Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Priviri insistente

din 23 apr 2009 14:53 de pacpac

daca citesti mai bine ai sa vezi ca boi si prosti sunt si aia de se uita. ea nu ne-a dat prea multe detalii,decat ca toti care se uita sau o abrodeaza sunt prosti si boi... trebuia totusi sa ne dea o poza sa vedemsi noi cat de periculoasa e ea ...

Re: Re: Re: Priviri insistente

din 23 apr 2009 14:47 de yony

bn dar fata a zis k o enerveaza cand o vede cnv pe strada si o abordeaza cu "cf papusa".... sau cv de genu... :p:p si noh.. potzy privi insistent, numai sa nu fi magar si sa mai adaugi si tot felu de comentarii pe langa.. parerea mea

Re: Re: Re: Priviri insistente

din 23 apr 2009 14:46 de yony

bn dar fata a zis k o enerveaza cand o vede cnv pe strada si o abordeaza cu "cf papusa".... sau cv de genu... :p:p si noh.. potzy privi insistent, numai sa nu fi magar si sa mai adaugi si tot felu de comentarii de langa.. parerea mea

Re: Re: Priviri insistente

din 23 apr 2009 14:39 de pacpac

nu era vb de abordat,ci de privit insitent.Chiar nu vad care e problema daca se uita unu la tine.Daca omului ii place despre tine vede ceva frumos la tine,ar trebu sa te simnti mandra.Una e sa se uite si alta e sa te ia cu vrajeala de canal.

Re: Re: Re: Re: Re: Ma duc la ginecolog

din 23 apr 2009 14:11 de yony

cred ca prin ceea ce a zis "veraoc" s-a spun cam totul...:ok::ok::ok:

Novynette

din 23 apr 2009 13:24 de Liliana

salut. mie mi a prescris medicul endocrinolog novynette anul trecut pentru a mi se regla ciclul, pe care le am luat vreo 5 luni de zile. Acum am inceput sa iau din nou, dar ca mijloc de contraceptie, fara sfatul niciunui medic. As vrea sa stiu daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 apr 2009 11:25 de ExoticDream

Eu sunt de acord ca viata este mult mai interesanta daca alergi dupa nou si diversitate, dar in cazul laturii intime consider ca dupa ce ti-ai gasit partenerul potrivit (nu doar la pat, evident!) noutatea si diversitatea in viata sexuala se pot ...

Re: Re: Re: sa fac sex cu el..sau nu?

din 23 apr 2009 10:56 de ExoticDream

Mi-ai luat vorba din gura, tot asta voiam sa-i spun si eu. Noi ne chinuim sa-i dam sfaturi privind relatia la distanta, iar ea se gandeste sa-i cedeze unui baiat "local", cunoscut in urma cu.... 10 zile, care i se pare ei ca "tine la ea"! Stiu ca ...

Intarziere menstruatie

din 23 apr 2009 10:23 de innna22

buna dimineata, am nevoie de ajutorul vostru intr-o problema.Menstruatia mea intarzie, astazi e a 32 a zi si incep sa imi fac griji.In decursul lunii am avut contancte sexuale protejate cu prezervativ dar ne-am si `jucat` putin dar in primele zile ...

Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua...

din 23 apr 2009 01:38 de Listener

In functie de prieten. +Ideea este comuna si universala "legea celor 2 saptamani" aici vezi ce si cum la perechea ta si apoi poti intra mai deep. Asta in cazurile perechilor cu necunoscuti. +Acuma mai este si cazul ca il stii de o luna si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 apr 2009 22:41 de vladbodan

dar vai cat iti lauzi sotia mai pacpac:lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Fara dragoste nu exista mangaiere

din 22 apr 2009 22:25 de the_gogu

pai daca-i asa...o sa incerc si eu :rolleyes:

Re: Re: sa fac sex cu el..sau nu?

din 22 apr 2009 22:21 de angela

Daca e asa, draga mea, ti-ai raspuns singura la intrebarea de pe celalalt topic.Problema nu sunt barbatii cu care esti, ci tu..De ce?Pentru ca daca a-i tine la cel de la distanta, nu te-ai gandi sa faci sex cu un necunoscut, si mai ales tu esti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa fac sex cu el..sau nu?

din 22 apr 2009 22:19 de Anonima_

si daca totusi ma va dezvirgina, si doctorul observa, va fi confidential...sau ii va spunei mamei ? ...Daca il rog sa nu zica...iar e o problema..ca nu stiu ce se va intampla:(

Re: Re: Re: Fara dragoste nu exista mangaiere

din 22 apr 2009 21:26 de CARMEN

DA,PE BUNE SI FARA MISTO:p DACA DRAGOSTE NU E,NIMIC NU E:heart:

Re: Re: Re: Re: rupere atei

din 22 apr 2009 21:23 de salut

Daca te masturbezi devii impotent? da`mi detalii...am nevoie.... Mersi!!!

Re: Pierderea virginitatatii masculine

din 22 apr 2009 20:24 de Listener

Daca ai fi dat un simplu "search" ai fi gasit o gramada de posturi de genu. Ca sa intelegi iti zic foarte simplu Barbatul NU ARE O MANIFESTARE ANUME LA PRIMUL CONTACT SEXUAL,ACEA ATZA ESTE UN FRAU AL PREPUTULUI PLIN DE NERVI,EXTREM DE REZISTENT ...

Re: Re: Re: Re: Ce sa aleg????? Relatia la distant

din 22 apr 2009 19:40 de eu...

cred ca r trebui sa alegi primarelatzie...:ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Ce sa aleg????? Relatia la distanta sa

din 22 apr 2009 19:24 de angela

Atunci cand nu exista incredere, o relatie nu are cum sa dureze. Trebuie sa ai incredere in el, nu 100%, insa macar 80% ca el te iubeste, si ca te respecta, si nu se gandeste sa te insele. E greu sa ai o relatie la distanta, stiu prea bine cum ...

Re: Re: Ce sa aleg????? Relatia la distanta sau nu

din 22 apr 2009 17:09 de clauDytza

:heart::heart::heart::heart: ms mooolt de tooot pt sfaturi... sa zicem k o sa ma ajute sa iau o decizie.... dar faza este k io nu prea stiu ce face prietenul meu la 200 km distantza pt k nu cun p nimeni acolo, si chiar dak ar avea p cnv, nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1462 din 3732
«   1 ... 1459   1460   1461   1462   1463   1464   1465 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare