Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Vreau sa o uit sa o scot din cap...

din 30 apr 2009 14:15 de DonCostelo2000

am sa incerc .. ms mult

Re: Femeia moderna

din 30 apr 2009 13:59 de mistery_girl

Deci ideea baiatului este urmatoarea : femeile au drept de vot, lucreaza, de ce sa mai fim noi politicosi si sa ii deschidem usa sau sa o luam de acasa, sa o ducem acasa? Lucrurile astea tin de educatie si pana la urma conteaza si sentimentele ...

zineritmerge si la cosurile mari si bobotate?

din 30 apr 2009 11:34 de irina

:heart:buna macheama irina si mia aparut pe frunte un cos mare si bobotat care daca maintreaba cineva de el ii zic ca e cucui dar nuy e asa..cosuri pe fata nu prea am dar daca imi apar sunt fff mici dar buboiuldin fruntea mea ma complexeaza si sta ...

Re: Re: Re: Re: curbura penisului

din 30 apr 2009 10:00 de MRS

HAHAHHA =))

Re: Prietenie sau amicitie

din 30 apr 2009 02:22 de ExoticDream

Eu nu inteleg o chestie: ce definitie aveti voi pentru cuvantul "relatie"? Intreb pentru ca mi se pare ciudat ca nici dupa doua intervale de timp in care ati fost impreuna nu v-ati spus unul celuilalt ceea ce simtiti, asta daca intre voi s-a ...

Re: Bubite mici, albicioase, pe penis!

din 30 apr 2009 01:44 de valentine

Se numesc papile nu stiu cum...nu reprezinta nici o problema si poti scapa de ele prin laser daca chiar vrei, desi ele pot deranja decat din punct de vedere estetic, desi nu cred ca o sa fie cineva deranjat/a de ele...

Re: Vreau sa o uit sa o scot din cap...

din 30 apr 2009 01:27 de valentine

Foarte simplu: gaseste-ti alte optiuni. Nu prea sunt de acord cu aceasta metoda, dar e ceea mai eficienta metoda atunci cand vrei sa uiti pe cineva. Vezi tu, dragostea in sine, ceea de la inceputul relatiei, din punct de vedere fizic este ...

Re: Re: vreau sa raman gravida

din 29 apr 2009 23:47 de edi 1975

[u]esti tare prost baiatule!!!cand o sa iti fie si sotia ta in aceasi problema dai sfaturile alea ei si zi sa vina la mine!sunt focos[/u]

Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti?

din 29 apr 2009 21:28 de mikinz

boyfriend, asta vreun parfum smecher sau vreo oja scumpa?! sau te referi la prieten. nimic mai simplu daca vrei sa te bage baietii in seama decat respectarea urmatoarelor sfaturi: - decolteu. - pantaloni mulati, de aia de au toate gagicile ...

din 29 apr 2009 21:20 de veraoc

In primul rand , faptul ca tu nu ai muschi sau ca esti putintel grasut nu are nici o relevanta. Si prietenul meu e "putintel grasut" si pentru mie e cel mai frumos din cati exista :) Asa...acum , din cate ne-ai povestit tu , acele 2 despartiri au ...

din 29 apr 2009 21:18 de mikinz

incearca zau, daca nu incerci o sa te intrebi de ce nu ai facut asta. ai incredere in tine, ai stat de 2 ori cu ea, mai poti sta o data.

Prietenie sau amicitie

din 29 apr 2009 20:33 de buzz

Salutare...Sunt nou aici si vreau sa va zic ca de prima data cand am "rasfoit" forumul am gasit cateva idei si solutii foarte ajutatoare. Problema de fapt se bazeaza pe mai multe topicuri deschise dar ca fiecare am si eu o poveste si daca a-ti putea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire

din 29 apr 2009 19:51 de angela

Si fetele patesc asa, sa stii.Iti dai sufletul si toata fiinta ta unei persoane care nu te merita, iar dupa un timp te arunca la gunoi. Felul in care s-a desparit de tine denota totala lipsa de respect fata de tine si fata de relatia voastra.E ...

Re: Imi place o fata, dar sentimentul nu e recipro

din 29 apr 2009 19:45 de angela

Poate ar trebui sa discuti cu ea, si sa-i spui ce simti pentru ea. Iar daca ea nu te vrea decat ca amic, ar trebui sa renunti la ea, si sa iti gasesti pe cineva care sa iti raspunda la sentimente.Stii tu vorba, dragostea cu de-a sila nu se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 29 apr 2009 19:20 de pacpac

e pare ca nu s-a protejat:)))

Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 29 apr 2009 19:19 de sweety16

Ma simt de moda veche uneori...tu la 13 ani ti-o trageai pe unde apucai si eu ieseam cu rolele pe afara...in fine macar ai facut sex protejat???Daca nu, pregateste de bebe:flowers:

Re: Cum sa dezvirginezi un baiat?

din 29 apr 2009 11:17 de pacpac

Tu ar trebui sa fi cea cu initiativa mai ales in pat.Daca atunci cand sunteti singuri,la el sau la tine,nu da nici un semn ca ar vrea sa faceti ceva,preia tu fraiele:)).In timp ce va sarutati fa-i un handjob,baga-i mana lui la pasarica si ...

Re: Cum sa dezvirginezi un baiat?

din 29 apr 2009 09:42 de fake_awake

si cum te simti fata de prietenele tale cand iesi cu unul de 15 ani, daca aveai 21 mai si el 18, era ok, dar asa, wtf, vezi sa nu ajungi la puscarie :D Oricum, ca sa-l dezvirginezi(oricum tot la fel o sa fie), faci sex cu el , il iei pe la ...

Re: Re: Re: Intrebare pt baieti(dar pot rasp si fe

din 29 apr 2009 09:39 de fake_awake

Lasa oana, altii cand sunt demoralizati se omoara, altii fug asa cum a facut el, depinde de fiecare om cum reactioneaza, daca e d'ala orgolios s.a normal ca a fugit si eu m-as simtii penibil sa o bag si sa-mi dau drumul in 5 secunde, prima oara ...

Re: Re: Re: Despartire

din 29 apr 2009 09:33 de fake_awake

Nu stiu exact care e greseala, dar o parte din vina o ai si tu, cu cat esti mai implicat cu atata relatia se duce mai repede, daca stai sa-i faci cadouri, ii spui ca o iubesti etc(chestii de genul) ce o sa-i mai spui mai incolo? Trebuie sa stii ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1456 din 3732
«   1 ... 1453   1454   1455   1456   1457   1458   1459 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare