Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Li

din 13 apr 2009 23:39 de simosimina

:)) asa e..damn it:)))

Re: Re: Re: Cu ce ne mai surprindem prietenele / i

din 13 apr 2009 22:59 de veraoc

Faza cu capacul de la WC lasat in sus e ft amuzanta ( in contextul asta ) si totodata ft adevarata:` ..si prietenul meu face la fel . Asa ca bagati la cap :)) In rest...pregatiti o masa (chiar daca e cu supa la plic) gestul conteaza. Aranjati masa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt femei care...

din 13 apr 2009 20:22 de Ivonici

Si eu sunt una din aceel "raritati" Si nu...nu este pipi...pur si simplu e un lichid incolor...practic apa :) eu de fiecare data "ejaculez" cand fac sex cu iubitul meu...am descoperit 2 pozitii in care pot face asta...eu deasupra...si el deasupra ...

Re: Fetele cuminti

din 13 apr 2009 20:15 de bebe

ce o sa faci tu peste 2 zile daca maine mor?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ati trecut prin as

din 13 apr 2009 19:50 de pacpac

lol farsa, farsa dar daca lasai garda jos:)))))) si eu mai fac dastea dar nu intind coarda si o impac repede repede :))))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ati trecut prin asa ce

din 13 apr 2009 19:25 de vera_mary88

Good news people era doar o farsa de-a lui ca asa ii place sa ma tortureze sa vada cum reactionez....eram hotarata sa ma despart de el insa il iubesc si si el ma iubeste si mi-a zis ca nu vrea sa se culce cu nimeni altcineva. deci totul s-a ...

Re: Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200?

din 13 apr 2009 19:07 de oana

DACA VRETI SA VA DEREGLATI METABOLISMUL SI MAI MULT SI DACA VRETI SA MAI ACUMULATI CEVA KG PENTRU CARE MAI DATI SI BANI FRUMOSI , CURA 309 ESTE CEA MAI INDICATA !!! SUNT UNA DINTRE MULTELE FEMEI CARE AU SPERAT LA O SILUETA DE 20 DE ANI. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ati trecut prin asa ceva?

din 13 apr 2009 16:27 de baby

mai daca era neintelegeri in cuplu si chestii naspa da.....sa se duce in lume......dar sa imi mai si zica in fata:lol: macar daca tinea numai pt el:unsure: are dreptate cine a zis ca daca i-a intrat in cap.......pana nu face asta nici ca se ...

Re: Re: Re: Crema epilatoare

din 13 apr 2009 15:51 de Listener

Uite ca tot am trecut si am vazut topicul acesta mai vechi..am primit in sfarsit epilatorul cu laser cu dioda de 808nm Epila .. Daca ma crezi efectele sunt extrem de promitatoare,in consecinta ca aparatul are un fascicul extrem de mic ..aproape ...

Re: Re: Re: Re: Re: ati trecut prin asa ceva?

din 13 apr 2009 15:42 de vera_mary88

Da se poate desi nu e prima data cand "glumeste" cu astfel de chestii...eu is constienta ca astfel de experiente pot distruge o relatie pentru ca nu se fac intr-o relatie decat daca ambii parteneri sunt extrem de deschisi si nu sunt gelosi...si ...

Re: Re: Re: Re: ati trecut prin asa ceva?

din 13 apr 2009 14:55 de pacpac

Pai cred ca nici o femeie cu demintate nu ar accepta,mai ales daca ii spune innainte.Omul poate a aruncat-o asa,sa vada cum reactioneaza ea.

Re: Re

din 13 apr 2009 14:34 de veraoc

Personal , prefer pe cineva neexperimentat. Am 18 ani si 10 luni si prietenul meu are 19 si jumatate. Suntem amandoi virgini , dpdv fizic. :)) ..in sensul ca o data am incercat o data , nu a mers , apoi a doua oara a mers cu lubrifiant , dar nu aveam ...

Re: Sexul cu o partenera noua, mai excitant?

din 13 apr 2009 14:19 de femme

Nu as accepta niciodata asa ceva!! Spus, nespus, tot inselat se numeste!! Vrea sa fie cu alta, sa te lase pe tine!! Parerea mea!!!B)

din 13 apr 2009 12:57 de pacpac

Swingingul,threesome sunt foarte periculoase pt cuplu.Am impresia ca el prea disperat sa se culce cu alta si daia a acceptat sa o faceti prima data cu un alt baiat.Motivul pt care l-ai ales pe fostul este bine intemeiat si nu vad de ce ar lua foc ...

din 13 apr 2009 12:06 de vera_mary88

Asta ii ziceam si eu lui nu pot sa renunt la demnitatea mea oricat de mult l-as iubi...decat asa mai bine fara...:rolleyes:

Re: Re: Re: ati trecut prin asa ceva?

din 13 apr 2009 12:01 de mistery_girl

Nu conteaza. I-a iesit porumbelul sa suporte consecintele. Ce e asta? Hai sa vad cum e cu altii/altele si daca imi place mai mult cu tine raman cu tine. Nu mi se pare normal si nicio femeie cu capul pe umeri si care se respecta, are demnitate, nu ...

Re: Re: Re: ati trecut prin asa ceva?

din 13 apr 2009 11:08 de vera_mary88

Deci poate nu m-am exprimat eu bine...ca am zis sa nu postez foarte mult...eu i-am zis ca pentru fete nu e asa excitant daca se culca cu unu pe care nu il iubesc si el mi-a bagat pastila ca pentru baieti e altfel ca e mai excitant sa o faca cu ...

Re: Re: ati trecut prin asa ceva?

din 13 apr 2009 10:58 de pacpac

Nu cred ca el a vrut sa spuna asa,ca se excita mai mult cu alta decat cu ea,poate e doar el mai prostut asa,nu a stiut cum sa puna problema si i-a iesit porumbelul asta pe gura. Iar daca i-a intrat in cap sa vada cum e cu alta,cam viseasa sa ...

Re: ati trecut prin asa ceva?

din 13 apr 2009 10:40 de mistery_girl

Eu l-as da dracu imediat. Cum adica sa fie mai excitant cu alta decat cu tine. Eu nu as accepta asa ceva. Vrei cu altele du-te cu altele si pe mine sa ma lasi in pace. Dar asta e parerea mea. Cu alte cuvinte ti-a spus ca tu nu il mai exciti si cu ...

Re: ati trecut prin asa ceva?

din 13 apr 2009 10:29 de pacpac

Altele?Bai mai da-l draq:))).Daca zicea alta parca mai intelegeam,dar altele? Nu cred ca vb ca a fost virgin sau nu,asta e doar o scuza.Daca nu era virgin iti spunea ca s-a plictisit asa,sa mai luati o pauza,sa va mai vedeti si cu altii...sau ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1471 din 3732
«   1 ... 1468   1469   1470   1471   1472   1473   1474 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare