Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: sexul dauneaza la varste fragede din 8 apr 2009 21:21 de baby
ce ai zis tu....pt unii intra la categoria......"e bine de stiut da' hai sa trecem peste":ermm:
sexul modifica corpul. am constatat asta la mine.
sunt convinsa ca face si mult bine...asta daca e facut cum trebuie.
:,:-*
Re: Re: Re: Re: escapelle!!!!!! din 8 apr 2009 19:39 de maria
pai abia acu doua zile s-a intamplat.nu pot sa fac testu acum.exista test dupa doar doua zile????nu cred
Re: Re: Re: 1 an si tot nimic din 8 apr 2009 19:31 de baby
am trect prin asa ceva......stiu cum e!
iubesti enorm dar cand vezi ca iubirea aia iti face rau si te macina......renunti. cel putin eu renunt usor la lucruile care imi fac rau.......daca vreau!
Re: Re: 1 an si tot nimic din 8 apr 2009 19:27 de KyCround
se poate.
am trait si eu d'astea, sau ma rog, aproximativ.
am fost indragostit de o prietena extrem de buna. Nu i-am zis ce simt, dar in orice caz ea s-a cuplat cu unul si are o relatie stabila de ceva timp.
Ea a inceput sa vb din ce in ce mai rar ...
Re: Tacere... romantica din 8 apr 2009 19:23 de za'one
Nu stiu cum se face dar chestia asta imi eludeaza umorul...
Re: Re: Re: escapelle!!!!!! din 8 apr 2009 19:08 de KyCround
daca nu vrei sa faci test sa afli de acum, mai asteapta cateva luni, o sa afli atunci.
Re: Re: Re: Re: Re: messenger din 8 apr 2009 18:49 de KyCround
eu nu i-as da.o
mi s-a intamplat o data sa mi.o ceara cineva si nu am vrut sa i.o dau si s-a suparat si a zis ca nu o sa intre, vrea doar sa vada daca am incredere in ea.
i-am dat o parola gresita.
a 2-a zi mi-a zis ca nu-i buna.
concluzia: nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa inghiti sperma? din 8 apr 2009 17:37 de pacpac
pai te opresti cand tre sa ejaculeze si continui cu handjob:))
Re: Pt ce suma de bani ai renunta la virginitate?! din 8 apr 2009 17:34 de Listener
Da ai dreptate dar acest fenomen este extrem de rar...trebuie ca fata sa fi destul de disperata sau mai bine zis extrem de disperata (viata/moarte) ca sa recurgi la asa ceva.
Educatia precara,limbajul,educatia scolara (vorbesc de cele tehnice si ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa inghiti sperma? din 8 apr 2009 17:32 de baby
imi vine sa vomit cand vad muci straini:lol:
eu chiar nu pot:ermm:
nu pot sa inghit si nici sa fac sex oral asa ca la carte:))
cred ca daca as mai inghiti si sperma mi-ar iesi stomacul de tot:lol:
Re: Re: Re: Re: intre doua fete? din 8 apr 2009 17:24 de baby
nu-s suparata Pasaroi......doar mi-a venit si sunt indispusa:lol::lol:
nu ma oftic Vlad...daca as vrea sa fac asta cu o fata te asigur ca as gasi.......dar prefer baietii.....deocamdata:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ing din 8 apr 2009 16:52 de Pasaroi_Cuminte
Daca nu la pahar atunci la butelie :lol:
Re: Re: Re: intre doua fete? din 8 apr 2009 16:42 de Pasaroi_Cuminte
Man n-o mai necaji cand fata e suparata. :lol:
Cand o femeie e suparata, trebuie pupata in fund... (asta numai daca ti-l ofera :lol: :lol: )
Re: sexul dauneaza la varste fragede din 8 apr 2009 13:42 de vladbodan
si acel studiu al lor cu cancerul pe ce s-a pus baza? au luat femei care au facut cancer de col uterin si le-au intrebat la ce varsta si-au inceput viata sexuala?? unii presupun ca se gandesc doar la pericole, le baga teorii in cap de genul cu ...
Re: testul de sarcina??? din 8 apr 2009 13:36 de vladbodan
cum e posibil sa uiti unde ti-ai dat drumul ??????????? doamne fereste
iti recomand lecitina ... ai nevoie de multa
Re: Re: Re: Re: Re: Re: POATE DURA O CASNICIE din 8 apr 2009 13:31 de vladbodan
vera draga, in orasul tau ma plimb in fiecare weekend si penisul meu e demontabil ... e la tine in oras ... ce iti lipseste tie e increderea nu afectiunea, ai parte de afectiuni eventual mult mai intense asa decat cum crezi tu in mod normal gen ...
Testul de sarcina??? din 8 apr 2009 13:17 de ionutzzz
am si eu o intrebare.am facut sex neprotejat cu prietena mea si eram prea dusi de val si nu mai stiu daca mi-am dat drumu in ea.eu zic ca nu,dar ca sa fim siguri,vrem sa faca un test de sarcina.la cate zile dupa contactu neprotejat se poate face ...
Re: escapelle!!!!!! din 8 apr 2009 13:00 de ea
mei fata esti nebuna! fati tes de sarcina:ermm:
Escapelle!!!!!! din 8 apr 2009 12:53 de maria
buna.daca am avut contact sexual neprotejat si eram in perioada de ovulatie,tot impiedica sarcina????ast raspunsurile voastre.plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss:((
Re: sexul dauneaza la varste fragede din 8 apr 2009 12:51 de Incepator
Nici 0.000000000000000000001% din cei ce iti vor citi randurile nu te vor asculta . Gestul in sine e frumos O:)...pentru ca ii sfatuiesti .
Pagina 1476 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||