Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

e aiurea ...

din 5 mai 2009 12:37 de Totusi :))

Sal, am aproape 18 ani si penisul meu in stare flasca, este de 6-7 cm iar erect 15-16 cm, cu o circumferinta de 13.5 vreau si eu sa stiu daca e bine :blink::blink:

Re: help me!!nu vreau la parnaie!!:((

din 5 mai 2009 09:20 de pacpac

daca are 16 ani si spune ca a vrut si ea,ca nu ai obligat-o,nu mai e nici o problema.

Re: help me!!nu vreau la parnaie!!:((

din 5 mai 2009 05:43 de DarkAngel

Cati ani are prietena ta ? Cati ani ai tu ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex...prin casti :P

din 5 mai 2009 05:31 de DarkAngel

Ok... in cazul asta daca iti doresti fa pasul si incepe o relatie in adevaratul sens al cuvantului cu prietenul "virtual" iar daca tie ti se pare ok ceea ce faci, ce conteaza ce cred niste persoane care nu te cunosc sau cum percep ele situatia ? la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata

din 5 mai 2009 01:28 de puya

si nu te speria nu e neaparat obligatoriu sa o doara ..si va intra ceva mai greu..adik nu prea vei nimeri gaura..cel putin eu am avut partenera de treaba si a bagato ea :D...apoi dai din c_r si aia e!!!te`ai scos apoi!!;)) hai bafta !sa ne zici si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata

din 5 mai 2009 01:26 de puya

Fratuc sa-ti spun sincer..nu e asa cu programari cu alea prima oara...dai mai intai o limbuta 2...poatea daca e fata cuminte iti face si ea sex oral..dar tine minte prima oara totul vine de la sine..da mai intai un petting ceva n`ar strica mangaio ...

help me!!nu vreau la parnaie!!:((

din 4 mai 2009 23:26 de dibu

Am facut sex cu prietena mea si mama ei banuieste acest lucru si i`a spus ca o va duce la ginecolog si daca va afla ca numai este a spus ca o va duce la politie!si va fi vai de mine!ca o sa mi aduca numai belele pe cap!nu a fost nimic cu forta si ...

Re: urgeeeent nuj ce sa mai fac:((

din 4 mai 2009 23:23 de simosimina

Doar odata pe saptamana o faceati inainte? Nu e cam putin naiba? Totusi...eu zic ca e bine zilnic...daca nu..la 2 zile.. Poate ar trebui sa ai o discutie cu ea serioasa despre asta. Ar putea fi foarte multe motive...de la faptul ca nu se simte ...

Re: S-a rupt prezervativul!!!

din 4 mai 2009 23:14 de puya

Daca nu ti`ai dat drumul e aproape ok!am patit si eu asta cu prietena mea!si am fost la farmacie sa ne dea pilula de a 2 a zi insa trebuia mai intai sa mergem al spital sa luam reteta...!!urgent sa ia pilula de a 2 a zi ..dar sa nu fi trecut mai mult ...

Re: Re: Re: Re: Re: sex...prin casti :P

din 4 mai 2009 23:12 de mona86

valentine..adica ce vrei sa spui ca is nebuna?..hmm..daca as fi nebuna nu as fi aici incercand sa aflu ceva..daca ceea ce fac e bine sau rau..si stii ceva? poate nu e bine..si sunt constienta de asta..dar ma simt super bine facand-o.si mai stii ceva? ...

Re: Sarcina extrauterina?

din 4 mai 2009 18:02 de rashaeli

Uite am vazut ce ai scris,si am sunat o prietena de a mea,cae a avut o sacina extrauterina,si mi-a confirmat ce ai scris tu,numai ca trebuie sa te duci ugent la doct,pentru ca poti face infectie,si doamne fereste netratata la timp poate fi ...

Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 4 mai 2009 17:54 de CAMY

ai dreptate nici un om nu poate hotara soarta celuilalt.Iti recomanad sa nu avortezi daca til doresti asa de mult pt ca mai apoi nu mai poti da inapoi si o sati pare rau .Eu am facut un avort acu 4 ani si am mustrari mari de constiinta.Tot ma intreb ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere

din 4 mai 2009 17:52 de rashaeli

Daca vrei sa sttii sigur de ce nu ti-a venit cel mai bine te duci la doctor,si el te va lamuri. Daca testul este negativ stai linistita nu esti insarcinata,dar daca nu ai mare incredere in el,te duci la doctor,iar el iti va spune sigur ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avo

din 4 mai 2009 17:36 de camy

eu zic sa te mai gandesti inca o data la ceea ce vrei sa faci, un avort nu e floare la ureche si poate mai tarziu o sa regreti o spun di propria experienta

Re: Re: Re: kegel?

din 4 mai 2009 14:44 de pacpac

nu stiu cum sunt cele pt femei,am auzit ca sunt si pt barbati,dar sincer nu am incredere in ele.Oricum pot sa fac si fara aparate:))

Re: Re: kegel?

din 4 mai 2009 13:21 de rashaeli

:D ba da se poate normal,dar eram curioasa,daca cineva a mai auzit de ele sau chiar a incercat,si poate ca ma tenteaza ideea de a achizitiona produsul dar as-i dori inainte sfaturi?E ceva rau in asta(?)

Re: kegel?

din 4 mai 2009 13:13 de pacpac

dar fara ele nu poti sa faci?

Aparat de exercitii kegel

din 4 mai 2009 13:03 de rashaeli

Buna ziua,am si eu o intrebare.Mi-am petrecut toata ziua de ieri pe site,si dupa ce am citit aproape tot ce era de citit pe forumuri,m-i s-a trezit o curiozitate.Am citit aici despre exercitiile kegel,si m-am documentat pe net si am vazut ca exista ...

Re: Re: Sex versus sentiment (si povestiri erotice

din 4 mai 2009 12:40 de gargarisa

poi mei panty.....incearca si tu sa descoperi cam ce ar vrea el nou,si daca e in regula...puneti in aplicatie...eu cu sotul meu am o metoda ce nu da niciodata gres,adika facem sex in cele mai nepotrivite timpuri si lokuri.ex:cand avem musafiri,mergem ...

Despartirile

din 4 mai 2009 05:38 de valentine

Fiecare dintre noi se confunda la un moment dat cu un capitol foarte neplacut in viata: despartirea de persoana iubita. Nu prea cred ca exista cineva care sa fi iubit o singura data, iubirea sa ii fie impartasita si sa traiasca pentru tot restul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1453 din 3732
«   1 ... 1450   1451   1452   1453   1454   1455   1456 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare