Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Afrodisiace care se pot pu din 10 apr 2009 18:57 de femme
Ce sa faca si ei, daca altfel nu reusesc sa cucereasca o femeie??;) Daca numai beata sau drogata cu diverse substante, se poate uita o fata la ei...:x:x
Mai baieti, cei care va credeti "smecheri" cand imbatati o fata pentru a face sex cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Afrodisiace care se pot pune i din 10 apr 2009 18:34 de ExoticDream
Daca tu ai impresia ca noi incurajam violarea fetelor virgine si timide prin metode "neortodoxe" (a se citi [i]ilegale si imorale[/i]), te inseli amarnic. Ceea ce are de gand sa faca "amicul" tau candidat la "mititica" este departe de o gluma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul dauneaza la varste f din 10 apr 2009 18:23 de ExoticDream
Esti sigura ca de la sex ti se trag modificarile astea? Nu cumva cazi si tu in greseala de a confunda transformarile produse in corpul tau la pubertate cu cele induse de inceputul vietii sexuale? Este doar o coincidenta! Modificarile care pot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Afrodisiace care se pot pune i din 10 apr 2009 16:40 de pacpac
pai i-a raspunde mai tu puscariasule:ok:
Re: Re: Re: Re: Afrodisiace care se pot pune in ba din 10 apr 2009 16:38 de 2gangbang
ba bp intrnsa lege.Omu va intrebat ceva...raspundetii...daca nu ii spun eu
!!!;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu din 10 apr 2009 16:37 de pacpac
wooo perfect daca ne dau la stiri.la fiecare minut cate 200-300 noi inscrisi.Atunci sa vezi orgii :))))))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 apr 2009 16:08 de the_gogu
nu sunt omul care are incredere in femei dar uite ca s-a gasit o femeie care sa ma faca sa am incredere in ea, sa o iubesc sa ma cert cu lumea pentru ea. cand toti imi spuneau las-o sau o sa te lase ea mai tarziu si tu o sa suferi - am spus NU ...
Re: Novynette din 10 apr 2009 15:43 de florina
da are efect si in cele 7 zile in care esti protejata. nu e nevoie de nici o alta metoda.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lipsa sexului provoaca ner din 10 apr 2009 15:20 de baby
asa grav e la tine?:lol:
eu rezist 1-2 saptamani cu succes:ermm:
dar apoi...imaginatia mea deja o ia razna:lol:
nu fac crize de isterie.......doar stau asa mai...suparata:lol:
:,:-*
Re: Parola de Messenger a partenerului din 10 apr 2009 14:32 de vladbodan
bataie de joc in stadiu universal :| e o chestie intima, sau daca nu e, nu ar trebui sa iti pese, chestia asta se numeste "control" si cam atata, totala lipsa de incredere, desi trebuie sa recunosc ... eu am parola universala la toate, si mi-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: primul prieten pentru fata ta din 10 apr 2009 11:56 de veraoc
Hehe tata a fost putin ...ciudat in ceea ce-l priveste pe prietenul meu. Mai avusesem un prieten pe la 15 ani , cu care am fost o luna,a fost ceva lipsit de importanta. Desi stia de el , nu am facut prezentarile si a trecut ft repede.
Acum...cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Lipsa sexului provoaca nervi? din 10 apr 2009 11:53 de pacpac
ba este.eu daca stau 2 zile fara,incept sa am crize.A 3-a zi se agraveaza.A 4-a dejea sunt turbat:))).
Re: Re: Re: mama:( din 10 apr 2009 11:11 de veraoc
Daca nu ne spui daca mama ta are o problema in general cu privire la baietii care fac sau vor face parte din viata ta SAU problema este individuala , adica doar cu baiatul cu care esti acum , din diferite motive ( si care sunt acestea ) nu te putem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul dauneaza din 10 apr 2009 08:41 de vladbodan
aha... mi-au crescut unghiile ...:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa inghiti spe din 10 apr 2009 08:12 de dogcainele
Voi chiar o sugeti de-adevaratelea? Si asa de hamesiti sunteti ca inghititi tot? :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul dauneaza la din 10 apr 2009 06:47 de baby
unora le vine mintea la cap:lol:....altora li se modifica corpul....sau nu se modifica nimic:ermm:
nu stiu....sa zica un barbat daca a vazut schimbari la el.
Re: Re: Re: din 9 apr 2009 22:14 de nico
niciodata o persoana ca ea n`o sa recunoasca asa ceva....si apropo de ce s-a scris mai sus ..nu ma deranjeaza asa mult ca a povestit intimitati dar ma deranjeaza ca pe langa zice lucruri care nu`s adevarate...si nu`s tocmai frumoase...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul dauneaza la varste f din 9 apr 2009 22:11 de femme
E bine asa!!
:rolleyes: Eu nu am observat schimbari la mine, desi mi-am inceput viata sexuala de 3 ani...
Re: Re: din 9 apr 2009 21:57 de Firefox
Nu stiu daca este corecta 100% da sa zicem: adevarata razbunare este atunci cand el(ea) e silit a spune ca tu esti bun si el e rau..:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: sexul dauneaza la varste frage din 9 apr 2009 21:49 de baby
am slabit...sanii s-au mai rotunjit....chiar se vad schimbarile:rolleyes:
daca as face macar de 3-4 ori pe saptamana cred ca as arata de 10 ori mai bine:lol:
Pagina 1474 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
53 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||