Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ce sa aleg????? Relatia la distanta sau nu???

din 22 apr 2009 17:04 de angela

Tu trebuie sa alegi. Trebuie sa cantaresti f.f.f.bine cei doi tipi cu care tu ai o relatie, sa vezi in care relatie te simti mai bine, mai fericita, mai implinita si apoi sa alegi. Distanta poate fi un impediment, insa daca exista vointa sa treci ...

Re: Re: Re: Re: Re: L-am infectat?

din 22 apr 2009 16:56 de baby

ti-ai oferit viata pe tava cand ai scris pe forum......singura ne-ai permis sa ne dam cu parerea. tu ai vrut sa ne bagam. asa ca acum nu vad de ce te agiti asa:` :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 apr 2009 15:16 de pacpac

3 pasi tre sa faci.dar numai daca e neagra toata.daca are ceva alb pe ea,e pisica buna,nu aduce ghinion:))))))))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 apr 2009 14:51 de simosimina

:))) tampenii:)) adica daca vad o pisica neagra trebuie sa fac nu stiu cati pasi inapoi ca imi poarta ghinion?! :)))))) hai mai cu cacaturile astea:)))

Re: Intrebare pt baieti(dar pot rasp si fete dak s

din 22 apr 2009 14:30 de paty

depinde cu cn o faci.daca o fac q prietena mea pe care o iubesc nu ias da papucii daca e q alta asa pur si simplu intamplare nu as continua nimic cu ea

intarzierea menstruatiei

din 22 apr 2009 14:17 de anonima

buna ziua.. vreau si eu sa stiu dak nu mi a venit intr-o zi de exeplu pe 20 luna asta cum trebuia normal si deja este in 22 si nu mi-a venit ciclul si ma dor sanii tare sunt foarte sensibili,urinez foarte des,scurgeri vaginale..sensibilitatea ...

Re: E gravida?

din 22 apr 2009 13:58 de vladbodan

astea sunt doar cateva informatii pentru cultura ta generala care intr-un oarecare mod trebuia sa le stie CEL PUTIN EA... avand in vedere ca e femeie... 1) ciclul poate intarzia si din cauza stresului mare... in cazul vostru e speriata si tot ...

Re: Re: Re: Re: Re: L-am infectat?

din 22 apr 2009 13:48 de vladbodan

uneori esti chiar foarte inteleapta :)nu puteam sa o spun mai bine dar fie .. nu i-a convenit raspunsul meu ... putin imi pasa de ea ca are HIV fiindca pe ea nu o afecteaza cu mare lucru ... dar cel de langa ea poate sa fie mult mai groaznic, ...

Re: Re: Re: Re: Re: sa fac sex cu el..sau nu?

din 22 apr 2009 12:06 de simosimina

Daca doctorul ti-a spus ca ai himen elastic..inseamna ca nu se rupe...sunt si astfel de femei..mai rare ce-i drept.. Logic ca poti ramane insarcinata...ca sperma intra in vagin..si isi vede mai departe de drum spre ovul... Daca ai himenul ...

Re: E gravida?

din 22 apr 2009 12:02 de simosimina

Testul se face la 10 zile dupa actul cu pricina... Nu stiu ce sa zic la voi... Cum adica "a fugit"? Intrebarea mea e daca ai ejaculat in ea..asta e important...

din 22 apr 2009 10:29 de anturika

O relatie la distanta poate dura si chiar avea un final frumos, dupa un timp in care "va chinuti" din cauza distantei, va veti decide unde sa ramaneti, ma refer la orase, care dupa care se duce!! E frumoasa o astfel de relatie, are mult dor, ...

Re: Merita sa plangi dupa fostul?

din 22 apr 2009 09:48 de anturika

Teoretic asa e trebuie sa uiti si sa-ti traiesti viata!! cu toate ca nu sunt in masura sa vb despre asta ca pe mine chestiile aste m-au afectat mereu si nu ma pot abtine, nu pot fiu indiferenta mai ales daca il iubesc sau tin foarte mult la el!!! ...

Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri ie

din 22 apr 2009 09:34 de anturika

Si eu am trecut prin asa ceva!! ma batut in conditiile in care ne despatisem si imi facusem alt prieten..ma amenintat, si am mancat bataie ca sa nu-l bata pe acctualul prieten!! ma urmarit si ma prins, ca nu am vrut sa ma intalnesc cu el de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FA

din 22 apr 2009 08:35 de pacpac

mai plictisitor ca 30 mins-1h de sarutat..... nu cred ca e.Nu cred ca sare peste preludiu,doar ca in loc de 30 minute sau 2h cat dureaza la tine preludiu:),la ea este de doar 5 min.Cateva sarutari ,pipaieli ,lubrifiant sau 2-3 doze scuipinol si ...

Re: Re: Topuri mai mult sau mai putin traznite...

din 22 apr 2009 03:29 de ExoticDream

Eu nu am zis ca femeile sunt usi de biserica, am [b]citat[/b] niste topuri, insa nu vad legatura cu motivatia acestui forum. In caz ca ai uitat, nu este un loc al femeilor "[i]ne[/i]usa de biserica", ci unul de educatie sexuala (si femeile ...

din 22 apr 2009 03:19 de ExoticDream

Da, iubirea la distanta exista, dar nu este "un sport" la indemana oricui. Daca nu ai vointa, daca esti o persoana cu caracter slab, influentabila, incapabila sa rezisti tentatiilor, nu te angaja la asa ceva. In cazul tau.... as intreba in ...

Re: Re: Indragostit de amica mea

din 22 apr 2009 02:56 de ExoticDream

Votez si eu varianta asta! Sinceritatea este cea mai buna strategie. Chiar daca nu iti raspunde pozitiv, prietenia poate ramane asa cum era, alta ar fi situatia daca ai sari peste ea pentru sex. SUCCES!!! :ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu

din 22 apr 2009 02:13 de no name

mai ami place ce ai zis acolo ...acuma ramane de vezut daca asa gandesti asa tot timpul;)

Re: Re: Re: Re: sa fac sex cu el..sau nu?

din 22 apr 2009 02:05 de Anonima_

Ok..imi e un pic cam greu sa scriu...dar incerc sa depasesc momentul!...Am cunoscut un tip...iar la prima intalnire a abuzat sexual de mine!..Dupa 2 sapt au aflat parintii mei si am fost la politie sa depunem plangere!Am consultat prima data un ...

Re: Re: Re: Re: L-am infectat?

din 22 apr 2009 01:26 de ExoticDream

Da, este un forum serios. Ti s-a raspuns (si) serios, dar ai fost si criticata pentru ca gestul tau nu a fost tocmai unul moral, avand in vedere ca stiai riscurile. Chiar daca ai fi avut sentimente fata de baiatul cu pricina, chiar daca nu, tot ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1463 din 3732
«   1 ... 1460   1461   1462   1463   1464   1465   1466 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare