat fiind faptul ca cel care a deschis subiectul a precizat ca nu e un baiat prea aratos, deci nu are succes la femei, probabil totul se ...

Re: este buna sperma de inghitit?

din 10 mai 2009 13:47 de sweety16

Multumim oricum de sfat...dar tu de ce stai cu un betiv care te bate?Daca tie asa bine cu ceialti de ce nu ramai cu unu din ei? Hai ca iti raspund eu ...pentru ca te considera doar o curva si chiar asta esti iti meriti barbatul care il ai:,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa aga

din 10 mai 2009 12:05 de GuessWho

sunt de acord cu darkangel..dekt de pe strada..mai bine cu ajutorul prietenilor..;)..oricum bft la "agatatul stradal"..;)

din 10 mai 2009 00:26 de ExoticDream

Daca il supui la teste, fie chiar si fara sa vrei asta, L-AI PIERDUT! Barbatii prefera sa renunte la tine decat sa se simta testati, nu imi dau seama daca este doar o problema de orgoliu.... :devil::devil::devil:

Re: Re: Re: ma pot dezvirgina daca ma masturbez cu

din 10 mai 2009 00:14 de blonda01

Dupa primul contact sexual sa nu t intrebi : ''d c nu mi a curs sange''? pt k asta paote fi un motiv:`

Re: Re: Mi-a facut sex oral, a fost bine ca l-am l

din 10 mai 2009 00:06 de blonda01

Nu ai d c sa iti faci griji..e ceva normal :) e ceva frumos.. :) iar cu timpul daca o sa iti doresti poate k o sa i faci si tu lui:rolleyes:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1448 din 3732
«   1 ... 1445   1446   1447   1448   1449   1450   1451 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare