Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Priviri insistente din 23 apr 2009 14:53 de pacpac
daca citesti mai bine ai sa vezi ca boi si prosti sunt si aia de se uita.
ea nu ne-a dat prea multe detalii,decat ca toti care se uita sau o abrodeaza sunt prosti si boi...
trebuia totusi sa ne dea o poza sa vedemsi noi cat de periculoasa e ea ...
Re: Re: Re: Priviri insistente din 23 apr 2009 14:47 de yony
bn dar fata a zis k o enerveaza cand o vede cnv pe strada si o abordeaza cu "cf papusa".... sau cv de genu...
:p:p
si noh.. potzy privi insistent, numai sa nu fi magar si sa mai adaugi si tot felu de comentarii pe langa..
parerea mea
Re: Re: Re: Priviri insistente din 23 apr 2009 14:46 de yony
bn dar fata a zis k o enerveaza cand o vede cnv pe strada si o abordeaza cu "cf papusa".... sau cv de genu...
:p:p
si noh.. potzy privi insistent, numai sa nu fi magar si sa mai adaugi si tot felu de comentarii de langa..
parerea mea
Re: Re: Priviri insistente din 23 apr 2009 14:39 de pacpac
nu era vb de abordat,ci de privit insitent.Chiar nu vad care e problema daca se uita unu la tine.Daca omului ii place despre tine vede ceva frumos la tine,ar trebu sa te simnti mandra.Una e sa se uite si alta e sa te ia cu vrajeala de canal.
Re: Re: Re: Re: Re: Ma duc la ginecolog din 23 apr 2009 14:11 de yony
cred ca prin ceea ce a zis "veraoc" s-a spun cam totul...:ok::ok::ok:
Novynette din 23 apr 2009 13:24 de Liliana
salut. mie mi a prescris medicul endocrinolog novynette anul trecut pentru a mi se regla ciclul, pe care le am luat vreo 5 luni de zile. Acum am inceput sa iau din nou, dar ca mijloc de contraceptie, fara sfatul niciunui medic. As vrea sa stiu daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 apr 2009 11:25 de ExoticDream
Eu sunt de acord ca viata este mult mai interesanta daca alergi dupa nou si diversitate, dar in cazul laturii intime consider ca dupa ce ti-ai gasit partenerul potrivit (nu doar la pat, evident!) noutatea si diversitatea in viata sexuala se pot ...
Re: Re: Re: sa fac sex cu el..sau nu? din 23 apr 2009 10:56 de ExoticDream
Mi-ai luat vorba din gura, tot asta voiam sa-i spun si eu. Noi ne chinuim sa-i dam sfaturi privind relatia la distanta, iar ea se gandeste sa-i cedeze unui baiat "local", cunoscut in urma cu.... 10 zile, care i se pare ei ca "tine la ea"! Stiu ca ...
Intarziere menstruatie din 23 apr 2009 10:23 de innna22
buna dimineata,
am nevoie de ajutorul vostru intr-o problema.Menstruatia mea intarzie, astazi e a 32 a zi si incep sa imi fac griji.In decursul lunii am avut contancte sexuale protejate cu prezervativ dar ne-am si `jucat` putin dar in primele zile ...
Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua... din 23 apr 2009 01:38 de Listener
In functie de prieten.
+Ideea este comuna si universala "legea celor 2 saptamani" aici vezi ce si cum la perechea ta si apoi poti intra mai deep.
Asta in cazurile perechilor cu necunoscuti.
+Acuma mai este si cazul ca il stii de o luna si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 apr 2009 22:41 de vladbodan
dar vai cat iti lauzi sotia mai pacpac:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Fara dragoste nu exista mangaiere din 22 apr 2009 22:25 de the_gogu
pai daca-i asa...o sa incerc si eu :rolleyes:
Re: Re: sa fac sex cu el..sau nu? din 22 apr 2009 22:21 de angela
Daca e asa, draga mea, ti-ai raspuns singura la intrebarea de pe celalalt topic.Problema nu sunt barbatii cu care esti, ci tu..De ce?Pentru ca daca a-i tine la cel de la distanta, nu te-ai gandi sa faci sex cu un necunoscut, si mai ales tu esti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa fac sex cu el..sau nu? din 22 apr 2009 22:19 de Anonima_
si daca totusi ma va dezvirgina, si doctorul observa, va fi confidential...sau ii va spunei mamei ? ...Daca il rog sa nu zica...iar e o problema..ca nu stiu ce se va intampla:(
Re: Re: Re: Fara dragoste nu exista mangaiere din 22 apr 2009 21:26 de CARMEN
DA,PE BUNE SI FARA MISTO:p
DACA DRAGOSTE NU E,NIMIC NU E:heart:
Re: Re: Re: Re: rupere atei din 22 apr 2009 21:23 de salut
Daca te masturbezi devii impotent? da`mi detalii...am nevoie....
Mersi!!!
Re: Pierderea virginitatatii masculine din 22 apr 2009 20:24 de Listener
Daca ai fi dat un simplu "search" ai fi gasit o gramada de posturi de genu.
Ca sa intelegi iti zic foarte simplu Barbatul NU ARE O MANIFESTARE ANUME LA PRIMUL CONTACT SEXUAL,ACEA ATZA ESTE UN FRAU AL PREPUTULUI PLIN DE NERVI,EXTREM DE REZISTENT ...
Re: Re: Re: Re: Ce sa aleg????? Relatia la distant din 22 apr 2009 19:40 de eu...
cred ca r trebui sa alegi primarelatzie...:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Ce sa aleg????? Relatia la distanta sa din 22 apr 2009 19:24 de angela
Atunci cand nu exista incredere, o relatie nu are cum sa dureze. Trebuie sa ai incredere in el, nu 100%, insa macar 80% ca el te iubeste, si ca te respecta, si nu se gandeste sa te insele. E greu sa ai o relatie la distanta, stiu prea bine cum ...
Re: Re: Ce sa aleg????? Relatia la distanta sau nu din 22 apr 2009 17:09 de clauDytza
:heart::heart::heart::heart: ms mooolt de tooot pt sfaturi...
sa zicem k o sa ma ajute sa iau o decizie....
dar faza este k io nu prea stiu ce face prietenul meu la 200 km distantza pt k nu cun p nimeni acolo, si chiar dak ar avea p cnv, nu ...
Pagina 1462 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||