Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: mai am vreo sansa?...

din 19 apr 2009 16:26 de Incepator

Imi cer scuze pentru el...:,. Promit sa nu se mai intample ! __ Revenind pe caile domnului...Depinde de firea lui...Daca e ceva mai iertator...si tu ceva asa mai ferma...cu spirit de convingere...sunt convins ca va iesi cu bine .

Re: Re: Re: Re: L-am infectat?

din 19 apr 2009 16:21 de Incepator

Felicitari pentru "achizitie" (baiat) . E optimist ! Ramaneti impreuna . HIV nu e ceva trecator....deci...FOARTE mare grija . Treceti peste acest impediment si traiti-va viata ! Mult noroc !%%-

Re: Re: Re: L-am infectat?

din 19 apr 2009 16:02 de Andreea

Stie de mine de la inceputul relatiei ca sunt infectata si eu nu am vrut sa faca asta dar a insistat.Vreau doar sa stiu daca e posibil sa fie si el infectat acum..Sunt mai speriata decat el.El spune ca oricum ramanem impreuna si nu conteaza daca este ...

Re: Re: mai am vreo sansa?...

din 19 apr 2009 15:13 de anna

ce intreb eu si ce mi se raspunde...ms m`ai ajutat mult...:ok:

Re: mai am vreo sansa?...

din 19 apr 2009 13:10 de vladbodan

mda si precis daca o sa ajungi dintr-un miracol sa fi impreuna cu el , treptat iti va scadea interesul pentru el :.

Re: Re: Re: Re: Re: daca nu

din 19 apr 2009 08:54 de pacpac

scapi de ele daca te rezolva ea sau tu singur

Re: Re: Doar prieten cu fetele!

din 19 apr 2009 04:03 de DarkAngel

Daca vreti ca problema asta sa se schimbe nu trebuie sa asteptati ci sa schimbati anumite lucruri pe care le faceti voi deobicei si determina relatia sa se plafoneze la stadiul de foarte buni prieteni si nu trece la stadiul de iubiti. Ganditi-va ce ...

Re: Re: Re: Re: daca nu

din 19 apr 2009 02:04 de adrian20

intradevar e o chestie nasoala...si eu am patito,asa tare ma durut ca nam mai putut sa umblu.problema e ca esti prea atasat de ea si cand iti face ceva chiar si cand te saruta numa te exciti,cand stai jos te poti excita si fara sa iti dai seama,doar ...

Re: Doar prieten cu fetele!

din 19 apr 2009 01:33 de Incepator

Ma regasesc aici ! Ma confrunt exact cu aceeasi problema ! ______________ Viata de cacat !

Re: Re: Re: Intrebari (par la fund in exces)

din 18 apr 2009 21:04 de Listener

Am dat un sfat,nu am vorbit prostii ca altii. Epilatorul cu laser ajuta mai ales pentru aceste zone mici cu par dens. Laser ce ii drept suna cam "scarry" dar ma credeti sau nu(tot aia este pentru mine) e completely safe fata de ...

Re: Re: Re: Ce prezervative recomandati?

din 18 apr 2009 16:47 de Cristi

[b]ma is bune daca sti sa le folosesti cum trebe....dar Durex e cel mai bun[/b]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 18 apr 2009 13:36 de Andra

Nu stiu cum se simt unele femei cand sunt insarcinate, dar la mine situatia a fost mai "crunta". Desi imi doream dintotdeauna un copil, s-a intamplat sa raman insarcinata cu o persoana care nu era deloc indicata. Au fost clipe de nedescris si sarcina ...

Re: Oare sunt nimfo ?

din 17 apr 2009 23:06 de andruscha

am mai intrat pe aici de curiozitate.mersi de articol.si ce scrie acolo e chiar adevarat.cine a re o dependenta de orice fel chiar si emotionala ar intelege.In ultimul an nu am mai bifat asa multi tipi am pe cineva care imi e alaturi de ceva vreme si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 17 apr 2009 22:57 de merymery

nu stiu ce vorbiti voi de durere..am 22 de ani si acum 4 ani am facut avort..niciodata nu am fost de acord cu asta..dar cum se spune "nu spune niciodata niciodata".mi s-a intamplat..asa a fost sa fie.a trebuit sa iau decizia asta.mi-a fost foarte ...

Sarcina extrauterina?

din 17 apr 2009 19:54 de trixi

Sa va prezint problema, am mai postat aici pe forum si alte probleme si am fost ajutata, va multumesc. Deci, pe data de 14 martie mi-a venit menstruatia , totul ok la timp , apoi in perioada dintre adik intre 19 martie si 12 aprilie am avut niste ...

Re: sperma inghitita

din 17 apr 2009 18:14 de divinacomedi

tot respectul pt tine!gandesti cum trebie!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghitita

din 17 apr 2009 18:12 de divinacomedi

eu zic ca tine de fiecare experienta in parte!asta e in mod cert!!eu am incercat si nu e deloc scarbos!cu cat evolueaza cuplul si experientele dintre ei se accelereaza,,,,evolueaza...si faptele in dormitor..asta daca esti o fire deschisa si iti place ...

Re: Re: Re: Re: Penis nedecalotat

din 17 apr 2009 16:52 de andrei

am 16 ani,si am o problema.cand vreau sa decalotez penisul am o pielita acolo(preputul cred)is decalotares se face dar daca fortez putin.Cred ca este Fimmoza.Ce as putea face in afara de a merge la doctor sa stau in pempers?:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile frumoase

din 17 apr 2009 16:17 de baby

ah imi vine sa ma....:` 1) ca fetele au 2 fetze...hm.....e ok......dar mi se pare ca generalizezi. asta e valabila si in cazul barbatilor. si unii barbati au 2 fetze. 2)ca orice femeie e cu*va....well.......inseamna ca si maica-ta e c**va:` ...

Re: Nunta parinti

din 17 apr 2009 15:22 de simosimina

Fiecare accepta sau nu accepta anumite lucruri. Normal ar fi...sa nu faca nimeni "gura" in legatura cu invitatii..mai ales ca...este vorba despre familie..

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1467 din 3732
«   1 ... 1464   1465   1466   1467   1468   1469   1470 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare