Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lipsa din 11 apr 2009 21:01 de pacpac
:))) pai daca ii faci un handjob/blowjob cand esti la ciclu te intarati rau de tot:)))
Re: Re: Re: Re: Sunt oare blestemata !!!! din 11 apr 2009 19:21 de emi_emi
Re: Re: Re: Sunt oare blestemata !!!! din 11 apr 2009 19:06 de angela
Mergi mai departe si mai ales nu te gandi ca esti blestemata.Ai avut doar norocul, si spun norocul de a-ti da seama cu ce fel de persoana ai stat, inainte de a-ti intemeia o familie. Era mai grav daca in ambele cazuri aflai ca te inseala dupa ce ...
Re: Re: Re: Re: Ma duc la ginecolog din 11 apr 2009 17:50 de veraoc
Hm...dupa parerea mea a-ti duce fata la ginecolog sa vezi daca mai e virgina , si a avea incredere,a discuta cu ea despre orice sunt doua chestiuni din doua povesti diferite. Mentionez asta pt ca am citit ca spunea cineva ( vladbodan) ca sustine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 apr 2009 17:36 de ely
pai ma suna cand are chef de tavaleala...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 apr 2009 17:33 de Ionel1984
Eu vreau sa stiu daca pateste ceva nervul si nu o sa am dupa o erectie puternica. Am citit undeva ca scria ca pt inceperea vietii sexuale nu are o varsta anume.
Re: Re: scz din 11 apr 2009 17:26 de Firefox
sunt curios.. are consistenta unei budinci si este subtire asemeni unui betigas de vata de zahar?.. caci ala are cam 18 cm..
Re: Re: Re: Re: Re: scz din 11 apr 2009 17:25 de Firefox
Lauda.. pai nu trebuie sa ai "obiectul" laudei cam cat e laudat ca sa lauzi? ca altfel e minciuna.. si chiar nu inteleg.. cu ce ii "satisface" faptul ca si-o minciulesc pe net..? adica intelegeam daca ne baga o gogoasa fata in fata da asa?
Re: A cere iertare vs orgoliu din 11 apr 2009 14:21 de nemesis
Din punct de vedere masculin, orgoliul exista mereu. Nu conteaza cat de mare este iubirea sau cat de apropiati sunt cei doi. Ca femeie, daca-i ranesti orgoliul, poti avea certitudinea ca el si-l va recupera. Fie ca si-l va recupera satisfacand o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate soacrele sunt la fel din 11 apr 2009 12:10 de vladydana
toate soacrele sunt bune la inceput dar timpul trece si mai ales cand apare si un copil atunci toate conflictele apar k trebuie sa cresti copilul cum zice ea k e mai bine asa,da-i sa manance la nu stiu cate luni si uite asa in cepe cearta ...
Re: Re: Parola de Messenger a partenerului din 11 apr 2009 11:28 de vladydana
adresa mea de mess e si a lui asa k nu ma feresc de el cu nimic si oricum el nu sta pe mess prefera telefonul si nici nu se uita sa vada cu cine vb eu k nu-l intereseaza subiectele mele de discutie cu prietenii sau cu colegii mei i-am zis ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrodisiace care s din 11 apr 2009 09:25 de Incepator
"Pe alta strada imbracate`n roz dar cu fetze gri
Vad,aceleasi tarfe proaste ca si gaborii
Mi`e scarba de ele, le platesc doar fraerii
Daca le`as scuipa sunt sigur ca tot flegma mea s`ar murdari"
Arssura-Romania
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 apr 2009 08:26 de simosimina
pe asta chiar nu o stiam:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu din 11 apr 2009 03:02 de ExoticDream
Eu nu stiu, ei se lauda de zor pe-aici.... Statisticile spun ca 18 cm reprezinta lungimea penisului preferata de femei, dar baietii "nostri" si-l compara cu cel de 48,3 cm, masurat.... am uitat unde! Daca ei au aproape jumatate de metru "acolo", ...
Re: Re: Re: scz din 10 apr 2009 23:45 de baby
taci draga ca e aberatie dar noi te sa fim amabili,sa raspundem frumos....si mai ales sa il credem:lol::ermm:
ca iar vin astia mici si zic ca ii luam la misto
:,:-*
Re: Re: scz din 10 apr 2009 23:37 de the_gogu
hai da-te dreq la 14 ani 18 cm? mai si intrebi daca e ok...auzi la el...
Re: Re: scz din 10 apr 2009 23:33 de baby
lasa disperarea. e ok asa!
Re: scz din 10 apr 2009 23:25 de Matei
am o intrebare sunt disperat nu stiu ce sa fac, tot am impresia ca am penisul prea mic, am 14 ani si am penisul de 18 cm dar cand e flasc ( ne-erect ) abia daca are 10 cm e ok?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 apr 2009 22:05 de baby
facem spirala ca aia de beau pipi:lol:
o numim "Spirala superdotata":lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul dauneaza la vars din 10 apr 2009 19:38 de Listener
Exista sanse sa te modifici biolgic vorbind nu e bine sa faci sex de la 12-16 ani...cam de la 17 se incepe..datorita schimburilor de hormoni ce iau loc o sa incetineasca dezvoltatarea propiu zisa ajungand la urmatoarele consecinte:
-inaltime ...
Pagina 1473 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
62 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||