Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 apr 2009 17:54 de pacpac
bine draga,am inteles:))))))))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 apr 2009 16:17 de vera_mary88
Nu eu mi-am spus clar parerea. Am zis de chestia aia cu inselatul moral pentru ca din cauza aia is torturata...Stiu cum e desi nu a fost ceva fizic doar psihic si el a fost ca un sloi de gheata la inceput si cu timpul si-a revenit...si e tot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Unde ati vrea sa faceti sex? din 15 apr 2009 13:46 de veraoc
La mine sau la el acasa :` . Parintii sa fie la cel putin 500 de km departare , dupa o masa romantica pregatita de mine. Cu niste prezervative la indemana ( ca fara nu se apropie de mine ) si lubrifiant ( ca suntem la inceput si nu merge treaba :)) ) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Femeile frumoase din 15 apr 2009 13:14 de alexamdra
Vai de viata vostra dragi baieti.Nu pot sa va spun altfel ptr ca sunteti ..............Si eu sunt o fata frumoasa din fericire si as putea avea orice baiat imi doresc,dar eu il iubesc pe prietenul meu cu adevarat si nu l-as parasi ptr nici ...
Re: Nunta parinti din 15 apr 2009 12:29 de pacpac
Nu sunt de acord cu reactia mamei.Ar trebui fata sa se discute cu tatal ei sa vada ce pot sa faca.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: at din 15 apr 2009 12:18 de pacpac
Daca ai cea mai mica urma de indoiala in ceea ce priveste threesomeul,swingingul e bine sa incheiati subiectul.
La mine situatia a fost mult diferita decat iti inchipui.Wow nici nu mai tin minte bine cand s-a intamplat asta.Cred ca eram de 2 sau ...
Re: Daca nu esti virgin, mai poate fi ca prima dat din 15 apr 2009 10:38 de pacpac
Chiar daca ambii parteneri au experienta,actul sexual in sine nu poate fi considerat ceva ceva nou,dar faptul ca sunt indragostiti unul de celalat sau ca se iubesc si au ajuns in pat pt prima data face ca totul sa fie nou.
Comparatie fac atat ...
Re: Daca nu esti virgin, mai poate fi ca prima dat din 15 apr 2009 10:31 de vera_mary88
nu ai cum sa mai fii virgin fizic...psihic poate...psihic poti sa iti incepi viata sexuala cu cine vrei...si da faci comparatie cu fostul mai ales la inceputul relatiei si ai tendinta sa pui accent mare pe niste chestii care le aveai si iti ...
Re: Re: Re: Cum sa inghiti sperma? din 15 apr 2009 10:26 de vera_mary88
Tre sa intelege-ti ca nu doar gay-ii fac sex oral si anal ci si cei bisexuali...apai cam ai dreptate asa va puteti da seama ce inghit femeile si poate nu v-ar mai fi asa de scarba de propriile lichide :devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ati tr din 15 apr 2009 10:22 de vera_mary88
Poate acceptam pana in momentul in care era totul planificat sa vad daca poate merge pana la capat dar cu cine am zis eu si nu cred ca putea...cand zici ca iubesti nu poti sa accepti asa ceva...Mai departe nu mergeam asemenea chestii nu se fac ...
Nunta parinti din 15 apr 2009 09:53 de mistery_girl
Am citit astazi pe un alt site o chestie care pe mine m-a uimit.O fata, urmeaza sa se casatoreasca, parintii ei sunt divortati iar mama ei ii impune sa nu o invite pe sotia tatalui ei. Ce parere aveti voi despre asta. Daca ati fi in locul fetei ce ...
Re: Probleme cu vaginul: usturimi, mancarimi din 15 apr 2009 02:06 de ExoticDream
[b]Maine iti voi muta subiectul la "Sanatate/Probleme"![/b]
(!)(!)(!)
Re: ceva ciudat: din 14 apr 2009 22:59 de veraoc
nu ai simtit nici o durere? ar fi ciudat sa nu simti nimic si totusi sa iti curga sange...
esti sigura ca nu era imediat dupa menstruatie? pt ca imediat dupa ce "iti trece" , chiar daca nu mai curge , peretii vaginului au pe ei inca putin lichid ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex din 14 apr 2009 22:12 de femme
De cat timp esti casatorit, pacpac?? :ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare cu de din 14 apr 2009 22:06 de femme
Si tu ce vrei sa afli? Daca mai esti sau nu virgina?? Se pare ca, din punct de vedere fizic nu mai esti virgina (himenul probabil ti s-a rupt), dar din punct de vedere psihic, esti inca virgina!! Acum depinde ce conteaza pentru tine. Te poti ...
Re: Re: Incertitudine din 14 apr 2009 21:51 de veraoc
In primul rand , as vrea sa remarc exprimarea si modul de a scrie a tau , Rebel Monk :) ..pentru clasa a-8a , o perioada in care mai toti adolescentii merg in directia "turmei" , pari a fi un baiat cu capul pe umeri :ok:
Am facut "observatia" asta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Piercing in buric din 14 apr 2009 19:48 de Je
CEL MAI BINE E SA AI UN PIERCE DIN TITAN pur( titanul pur are culoare neagra sau verde , al meu era negru) acum 2 ani mi'am bagat si io pierce in buric si te asigur ca argintul sau aurul clar va infecta gaura eventual vor fi mici pauze si ai sa ...
Re: Incertitudine din 14 apr 2009 19:14 de femme
Pare ca te place si ea, dar cel mai bine ar fi sa vorbiti fata-n-fata!! Nu te lasa cuprins de emotii, e mai greu sa incepi, dar apoi totul decurge de la sine!! Poarta-te cat mai natural si fii dragut!! Daca e o fata k-lumea va stii sa aprecieze ...
Incertitudine din 14 apr 2009 19:01 de Rebel Monk
Salut ma aflu intr-o dilema chinuitoare.Sunt clasa a 8a si acum cateva zile am intalnit,intr-un grup de prieteni o don’soara de clasa a 7a.Un baiat de acolo mi-a spus mai incet ca ma place, dar nu l-am crezut stiujnd ca are obiceiul de a face glume ...
Re: Re: Cum pot sa-mi intaresc muschii vaginului? din 14 apr 2009 18:52 de deedeee
ma da batuta`n cap mai esti si tu...cum sa te dai fato cu zeama de lamaie acolo?? nu mai faceti tot ce auziti din mers ca o sa va treziti fara cu infectii si infertile...cele mai indicate sunt exercitii fizice...):(
Pagina 1469 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
57 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||