Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Primul prieten pentru fata ta din 13 apr 2009 09:34 de Incepator
Dupa datele din la user information...hmm asta pare a fi un tata de fata...sau fete...:lol::lol::lol:
Naspa...sper sa nu ajung tata de fete !
Doamne tine si cu mine odata !:~*
Generatia '65-'68'....hmm deoseama cu tata...
Asculta ce spune ...
Re: Re: Re: Re: Re: sex din 13 apr 2009 09:30 de pacpac
Sunt casatorit, dar nu e regula ca daca esti casatorit faci sex mai des.In primii ani cand ne-am cunoscut faceam sex de mult mai multe ori decat acum.
Sexul nu ne omoara,ba din contra face bine:))) iar daca unul dintre noi are chef rau si ...
Sexul cu o partenera noua, mai excitant? din 13 apr 2009 09:28 de vera_mary88
Am si eu o problema...am un prieten de aproape 2 ani si el am aflat ulterior ca era virgin cand am facut sex prima data si acu imi zice ca vrea sa incerce si cu altele ca el considera ca e mai excitant sa faci sex cu o fata pe care abia o ...
Re: Re: Re: Sex neprotejat, menstruatie, sarcina? din 13 apr 2009 08:47 de pacpac
:)) si te miri de ce da masina peste ei pe strada:)).pai daca ei nu vad la 2 pasi :)))))))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 apr 2009 08:28 de simosimina
:)) fiecare cu parerea lui. Daca el asa considera e treaba lui:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: primul prieten pentru fata din 13 apr 2009 01:22 de tiby
Eu nu inteleg de ce trebuie tatal tau neaparat sa stie, mai ales daca esti foarte tanara nu ar aveam de ce sa se teama, asta daca nu e vrun tata super exigent
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrodisiace ca din 13 apr 2009 01:20 de tiby
Chiar asa ati ajuns mah, nu sunteti in stare nici sa vrajiti o fata? SI mai ales, daca nu merge cu bautura, nu va riscati la porcarii:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senzatie de urinare fr din 13 apr 2009 01:14 de tiby
Oricum sa stiti ca eu daca ma duc in club q pretenii de obicei suntem 3 daca nu vin si fetele, si eu cu unu dinter noi mergem mai des, si celalalt bea 5-6 beri si se duce 1 data la baie:) Depinde si de voi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 apr 2009 23:41 de simosimina
bine punctat :ok::-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 apr 2009 22:58 de pacpac
pai depinde ce intelegi tu prin doatare slaba.Daca te referi la 10cm poate,dar daca ala o are groasa de 5?:))) face treaba mai buna decat o teava de 17cm si groasa de 3:))) mai ales daca fata e "scurta" in vagin
Re: Re: Re: urolog:-? din 12 apr 2009 22:38 de femme
Posibil, daca exista ceva simptomatic!!!
Re: Re: urolog:-? din 12 apr 2009 20:41 de valentine
Intrebare stupida: urologul ala poate sa-si dea el seama de vreo posibila afectiune, daca ma duc doar la un control de rutina?:unsure:
Cura 309 sau cura amix 200 din 12 apr 2009 19:41 de MirabelaIonescu
Amix 200 nu este altceva decat...jegmaneala!Nici macar nu ai unde sa faci o reclamatie daca ai vreo nemultumire,nu se gaseste nicio adresa...Nu are absolut niciun efect!Nici macar nu taie pofta de mancare,nu provoaca sete,nu provoaca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Probleme cu penisul inca de la din 12 apr 2009 19:25 de valentine
Pai...exista 2 posibilitati, cu sanse egale de a fi probabile, dar care nu au cum sa fie simultan valabile:
1)Copilul cand e bebe, ai lui parinti trebuie sa ii decaloteze usor, usor penisul, in timp ce ii fac baie, pentru ca intr-un final sa se ...
Re: Re: Probleme cu penisul inca de la nastere! din 12 apr 2009 18:54 de femme
"Tratamentul fimozei
Preputul poate sa fie stramt chiar pana la pubertate. Acesta este o stare perfect normala si nu este considerata fimoza. In conformitate cu experienta din tarile unde circumcizia nu este practicata, acest preput stramt ...
Re: Re: Probleme cu penisul inca de la nastere! din 12 apr 2009 18:48 de femme
Parintii tai trebuiau sa iti decaloteze capul penisului cand erai micut!! Asa si-ar fi dat seama din timp daca ai sau nu fimoza!! Vorbeste cu ei si intreaba-i daca au facut asta!!
Re: Probleme cu penisul inca de la nastere! din 12 apr 2009 18:41 de femme
Ceea ce ai tu se numeste fimoza. Parintii tai trebuiau sa-si dea seama cand erai tu mic. Se rezolva atunci foarte usor cu o operatie!! Ar trebui sa mergi la un urolog sa vezi ce se poate face acum!!!
Daca dai un search pe google gasesti multe ...
Re: Cat de eficient este Logest? din 12 apr 2009 15:12 de Stefy
Medicul mi-a recomandat Logest dupa un control de rutina. Abia din luna a doua de contraceptive poti sa faci sex neprotejat fara nici un pericol de a ramane insarcinata. Se ia la inceputul primei zile de ciclu timp de 21 de zile dupa care se face ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 apr 2009 11:04 de simosimina
:p pay asa e..daca sunt eu..atunci barbatii cum ar trebui sa se simta..stiind ca...li se micsoreaza organul odata cu inaintarea in varsta... ?!
Re: Re: Re: Obligata sa fac sex din 11 apr 2009 23:15 de vladbodan
asta e prostia din ziua de azi la tinere, si vina ii apartine in totalitate fetitei... fiindca a fost suficient de naiva incat sa se lase ... ca daca nu il pierdea :) ea e cea proasta nu el... parerea mea
Pagina 1472 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
58 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||