Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: FANTEZIILE SEXUALE

din 20 apr 2009 14:07 de Incepator

Dada 10 pentru replica cu fetele virgine . :flowers: si o floare !

Re: Re: Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce m

din 20 apr 2009 13:43 de vladydana

simplu il parasesti chiar dak il iubesti,asta e o sa suferi putin dar o sa intalnesti un alt baiat care sa te merite nu sa te loveasca,si chiar dak iti spune sa-l ierti k data viitoare nu mai te loveste astea sunt vorbe in vant,NU SE VA ...

Re: Re: Re: Cand zic femeile/fetele te iubesc?

din 20 apr 2009 13:38 de vladydana

eu pana acum nu am spus niciodata cuvantul magic,,te iubesc,,sotului meu,el imi spune eu in schimb demonstrez prin fapte nu prin vorbe poate o veni si timpul meu sa-i spun k il iubesc.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Li

din 20 apr 2009 12:14 de baby

da sa stii:` am facut sex de cateva ori cand imi venise si am observat ca incepe sa curga mai mult in loc sa se opreasca:ermm: se prelungea cu 2-3 zile:unsure: asa ca....e mai bine sa asteptam sa treaca:lol: :,:-*

Re: Re: Re: Re: FANTEZIILE SEXUALE

din 20 apr 2009 12:08 de baby

:lol::lol::lol::lol: cand te vezi printre atatea "disperate" sa ajunga la "obiectul muncii" nu prea cred eu ca iti mai vine sa imparti palme ca se se aseze in sir indian:lol::lol: deja incepi sa te simti zeu daca traiesti un moment ca ...

Re: |

din 20 apr 2009 09:12 de dogcainele

Bine zis. As mai avea o completare: Barbatul trebuie sa o scoata repede atunci cand simte ca-i vine, mai ales daca nu este experimentat. Eventual o baga inapoi dupa ce i-a trecut, decat sa riste sa ejaculeze inauntru. Lichidul lubrifiant ...

Re: Durata actului sexual!

din 20 apr 2009 05:04 de BerSeKeR

Durata actului sexual...cand ii aud pa toti..."1 ora...3 ore...7 zile..." mai...in primu` rand sunt prea multi factori de care depinde durata unui barbat ca sa spui cu fermitate "da frate,daca ma pun acu`...ma tine 5 saptamani" daca esti obosit,poate ...

Re: citesc tot felu` de aberatii p`aci

din 20 apr 2009 04:35 de BerSeKeR

in primu` rand,sa stie si fetele care citesc posturile voastre...se stie ca un barbat tot timpu` e complexat de dimensiunea "lui",si tinde sa adauge cate 2-4 cm de la el...imi e greu sa cred ca alea`s dimensiunile voastre,a celor mai multi care v`ati ...

Re: cred ca intrebarea ta era cu totu` alta

din 20 apr 2009 04:13 de BerSeKeR

Cred ca intrebarea ta era daca sexul poate cauza lasarea sanilor...Orgasmul nu poate cauza lasarea sanilor,dar sexul da...orgasmul consta`n eliberarea unor substante in corp care`ti ofera senzatii de placere...si multe altele...ei bine...sexu` in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-am infectat?

din 20 apr 2009 01:47 de ExoticDream

Transmiterea HIV se face prin fluide sexuale si sange. In cazul sexului oral, fluid infectat poate ajunge în cavitatea bucala a partenerului si daca acesta are rani cat de mici acolo, inclusiv sensibilitate la gingii, virusul poate ajunge in ...

raspuns

din 20 apr 2009 01:34 de cristian

vorbim prin mesaje si ne si sunam. nu stiu daca ma place... si vorbeste cu mine, insa de la un timp ne-am racit.

Re: completare

din 20 apr 2009 01:18 de vladbodan

p.s. ... ia si tu in calcul faptul daca te place sau daca se simte atrasa de tine ... altfel ce motiv ar avea sa nu vorbeasca cu tine? nu cred ca moare strapunsa de ciuma daca te suna sau trimite un mesaj...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-am infectat?

din 20 apr 2009 01:15 de vladbodan

sigur sigur... ca tu si stii ce se scurge din vulva la el in gura... culmea ca se transmite la contact sexual... dar daca isi baga capu la inaintare nu pateste nimic, tu vezi ce scrii macar????:blink:

Problema cu fosta prietena

din 19 apr 2009 23:39 de cristian

am o problema cu fosta prietena. suntem vecini de bloc de prin 2000 dar ne cunoastem decat de vreo 4 ani. de cand am cunoscut`o, mi-a placut si am reusit sa o fac sa fie prietena mea, am fost cu ea cam un an jumatate (timp in care ne vedeam foarte ...

Re: Re: Re: Prea mica de inaltime!!!

din 19 apr 2009 23:38 de lavinia ion

daca vrei sa cresti in inaltime urmeaza tratamentul de pe banderas.ro. eu am crescut 6 cm si tratamentul pentru crestere in inaltime este foarte simplu

Re: Re: Re: Prea mica de inaltime!!!

din 19 apr 2009 23:35 de lavinia ion

daca vrei sa cresti in inaltime urmeaza tratamentul de pe banderas.ro. eu am crescut 6 cm si tratamentul pentru crestere in inaltime este foarte simplu. Pf, eu am 161 la 14 ani, fac fotbal de la 9 ani, sunt cel mai pitic din cls/ fotbal:)). ...

Re: decalotare

din 19 apr 2009 23:11 de Listener

Depinde cum il speli,la penis se pot strange anumite bacterii si alte microorganisme de genu. Iti recomand sa-ti pui niste substante alcolice (aftershaveuri,spirt de tratamente usoare gen 30 grade,Lara etc.) atunci se vindeca. Mirosul ...

Re: vreau si eu un pirs in buric

din 19 apr 2009 21:42 de buzica

dea nu cred ca vei avea probleme cu sarcina... pt ca pierce-u se face in pielea de sus a buricului aidka nu e in buric.. acum nustiu .. cat ce sati spun despre gaura se face cu anestezic local adika xilina... cel mai bine este cu un ac steril.. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piercing in buric

din 19 apr 2009 21:39 de buzica

nu e bun titanul pur... iati un pierce din titan medicinal titanul pur poate sa infecteze si ici nu cred ca gasesti :):) pentru buric neaparat titan medicinal este foarte sensibila zona.. aurur si argintu poti sati bagi dupa 2 sau 3 luni ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piercing in buric

din 19 apr 2009 21:36 de buzica

sunt din bucuresti ... daca vreti pierce-uri contactatima pe idul de messenger mihaicristi_mihai01 va dau mai multe detalii acolo :):) :-`

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1466 din 3732
«   1 ... 1463   1464   1465   1466   1467   1468   1469 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare