Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Despartire

din 29 apr 2009 03:18 de valentine

actually, tipul nu a gresit cu nimic, doar s-a lasat calcat in picioare, a pierdut respectul fetei, ea s-a plictisit si a schimbat traseul...ce e de facut? mergi mai departe! e normal sa suferi, e normal sa te framanti, sa iti pui intrebari, ...

Re: Despartire

din 29 apr 2009 02:16 de ExoticDream

Dupa doi ani si jumatate este total aiurea sa te desparti de cineva printr-un sms! Trebuie sa existe un motiv si nu cred ca neaparat faptul ca ar avea pe altcineva (oare chiar nu ti-ai fi dat seama?). Mai degraba tind sa cred ca varsta este de ...

Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la a d

din 29 apr 2009 02:02 de ExoticDream

Eu i-as pune in aceeasi oala si pe ei, si pe ele, nu-s de acord cu discriminarea, iar de judecat.... m-am lasat pagubasa, fiecare este liber sa fac ce vrea.... suntem construiti diferit unii de altii (si aici nu ma refer la "tarele" datorate ...

Re: Re: Re: Sperma pe mana, atingere vagin, risc s

din 28 apr 2009 22:55 de sory

lunga povestea...oricum, multumesc pentru raspunsuri :-* chiar nu stiam pe cine sa intreb :~*

Re: Re: Indragostit de amica mea

din 28 apr 2009 22:46 de mikinz

spune-i! si o sa-ti spun si de ce. sa zicem ca tu nu prea vrei de frica sa nu o pierzi ca amica cum zice Incepator. Dar daca vine unul si sta cu ea, si ea inceteaza sa mai fie asa buna prietena cu tine, si vorbiti din ce in ce mai rar, iar ei se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTA IV

din 28 apr 2009 18:31 de trabuc

nu stiu daca merge pe vista ....ca eu l-am instalat pe xp si mi-a mers fara probleme......acum incearca si tu si vezi daca merge pe vista.......

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar

din 28 apr 2009 16:53 de andrei

da si daca fata vrea protejat atunci mai este valabil ceea ce zici?

Re: Re: Pana la ce varsta ti-a crescut penisul?

din 28 apr 2009 13:41 de turbatu

fals penisul pana la 16 ani se dezvilta am vazut la tel o ramanca vorbea si a mai zis k aia cu marimea media is mai buni la sex nu aia cu mare

Re: Pana la ce varsta ti-a crescut penisul?

din 28 apr 2009 13:28 de Anonim01

Intre 14-19 anii penisul se dezvolta mult , dar poate creste pana la 22 ani.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NU MIAM DAT DRUMU

din 28 apr 2009 12:41 de Andrei08

Off daca ati invata si voi ceva teorie sexuala inainte sa va apucati de sex , copkii anemici nu ati mai sta toata ziua pe forumuri sa aflati daca v-ati lasat insarcinate fetele voastre de 14-15 ani

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pt baieti(dar pot ra

din 28 apr 2009 11:37 de Trexv

sincer esti chiar "blonda" daca tu dupa 1 sapt de "esecuri" l-ai lasat... Eu sincer prima data cand am facut-o nu cred ca am rezistat mai mult de 3 min inauntru... A doua oara a fost bine si am ramas chiar foarte surprins de asta doar ca si acum, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pt baiet

din 28 apr 2009 09:47 de pacpac

asa e.cand avem ejaculare precoce tot femeia e de vina.bai mai da-o draq de treaba:)) @sweety16 eu ma refeream strict la postul ei. in leg cu ce ai zis tu,aia sunt niste idioti daca isi lasa iubitele ca au ei probleme sau ca li se pare ca ...

Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua.

din 28 apr 2009 08:52 de pacpac

bai mai lasa-ne cu usuratica,cu 2 saptamani.Nu intelg de ce multi judeca femeile daca se culca din prima seara cu unu.Noi barbatii am f..e tot ce misca din prima seara,ele nu au voie 1-2 in viata lor?Poftesc si ele.Sau femeiea nu simnte ...

Re: Re: Sperma pe mana, atingere vagin, risc sarci

din 28 apr 2009 08:42 de pacpac

dar daca esti virgina ce cauta sperma la pasarica ta?)))) nu ai cum daca nu ti-a intrat in pasarica

Re: Re: Re: la fete....parul pubian

din 27 apr 2009 22:26 de simosimina

:))) acum sincer..carui baiat ii place padure acolo??? Sa vina asa cu masina de tuns iarba :))

Re: O intamplare ciudata

din 27 apr 2009 21:12 de CARMEN

EU ZIC SA INCERCI SA-TI VEZI DE VIATA,O ASEMENEA SITUATIE NU ARE NICI UN ROST,MULT SUCCES%%-:flowers::heart:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: la fete....parul pubian

din 27 apr 2009 21:04 de BabyKitty

Sa`l tunda? Cu foarfeca de boscheti?!:lol: Glumeam!O:)

Re: De ce insala oamenii?

din 27 apr 2009 20:52 de Sarsaila

Cred ca lucrurile sunt ceva mai simple. Evident ca motive putem sa gasim cate ne dorim ca sa o facem sau sa ne disculpam, dar dupa parerea mea tine un pic de increderea in tine. Dupa ceva timp intr-o relatie ajungi sa te intrebi daca nu cumva ti-ai ...

Re: Re: Sperma pe mana, atingere vagin, risc sarci

din 27 apr 2009 20:42 de yony

nu cred....

Re: Re: Aspectul fizic...

din 27 apr 2009 20:39 de yony

ai fff mare drepate.. unele pers au tendintza sa creada ca partenerul/a te iubeste orice ar fi... poi e cam adevarat.. k asa ar fi normal.... dar dak stai si te gandesty... dak erai cn stie ce uratzenie nu se mai uita la tn de la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1457 din 3732
«   1 ... 1454   1455   1456   1457   1458   1459   1460 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare