Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 7 apr 2009 12:27 de mara
buna! azi am aflat ca sunt insarcinata am avut un accident nefericit pe data de 22 martie,,, prezervativele astea ,,, in fine greseala e greseala ,,, daca sarcina are decat 3 saptamani pot face avort?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In analizele d din 7 apr 2009 12:20 de Incepator
Tineri si nelinistiti...
Voi v-o faceti cu mana voastra...
Cam astea-s riscurile daca vrei sa te arzi si iti palce P**a.
Si ca sa te speriem un pic, ai grija ca e vorba de dependenta si o sa mai vrei ..si daca prietenul tau nu o sa mai vrea o ...
Re: Re: Re: Re: Perioada fertila!!!!! din 7 apr 2009 12:05 de ramona
pls imi calculeaza si mie cineva care se pricepe daca eram in perioadat de fertilitate????ianuarie,februarie si martie mi-a venit pe 23,22,22.si sex am facut ieri pe 6.eram in perioada de fertilitae/????plsssssssssssssssss ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In analizele de ur din 7 apr 2009 11:30 de lory
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In analizele de urina din 7 apr 2009 10:58 de baby
da fetita........medicamentele iti modifica rezultatul uroculturii.
ai grija cum pregatesti proba.
stii cum se pregateste proba nu?
mai fratilor cum sa ia pastile ea dupa atatea zile?:huh:
cand ai facut sex domnisoara?
pastila se in ...
Re: Re: Problema din 7 apr 2009 10:38 de mistery_girl
E ok. Mi-a venit la vreo 4 zile dupa ce am terminat folia. Astazi trebuie sa o incep pe urmatoarea. Nu ma gandeam la o sarcina dar eram putin ingrijorata. Ms pt rasupuns.:flowers::flowers::flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: In analizele de urina se v din 7 apr 2009 10:25 de lory
pai i-au pastila azi.eu imi fac urocultura sa vad daca am vreo infectie.se vede la analiza asta daca am luat pastila???rasp:((
Re: Re: Re: Re: Re: In analizele de urina se vede din 7 apr 2009 10:23 de Firefox
Nu era mai bine de se "stapanea"?
Re: Re: Re: Perioada fertila!!!!! din 7 apr 2009 10:19 de Incepator
Ai gresit in primul rand ca ai facut ce ai facut...apoi ( cine stie) poate ai gresit sa calculezi cu acele reguli .
(Asta daca esti tot acea fata care a facut-o fara protectie la o varsta frageda de 14 anisori) .
Re: Re: Re: Re: In analizele de urina se vede ca a din 7 apr 2009 10:13 de Incepator
Roaga-i pe cei mai mari de aici sa iti explice.Ar trebui luata pilula care te salveaza...dar nu stiu daca e bine de luat pentru ca nici tu nu stii ... si-a dat drumul sau nu + ca la cei 14 ani ai tai, efectele adverse se observa...si probabil se ...
Re: Re: Re: In analizele de urina se vede ca am fa din 7 apr 2009 10:12 de baby
rezultatele analizelor ies total modificate cand femeia este insarcinata. valorile ies mai mari.
nu se vede daca mai esti virgina.....se vede doar daca ai vreo infectie.
:,:-*
Re: Afrodisiace care se pot pune in bauturile alco din 7 apr 2009 10:04 de ExoticDream
Am si eu o intrebare: la ce articol din Codul penal se incadreaza chestia asta?!?
Hm, daca nu-i lambda, macar sex "afrodisizat" sa fie, nu? :pirate::alien::pirate:
Re: Re: Re: In analizele de urina se vede ca am fa din 7 apr 2009 09:58 de lory
pai ieri am avut contactu sexual si nu cred k si-a dat drumu in mn.deci ieri l-am avut si maine sau cel tarziu joi ma duc sa fac analiza.nu se afla de acum daca sunt insarcinata,nu????va rog ajutati-ma:((:((
Re: Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvi din 7 apr 2009 09:57 de ExoticDream
Nu neaparat. Depinde.... Daca nu a cunoscut-o in seara aia intr-un bar/club, daca este iubita lui si sunt pe aceeasi lungime de unda, acest risc dispare cu desavarsire, iar ideea de a-i povesti una dintre fanteziile lui erotice, fara sa o atinga, ...
Re: In analizele de urina se vede ca am facut sex? din 7 apr 2009 09:26 de ExoticDream
Imi pare rau ca trebuie sa-ti fac morala, dar voi faceti parte din "turma" copiilor care s-au apucat de sex fara sa aiba cunostinte elementare in privinta asta, imaginandu-va ca instinctul poate rezolva totul. Ei bine, sexul inseamna mai mult de ...
Re: Re: In analizele de urina se vede ca am facut din 7 apr 2009 09:22 de pacpac
pai daca nu si-a dat drumul in ea in perioada fertila nu ramane.la analiza urinei nu se vede daca mai e sau nu virgina,dar cred ca se vede daca e gravida.
Re: In analizele de urina se vede ca am facut sex? din 7 apr 2009 09:18 de Incepator
Daca a folosit prezervativ si si-a dat drumu in prezervativ si nu s-a spart <-> NU ESTI !
Dar daca si-a dat drumul in tine, fi sigura ca esti ... vezi pastilutza de urgenta....
Nu cred ca se vede la analiza de urina asa ceva :lol:
Doamne ...
In analizele de urina se vede ca am facut sex? din 7 apr 2009 08:41 de ajutoorrrr!!
buna.am 14 ani si mi-am inceput viata sexuala cu prietenu meu si am fcaut-o fara prezervativ.acum mama vrea sa-mi faca niste analize de urina pt k s-ar putea sa am vreo infectie.ea nu stie k mi-am inceput viata sexuala.din aceste analize,daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cosuri pe penis???? din 7 apr 2009 02:06 de george
plm si eu niste puncte mari si urate de grasime pe coaie de vreo 5 ani :| nu ma mai vait cu nimika .... ziceti dracu si voi unu ce sa fac ca daca nu miam scaldat coaiele in sauna de lea luat draci si degeaba o grema ceva ....deja au inceput sa ma ...
Re: Sex versus sentiment (si povestiri erotice) din 7 apr 2009 02:02 de YLoveCamelia
da. foarte frumos spus, putin adevarat insa. de argumentat este impropriu fiindca nu ajungem niciunde.
eu aprob destul din ce spun frazele citate dar in cele din urma ele nu arata cotidianul, faptica propriu zisa ci un mix frumos ornat de ...
Pagina 1479 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
58 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||