Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 9 apr 2009 20:08 de maia

da poti sa faci avort dar de vrei sa faci asta????? gandeste te bn ptr ca o sa fie rau iar asa ceva nu poti uita

Re:

din 9 apr 2009 19:34 de femme

De vorbit trebuie sa vorbesti cu ea, asta e sigur!!! Ea nu iti este o prietena adevarata daca povesteste intimitati despre tine!! Razbunarea nu este o solutie si, in plus, nu vad pentru ce te-ai razbuna!?:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: sexul dauneaza la varste frage

din 9 apr 2009 17:53 de pacpac

cred ca s-a mai inaltat:))))

Re: sex

din 9 apr 2009 17:45 de femme

Cat de des simti nevoia si daca vrea si partenerul!!:ok: Daca nu, e binevenita si masturbarea!!!:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: sexul dauneaza la varste fragede

din 9 apr 2009 17:42 de femme

Sunt de acord cu tine, insa nu inteleg in ce fel ti-a modificat tie corpul faptul ca faci sex?!:blink: Daca poti si vrei sa-mi raspunzi!!:~*O:)

Re: Cum sa o aduc in al noualea cer?

din 9 apr 2009 17:31 de femme

Eu iti spun sa nu iti faci prea mari sperante!! Daca ea pretinde ca este indragostita de tine, nu cred ca o sa isi doreasca sa faceti sex din prima seara. Nici macar nu va cunosteti!! Iar daca tu esti virgin, nu prea ai cum sa ascunzi asta. Cel ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa inghiti sperma?

din 9 apr 2009 17:17 de baby

pai da.....l-am sarutat pe el dupa ce mi-a facut oral:lol: el zice ca e dulce si misto eu nu am simtit decat ceva umed:lol: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Cum sa inghiti sperma?

din 9 apr 2009 17:02 de pacpac

pai daca nu sti cum sa gusti.E super dulce si buna si miroase frumos sucul de femeie:))).Ia sa iei cand esti uda uda,sa-i dai pe buzele iubitului si sa va sarutati cu foc sau sa-l ridici pe el can e jos la psarica cu boticul si sa-l saruti sa ...

Re: Re: Re: Cum sa inghiti sperma?

din 9 apr 2009 15:21 de pacpac

e mai dulce daca stai cu botul la pasarica cand se scurge si sorbi :)))))))))))))))))))))))))))))))) si numai fi modest ca toti de aici avem penisul de la 20cm+si gros cat un copac:))))))))))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 apr 2009 15:17 de pacpac

mai bine asa,daca te dorea cu adevarat iti spunea care era problema si cu ajutorul tau trecea peste offul cu prezervativul.Nu a vrut el si gata.

din 9 apr 2009 14:26 de the_gogu

aa...si sa nu spuna careva ca o sa gasesc eu pe una care sa ma iubeasca si sa ma merite, cu iubirea asta daca ti se intampla o data in viata e bine...daca e de 2 ori inseamna ca esti printre cei mai norocosi oameni de pe pamant. eu o voiam doar pe ...

din 9 apr 2009 13:47 de the_gogu

nu e chiar asa usor...suntem din orase diferite...ea sta in bucuresti la facultate eu in constanta la liceu si nu ma pot vedea cu ea prea curand daca va fi sa ne mai vedem vreodata din pacate asta a fost...pentru prima data dupa multi ani...cred ...

Re: Re: Re: Testul de sarcina???

din 9 apr 2009 11:37 de mistery_girl

Da! Daca a luat pastila bine, asa cum scria acolo totul e ok. Dar de ce nu va protejati? Pastila de urgenta nu se poate lua de mai mult de 2 ori pe an.:blink::blink::blink:

Re: Re: Testul de sarcina???

din 9 apr 2009 11:04 de ionutzz

pai era in perioada fertila si a luat pastila de urgenta.dar chiar daca era in perioada fertila,pastila tot impiedica sarcina?????? pla ajuta-ma

Re: Parola de Messenger a partenerului

din 9 apr 2009 10:18 de mistery_girl

Eu nu i-am cerut niciodata parola sotului meu si nici nu o voi cere. Am incredere in el. Si pana la urma poate sa vorbeasca pe messenger cu fete cat vrea...sunt doar cuvinte atata timp cat nu e ceva mai mult. Asa cum si eu am prieteni, si el ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: messen

din 9 apr 2009 08:48 de Incepator

Revenind la subiect... Depinde si in ce stadiu e relatia ... E si asta de luat in considerare...poi, mi se pare normal . Daca voi mai aveti un pic si va casatoriti, si apare urma asta de indoiala/incertitudine...cam se tulbura apele, si apare un ...

Re: Parola de Messenger a partenerului

din 9 apr 2009 02:57 de ExoticDream

Stiu cum ar reactiona un partener normal daca i-as cere parola, asa ca nici nu mi-ar trece prin minte sa fac asta. Daca el, din proprie initiativa, ar vrea asta, OK...., dar ca sa ma apuc eu sa-l controlez, no way! :`:`:`

Re: Re: Re: Re: Tacere... romantica

din 9 apr 2009 01:53 de nemesis

Ar fi bine sa nu mai umpli forumul cu glume. Daca ai ceva de spus (greu de crezut ca ar fi ceva inteligent), rezuma-te la a raspunde pe subiect.

Re: Testul de sarcina???

din 9 apr 2009 01:49 de ExoticDream

La doua saptamani, dar atunci va fi prea tarziu pentru contraceptia de urgenta. Ar trebui sa-ti aduci aminte cam pe unde ai ejaculat si daca fata era in perioada fertila. :blink::blink::blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intre doua

din 9 apr 2009 01:45 de ExoticDream

Voi n-aveti somn! Se pare ca eu ma voi (re)naste destul de rar.... singurul rasarit pe care l-am prins deocamdata este cel de dupa o noapte nedormita prin sesiuni candva sau blestemand decalajul orar in perioada curselor de Formula 1! Il astept ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1475 din 3732
«   1 ... 1472   1473   1474   1475   1476   1477   1478 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare