Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: par pubian???

din 25 apr 2009 18:17 de irina

mda...desi eu nu mam epilat pana acum vreau sa stiu daca doare ca de iritat stiu cum tratez.....cu putina apa termala dupa se rezolva.... .si la mare mil tai cat sa nu se vada dar odata la mare and mam dus cu prietenii fretelui meu si cu fratele meu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 apr 2009 16:01 de simosimina

eh mai pacpac...nu vezi ca unora le place sexul babesc..cu preludiu de 2 ore:))) Nu toti sunt adeptii sexului babesc si pozitia misionarului:)) Mie una imi place sa fie cat mai aiurea cu iubitul meu:D :~*

Re: PRIMA INTALNIRE...

din 25 apr 2009 14:19 de anturika

Buna!! Ceeace ai relatat tu aici eu am trecut, s-a intamplat cu un tip acum ceva timp este drept, ne tot intalneam prin oras, ma plimbam cu masina si el la fel, ne tot intalneam la semafoare, pe diferite stradute, pana cand la un semafor ma blocat sa ...

Re: Curvele

din 25 apr 2009 02:22 de ursaru

Pai daca esti sigur ca asta vrei,du-te la curve si prinzi putina experienta ca alea pentru 1-200 ron?h sau cat cer...fac cam orice.Mult noroc

Prima data la "femei usoare"?

din 25 apr 2009 01:24 de anonimul01

Sunt cam incepator,adica nu cam,foarte incepator. Este bine sa merg la c****,ca ma gandesc ca astea au experienta si te-ar putea invata...nu cred ca ar face nazuri .E o idee buna ? Si daca a mai fost cineva,sa-mi spuna cam cum e,cum se comporta ...

UN GUST AMAR ... ???

din 25 apr 2009 00:18 de cornelus001

Ti-ai inselat iubitul... Deodata in viata ta a aparut un "cineva" special din trecut si nu ai rezistat tentatiei. Invata sa traiesti acest moment, sa-l privesti cu pasiune la inceput si sa simti satisfactie, apoi putin regret, mai multe remuscari, ...

PRIMA INTALNIRE...

din 25 apr 2009 00:16 de cornelus001

S-a dus vremea in care te judeca „lumea" daca erai tu mai indrazneata... S-a dus si vremea in care nu aveai voie sa te afisezi singura cu un barbat... Si, daca stam bine sa ne gandim, s-a dus si vremea in care nu prea erai bine vazuta daca faceai ...

Ceva ciudat...

din 24 apr 2009 20:39 de Ellaa

Deci in primul rand vreau sa prezint o problema care nu e a mea adica e a unei prietene f bune.. Ea a spus unui amic ca il place,i-a spus pe mess pt ca el e din alt oras ,unul apropiat de orasul ei si al meu.El i-a spus ca ei 2 nu vor fi niciodata ...

Re: Re: Re: Re: de ce toti baieti renuntza ?

din 24 apr 2009 19:24 de sweety16

Tu nu te-ai purtat asa in grupul tau de prieteni?:rolleyes:

Re: Sorry !

din 24 apr 2009 18:32 de pacpac

daca al tau te place cum esti,nu vad de ce dramatizezi atata?la plaja?pai ai vezut tu la plaja numai femei perfecte? nu vad de ce ar trebui sa-ti fie rusine.

Re: Re: Terorizat de fosta!!

din 24 apr 2009 16:48 de diana345

Am vb cu avocatul, mi-sa spus ca daca mai primesc vreun sms de amenintare o sa mearga cu mine sa fac plangere la politie, si sa astept sa se tina de amenintare si dupa o sa vada ea, in ceeace il priveste pe el mi-a zis sa stau linistita ca s-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: S-a rupt sau nu?

din 24 apr 2009 16:24 de pacpac

nu stiu cum e.atza mea e mai grosa,a avut cateva tentaive sa se rupa dar s-a razgandit:))) nu s-a mai rupt:)) Ma durea si pe mine dar nu foarte foarte rau sau sa ma faca sa renunt la sex din cauza durerii.Bine ca eu sunt un caz mai grav ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: S-a rupt sau nu?

din 24 apr 2009 16:18 de medolcon

Mai bine o las sa se vindece si uit de ea:lol:, dar chiar asa de rau doaree?? daca acum cand sa "fisurat" putin a durut asa, oare cand se rupe de tot cum e?:mellow: Am auzit la alti ca si-au taiat-o cu lama, sau au pus zeama de varza sau au dat cu ...

Re: Re: Re: Re: :D

din 24 apr 2009 15:48 de pacpac

si sotiei ii place mult cand ii sarut manita nu stiu de ce,dar o fac numai at cand simnt si isi da sema de asta imediat,ca eu in general cand fac cate un gest asa din suflet,mai zic si cate ceva de se topeste langa mine

Re: Re: Re: Re: :(

din 24 apr 2009 15:35 de pacpac

o data nu e de ajuns s-o speli.oricum nu te ingrijra ca si eu m-ai am.Imi apar in general cand se freaca sotia cu pasarica de putza at cand ii creste parul pubian,sau freaca mai apasat cand imi face handjob/blowjob.... depinde

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate soacrele sunt la

din 24 apr 2009 14:09 de pacpac

nu toate sunt asa.mama nu a facut niciodata asa ceva,ba mai mult sotia o mai ceata ca il am rasfata mama. Daca era mama mai nebuna,sa ii reproseze ceva sotiei in legatura cu cresterea copilului si nu numai,o zburam imediat.

Re: Cum sa procedez ??

din 24 apr 2009 11:55 de pacpac

nu tre neaparat sa te masturbezi la primul nr.Puteti face un 69,sau decat ea tie blowjob/handjob sau pur si simplu faceti sex chiar daca dureza mai putin,pt ca te revansezi de la al doilea incolo:))) Prezervativul ai si tu grija cand il ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 apr 2009 11:10 de pacpac

la fel si aici,dupa 7-8 minute incepe sa se usuce de cele mai multe ori,iar daca nu ajunge la orgasm in primele 5-6 minute,foarte foarte greu ajunge dupa. @exotica mei,nu ca nu apreciem preludiu,il apreciem,dar suntem adeptii sexului spontan ...

Cum sa procedez cu prezervativul??

din 24 apr 2009 09:59 de Kravitz

Salutare! Am si eu o intrebare privind procedeura:rolleyes:. De regula cand sunt cu iubita si ne pregatim pentru a face dragoste lucram destul de mult la preludiu, astfel incat dupa ce are loc penetrarea, eu, fiind foarte excitat eu ajung cam repede ...

Re: Sa fac sex cu el.. dupa o saptamana si jumatat

din 24 apr 2009 09:47 de bogdy19ro

Eu am facut-o cu o tipa dupa 2 zile...si nu am simtit absolut nimic pentru ea...vreau sa subliniez aici faptul ca atunci cand o fata se lasa mult mai greu, atunci baiatul mai mult insista si totodata creste si respectul baiatului fata de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1460 din 3732
«   1 ... 1457   1458   1459   1460   1461   1462   1463 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare