Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: UN ASPECT NEPLACUT din 6 mai 2009 15:15 de aceas eu
Transpira!si apoi pute nasol parul pubian ori cit tea-i spala.Epileaza-te e chiar ffff SEXY.
de unde sti tu chestia asta, ai tu asa ceva? poate ca se intampla asa daca te speli la 2 saptamani nu si daca ai o igiena adecvata.:alien: Chiar crezi tot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex...prin casti :P din 6 mai 2009 12:28 de pacpac
are ceva daca in loc de casti am boxe?:)))))
Re: Re: Re: Re: Re: sex...prin casti :P din 6 mai 2009 12:06 de nadia
Daca isi iubeste iubitul,cea mai buna metoda este sa decurga la o transformare in timpul actiunii,sa devina mai nebunatica sa faca ce vrea cu el.Probabil el nu face de rusine sau nu stie,poate ii ieste teama ca nu se va simnti bine,pote fi si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare... din 6 mai 2009 11:49 de nadia
Uite ca nu-i chiar asa,eu ma excit si din vb,daca doresti si vrei o anumita persona si incepe sa iti spuna anumile lucruri,aoleu eu ma topesc cand aud.Asa ca va spun eu,se excita,nu toate dar eu una da.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca iti vine ciclul=nu e din 6 mai 2009 10:47 de duchess
As avea si eu o intrebare.... acum 6 zile am facut sex neprotejat cu prietenul meu...dar pana la sfarsitu actului si-a pus prezervativul...si totusi sunt nedumerita ca mi-a venit menstruatia acum dupa 5 zile de la act...si mai repede cu o saptamana ...
Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirg din 6 mai 2009 09:37 de pacpac
pai tu tre sa sti daca esti pregatita sau nu.....
Parerea mea,e ca ar trebui sa mai astepti sa nu te grabesti mai ales ca nu esti sigura daca el te mai iubeste.Nu inteleg de ce nu faceti oral pana mai cresti si tu,daca tot nu va suportati:))
Re: Cum sa excit repede un baiat? din 6 mai 2009 02:11 de blonda01
simplu daca il faci sa t doreasca :)
Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirginar din 6 mai 2009 00:21 de miha
[b]buna fetelor!as vrea si eu un sfat.Sunt cu pritenul meu aproape 2 ani el vrea sa facem dragoste sh imi spune k nu mai rezista,eu nu stiu parca nu sunt asa hotarata am 15 ani sh el 19.Acum ceva timp n-am certat rau d tot si nu mai am incredere in ...
Re: Cum sa excit repede un baiat? din 5 mai 2009 20:57 de sweety16
:blink: Foarte usor...daca nu are nici o problema iar tu arati cat de cat bine...
Re: Re: Re: 14 din 5 mai 2009 20:05 de Ktu
Deja cred ca te prostesti.:).Nu cred ca e mare difrenta ntre 14-14 jumate.:)-15..
Adica e..:D
Dar tu deja exagerezi.Daca reactionezi asa inseamna ca nu esti pregatita fizic si psihic..
Eu am 15 ani si inca nu am inceput viata sexuala,insa baiatul ...
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 5 mai 2009 18:20 de sweety16
Si prietena ta nu a auzit de anticonceptionale ori prezervative??Sau e mai usor sa omoare suflete nevinovate asa de des..?
Re: poate sa se masturbeze o virgina? din 5 mai 2009 18:07 de onlyforgod
desigur daca e nevoie se poate:))
Re: Re: Re: urgeeeent nuj ce sa mai fac:(( din 5 mai 2009 16:06 de simosimina
daca are usturimi la fiecare contact mai mult ca sigur are vreo infectie...asa ca stii tu ca infectiile vaginale sunt daunatorii nr 1 in viata sexuala. Deci fuguta la doctor. Nu cred ca e grav..dar crede-ma ca usturimile in contactul sexual sunt ...
Re: Re: Sexul protejat si ejacularea din 5 mai 2009 15:12 de veraoc
Multumesc!! Multumesc!!! :~*
Poze nu am (deocamdata:devil:) ..la cat m-a durut si cata munca a depus numai asta nu aveam in cap :))
Mersi pt raspuns. :D Referitor la anticonceptionale , o sa ma gandesc la asta de anul viitor scolar , universitar ...
Re: Sexul protejat si ejacularea din 5 mai 2009 14:54 de pacpac
In primul randdddddddddd FELICITARI!!! FELICITARI!!! FELICITARI!!! FELICITARI!!! FELICITARI!!! FELICITARI!!!
:))))))
In al doilea rand-Poze sa vedem si noi;))))))))))))))))
k acum referitor la intrebarea ta,NU este nici o problema sa ...
Re: Re: Re: help me!!nu vreau la parnaie!!:(( din 5 mai 2009 14:53 de trixi
defapt sta chiar bine la capitolu informatii
# (1) Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a implinit varsta de 15 ani, se pedepseste cu inchisoare stricta de la 3 la 10 ani si interzicerea unor ...
Sexul protejat si ejacularea din 5 mai 2009 14:43 de veraoc
Deci ...de ceva timp incoace imi tot da tarcoale intrebarea asta, dar nu m-am gandit sa deschid aici un subiect pana acum cateva zile , cand m-am "intalnit" cu ea. :)
Acum 3 zile am avut primul contact sexual cu prietenul meu. Primul in adevaratul ...
Re: Re: Re: Re: Re: kegel? din 5 mai 2009 14:16 de rashaeli
Uite ce am gasit eu pe net.
Exercitiile Kegel pentru domni fac bine doamnelor, in pat
Controlul ejacularii este un mare rezultat pentru multi barbati, care uneori se simt stanjeniti ca nu se pot controla (o parte dintre ei). Aceasta este si ...
Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 5 mai 2009 12:52 de lory
buna monica!eu am facut 2 avorturi...si sa fim serioase te doare dar daca vreodata ai avut vreo durere de burta ...si ai suportat-o o suporti si pe asta!!!avortul dureaza 5 minute si dupa ramai cu o durere de 2-3 ore durere suportabila...a doua zii ...
Re: Re: help me!!nu vreau la parnaie!!:(( din 5 mai 2009 12:40 de vladbodan
prost stati toti cu informatiile...
http://www.prezervativ.ro/diverse/varsta_sex_cod_penal.php ;)
18 e varsta legala, nu conteaza daca ea a vrut ... tot poate face puscarie ;)
bafta copile;)
Pagina 1452 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||