Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

E gravida?

din 22 apr 2009 01:23 de Bogdan

Acum 1 sapt am facut dragoste cu iubita mea.Era virgina.Am folosit prezervativ dar a mai fugit "nazdravanul"..Acum ea este speriata ca nu i-a mai venit ciclu si are ameteli si pofte.Sau asa e dupa ce se dezvirgineaza?Cum poate fi sigura daca este ...

Re: Re: Re: Re: L-am infectat?

din 22 apr 2009 01:15 de Andreea

Si nu cred ca aveti vreun drept sa va bagati in viata mea.:ok:Imi raspundeti bine daca nu vedeti-va de treaba voastra.Nu sunt aici sa ma judecati..:pirate:

Re: Re: Re: Re: sa fac sex cu el..sau nu?

din 21 apr 2009 21:49 de clauDytza

chiar ai dreptate... ms mooolt pt sfat...:-*:-* chiar m-a ajutat... asta este.. oricum nu cred k aveam de gand sa cedez....dar totusi ms mult "gheghe":-*:-* si app: mnu o sa imi convina situatzia, pt k dak eram si io de aceeasi ...

Re: Re: Re: sa fac sex cu el..sau nu?

din 21 apr 2009 21:34 de gheghe

vai... nici nu iti inchipui cat de bine se prefac baietii... si daca i-ai auzi ce vorbesc in gasca te-ar apuca scarba, crede-ma... cateodata ma simt aiurea rau, parca mi-e rusine ca sunt barbat. eu zic mai bine cauta altul din alt mediu ...

Re: Re: Re: Parul de pe burta vs viata sexuala!

din 21 apr 2009 19:33 de mai bine ilt

:p:-`:D:`B):-`

Re: Re: Re: Re: relatia la distanta!

din 21 apr 2009 19:04 de Carmen

daca e dragoste adevarata,totul e posibel,crede-ma,am iubit un baiat cu care am fost un an impreuna,dupa aia 2 ani am fost despartiti,el avea viata lui si eu amea,cu toate k in suflet sufeream unul pt altul si daca ma iubit si l-am iubit cu ...

Re: Poate dura o relatie la distanta?

din 21 apr 2009 18:58 de anonim

sigur k poate dura,daca intre voi exista o dragoste adevarata,fii sigura k va dura... din propria experienta,un an am fost despartiti si repede ne vom vedea...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: FANTEZIILE SEX

din 21 apr 2009 17:18 de baby

ei haaaaai:`:lol: ei....viseaza fetele la inceput la partide cu printul fermecat....dupa ce mai prind experienta sa vezi cum sar si peste preludiu:lol::lol: depinde de la fata la fata. eu si a doua oara visam tot la ceva romantic si ...

ce sa aleg????? relatzia la distantza

din 21 apr 2009 16:30 de clauDytza

ms mult de tot... chiar ma ajuta fff mult sfatul tau si cred ca ai dreptate... ms mult :heart::heart::heart: :-*:-*:-*

Re: Re: Re: ce sa aleg????? relatzia la distantza

din 21 apr 2009 16:23 de vladbodan

pai... daca deja il cunosti pe iubitul tau si iti place totul la el... ce rost are sa prinzi pe altul care cine stie ce apucaturi are pe viitor... deci eu as alege prima relatie :ok:

Re: Re: Topuri mai mult sau mai putin traznite...

din 21 apr 2009 15:28 de vladbodan

si din pacate de aceea se numeste TOP de preferinte ale barbatilor/femeilor adica cand ii spui sa taca, sa taca nu sa lalaie in continuare, chestii care si-ar dorii mai mult barbatii la o femeie... te-ai prins? :mellow:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: L-am infec

din 21 apr 2009 15:21 de vladbodan

.... daca esti constienta atunci nu l-ai fi lasat, asta se numeste forta, iar tu puteai refuza... daca erai la fel de constienta il avertizai de la inceput la ce riscuri majore se supune ... se numeste MOARTE ... iar faza cu "condoleante" pai ... ...

Re: Re: Re: Terorizat de fosta!!

din 21 apr 2009 14:55 de sweety16

Atunci vorbeste clar cu el si spune-i ca nu te intereseaza de ea sau de ce ti-ar putea face ca il iubesti si gata.Daca si el te iubeste va face orice sa ramana alaturi de tine.

Re: Re: Re: SALUT

din 21 apr 2009 14:12 de mistery_girl

Este normal ca dupa ce ejaculezi o data, a doua oara sa fie mai putina sperma. Don't worry be happy. :p:p:p

Re: Tot pete rosii pe penis

din 21 apr 2009 13:14 de balcani

stai lejer k nu e nimica grav!eu am avut de 2 ori pete rosii si pete albe pe capul si pe preput dar inainte cum au precizat si mai jos am avut vreo 4 partide intr-o saptamana si erau chiar hard!normal mie imi dispar in 4-5 zile dar fac baie de ...

Re: Topuri mai mult sau mai putin traznite...

din 21 apr 2009 13:06 de Listener

Regret ca intervin in micul cerc filosofic dar femeile nu sunt usi de biserica "toate" sunt o gramada care fac ca si cum ai scris tu ce vor barbatii de la .... Daca ar fi toate femeile dupa cum ai zis tu nu ar mai exista acest forum:D

Re: Re: SALUT

din 21 apr 2009 12:50 de Bogdan

Pai nush ..asta as vrea sa stiu..daca "o frec" o data pe zi ..ejaculez normal..dar daca de 2 ori ..a 2a oara ejaculez f putin. E o pb?:-?

Re: Re: ceva probleme la sarut

din 21 apr 2009 11:07 de SuKaRu

Am inteles, si sa continui tot in acest fel? Pai eu nu vreau ca partenere sa-si dea seama ca sunt incepator pentru ca as parea "idiot" daca ma intelegeti, cum sa incep s-o sarut acum? Ce modalitate? Ce pozitii? Astept un raspuns ..!

Re: Re: citesc tot felu` de aberatii p`aci

din 21 apr 2009 09:24 de pacpac

Te rog frumos sa nu te mai iei de dimnesiunile celor de pe sexpert.Toti de aici avem penisurile de 18-20+ si groase cat copacii. Mai nou,oferim garantat cel putin 5 orgasme la partida:)))))))))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 apr 2009 09:18 de pacpac

pai si tu daca erai in situatia ei la fel iti trecea asa prin cap. dar de ce ti-a zis asa,se gandea ca ii vei da dezlegare?:)))))))))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1464 din 3732
«   1 ... 1461   1462   1463   1464   1465   1466   1467 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare