Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lipsa

din 11 apr 2009 21:01 de pacpac

:))) pai daca ii faci un handjob/blowjob cand esti la ciclu te intarati rau de tot:)))

Re: Re: Re: Re: Sunt oare blestemata !!!!

din 11 apr 2009 19:21 de emi_emi

Re: Re: Re: Sunt oare blestemata !!!!

din 11 apr 2009 19:06 de angela

Mergi mai departe si mai ales nu te gandi ca esti blestemata.Ai avut doar norocul, si spun norocul de a-ti da seama cu ce fel de persoana ai stat, inainte de a-ti intemeia o familie. Era mai grav daca in ambele cazuri aflai ca te inseala dupa ce ...

Re: Re: Re: Re: Ma duc la ginecolog

din 11 apr 2009 17:50 de veraoc

Hm...dupa parerea mea a-ti duce fata la ginecolog sa vezi daca mai e virgina , si a avea incredere,a discuta cu ea despre orice sunt doua chestiuni din doua povesti diferite. Mentionez asta pt ca am citit ca spunea cineva ( vladbodan) ca sustine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 apr 2009 17:36 de ely

pai ma suna cand are chef de tavaleala...

din 11 apr 2009 17:33 de Ionel1984

Eu vreau sa stiu daca pateste ceva nervul si nu o sa am dupa o erectie puternica. Am citit undeva ca scria ca pt inceperea vietii sexuale nu are o varsta anume.

Re: Re: scz

din 11 apr 2009 17:26 de Firefox

sunt curios.. are consistenta unei budinci si este subtire asemeni unui betigas de vata de zahar?.. caci ala are cam 18 cm..

Re: Re: Re: Re: Re: scz

din 11 apr 2009 17:25 de Firefox

Lauda.. pai nu trebuie sa ai "obiectul" laudei cam cat e laudat ca sa lauzi? ca altfel e minciuna.. si chiar nu inteleg.. cu ce ii "satisface" faptul ca si-o minciulesc pe net..? adica intelegeam daca ne baga o gogoasa fata in fata da asa?

Re: A cere iertare vs orgoliu

din 11 apr 2009 14:21 de nemesis

Din punct de vedere masculin, orgoliul exista mereu. Nu conteaza cat de mare este iubirea sau cat de apropiati sunt cei doi. Ca femeie, daca-i ranesti orgoliul, poti avea certitudinea ca el si-l va recupera. Fie ca si-l va recupera satisfacand o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toate soacrele sunt la fel

din 11 apr 2009 12:10 de vladydana

toate soacrele sunt bune la inceput dar timpul trece si mai ales cand apare si un copil atunci toate conflictele apar k trebuie sa cresti copilul cum zice ea k e mai bine asa,da-i sa manance la nu stiu cate luni si uite asa in cepe cearta ...

Re: Re: Parola de Messenger a partenerului

din 11 apr 2009 11:28 de vladydana

adresa mea de mess e si a lui asa k nu ma feresc de el cu nimic si oricum el nu sta pe mess prefera telefonul si nici nu se uita sa vada cu cine vb eu k nu-l intereseaza subiectele mele de discutie cu prietenii sau cu colegii mei i-am zis ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrodisiace care s

din 11 apr 2009 09:25 de Incepator

"Pe alta strada imbracate`n roz dar cu fetze gri Vad,aceleasi tarfe proaste ca si gaborii Mi`e scarba de ele, le platesc doar fraerii Daca le`as scuipa sunt sigur ca tot flegma mea s`ar murdari" Arssura-Romania

din 11 apr 2009 08:26 de simosimina

pe asta chiar nu o stiam:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu

din 11 apr 2009 03:02 de ExoticDream

Eu nu stiu, ei se lauda de zor pe-aici.... Statisticile spun ca 18 cm reprezinta lungimea penisului preferata de femei, dar baietii "nostri" si-l compara cu cel de 48,3 cm, masurat.... am uitat unde! Daca ei au aproape jumatate de metru "acolo", ...

Re: Re: Re: scz

din 10 apr 2009 23:45 de baby

taci draga ca e aberatie dar noi te sa fim amabili,sa raspundem frumos....si mai ales sa il credem:lol::ermm: ca iar vin astia mici si zic ca ii luam la misto :,:-*

din 10 apr 2009 23:37 de the_gogu

hai da-te dreq la 14 ani 18 cm? mai si intrebi daca e ok...auzi la el...

din 10 apr 2009 23:33 de baby

lasa disperarea. e ok asa! :,:-*

Re: scz

din 10 apr 2009 23:25 de Matei

am o intrebare sunt disperat nu stiu ce sa fac, tot am impresia ca am penisul prea mic, am 14 ani si am penisul de 18 cm dar cand e flasc ( ne-erect ) abia daca are 10 cm e ok?

din 10 apr 2009 22:05 de baby

facem spirala ca aia de beau pipi:lol: o numim "Spirala superdotata":lol::lol: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul dauneaza la vars

din 10 apr 2009 19:38 de Listener

Exista sanse sa te modifici biolgic vorbind nu e bine sa faci sex de la 12-16 ani...cam de la 17 se incepe..datorita schimburilor de hormoni ce iau loc o sa incetineasca dezvoltatarea propiu zisa ajungand la urmatoarele consecinte: -inaltime ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1473 din 3732
«   1 ... 1470   1471   1472   1473   1474   1475   1476 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare