Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Primul prieten pentru fata ta

din 13 apr 2009 09:34 de Incepator

Dupa datele din la user information...hmm asta pare a fi un tata de fata...sau fete...:lol::lol::lol: Naspa...sper sa nu ajung tata de fete ! Doamne tine si cu mine odata !:~* Generatia '65-'68'....hmm deoseama cu tata... Asculta ce spune ...

Re: Re: Re: Re: Re: sex

din 13 apr 2009 09:30 de pacpac

Sunt casatorit, dar nu e regula ca daca esti casatorit faci sex mai des.In primii ani cand ne-am cunoscut faceam sex de mult mai multe ori decat acum. Sexul nu ne omoara,ba din contra face bine:))) iar daca unul dintre noi are chef rau si ...

Sexul cu o partenera noua, mai excitant?

din 13 apr 2009 09:28 de vera_mary88

Am si eu o problema...am un prieten de aproape 2 ani si el am aflat ulterior ca era virgin cand am facut sex prima data si acu imi zice ca vrea sa incerce si cu altele ca el considera ca e mai excitant sa faci sex cu o fata pe care abia o ...

Re: Re: Re: Sex neprotejat, menstruatie, sarcina?

din 13 apr 2009 08:47 de pacpac

:)) si te miri de ce da masina peste ei pe strada:)).pai daca ei nu vad la 2 pasi :)))))))))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 apr 2009 08:28 de simosimina

:)) fiecare cu parerea lui. Daca el asa considera e treaba lui:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: primul prieten pentru fata

din 13 apr 2009 01:22 de tiby

Eu nu inteleg de ce trebuie tatal tau neaparat sa stie, mai ales daca esti foarte tanara nu ar aveam de ce sa se teama, asta daca nu e vrun tata super exigent

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrodisiace ca

din 13 apr 2009 01:20 de tiby

Chiar asa ati ajuns mah, nu sunteti in stare nici sa vrajiti o fata? SI mai ales, daca nu merge cu bautura, nu va riscati la porcarii:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senzatie de urinare fr

din 13 apr 2009 01:14 de tiby

Oricum sa stiti ca eu daca ma duc in club q pretenii de obicei suntem 3 daca nu vin si fetele, si eu cu unu dinter noi mergem mai des, si celalalt bea 5-6 beri si se duce 1 data la baie:) Depinde si de voi

din 12 apr 2009 23:41 de simosimina

bine punctat :ok::-*

din 12 apr 2009 22:58 de pacpac

pai depinde ce intelegi tu prin doatare slaba.Daca te referi la 10cm poate,dar daca ala o are groasa de 5?:))) face treaba mai buna decat o teava de 17cm si groasa de 3:))) mai ales daca fata e "scurta" in vagin

Re: Re: Re: urolog:-?

din 12 apr 2009 22:38 de femme

Posibil, daca exista ceva simptomatic!!!

Re: Re: urolog:-?

din 12 apr 2009 20:41 de valentine

Intrebare stupida: urologul ala poate sa-si dea el seama de vreo posibila afectiune, daca ma duc doar la un control de rutina?:unsure:

Cura 309 sau cura amix 200

din 12 apr 2009 19:41 de MirabelaIonescu

Amix 200 nu este altceva decat...jegmaneala!Nici macar nu ai unde sa faci o reclamatie daca ai vreo nemultumire,nu se gaseste nicio adresa...Nu are absolut niciun efect!Nici macar nu taie pofta de mancare,nu provoaca sete,nu provoaca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme cu penisul inca de la

din 12 apr 2009 19:25 de valentine

Pai...exista 2 posibilitati, cu sanse egale de a fi probabile, dar care nu au cum sa fie simultan valabile: 1)Copilul cand e bebe, ai lui parinti trebuie sa ii decaloteze usor, usor penisul, in timp ce ii fac baie, pentru ca intr-un final sa se ...

Re: Re: Probleme cu penisul inca de la nastere!

din 12 apr 2009 18:54 de femme

"Tratamentul fimozei Preputul poate sa fie stramt chiar pana la pubertate. Acesta este o stare perfect normala si nu este considerata fimoza. In conformitate cu experienta din tarile unde circumcizia nu este practicata, acest preput stramt ...

Re: Re: Probleme cu penisul inca de la nastere!

din 12 apr 2009 18:48 de femme

Parintii tai trebuiau sa iti decaloteze capul penisului cand erai micut!! Asa si-ar fi dat seama din timp daca ai sau nu fimoza!! Vorbeste cu ei si intreaba-i daca au facut asta!!

Re: Probleme cu penisul inca de la nastere!

din 12 apr 2009 18:41 de femme

Ceea ce ai tu se numeste fimoza. Parintii tai trebuiau sa-si dea seama cand erai tu mic. Se rezolva atunci foarte usor cu o operatie!! Ar trebui sa mergi la un urolog sa vezi ce se poate face acum!!! Daca dai un search pe google gasesti multe ...

Re: Cat de eficient este Logest?

din 12 apr 2009 15:12 de Stefy

Medicul mi-a recomandat Logest dupa un control de rutina. Abia din luna a doua de contraceptive poti sa faci sex neprotejat fara nici un pericol de a ramane insarcinata. Se ia la inceputul primei zile de ciclu timp de 21 de zile dupa care se face ...

din 12 apr 2009 11:04 de simosimina

:p pay asa e..daca sunt eu..atunci barbatii cum ar trebui sa se simta..stiind ca...li se micsoreaza organul odata cu inaintarea in varsta... ?!

Re: Re: Re: Obligata sa fac sex

din 11 apr 2009 23:15 de vladbodan

asta e prostia din ziua de azi la tinere, si vina ii apartine in totalitate fetitei... fiindca a fost suficient de naiva incat sa se lase ... ca daca nu il pierdea :) ea e cea proasta nu el... parerea mea

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1472 din 3732
«   1 ... 1469   1470   1471   1472   1473   1474   1475 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare