Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Imi place de o fata si nu prea stiu cum sa-i zic din 5 apr 2009 18:14 de fishbone
Salut ... la mine e o situatie mai complicata si anume : fata e cu mine in liceu si recent s-a despartit de prietenul ei cu care a fost destul de mult timp (2 ani cred) din motive pe care nu le stiu exact. Mie mi s-a parut draguta de cand am vazut-o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: bube penis, ajutor din 5 apr 2009 17:21 de kln
am si eu .. a mai rezolvat ceva ? I-au trecut? sa stiu daca imi iau sau nu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt pierduta din 5 apr 2009 17:01 de merymery
cateodata..ma gandesc ca el stie ca sunt eu..asa mi se pare ca imi da de inteles..cateodata nu...nu mai stiu..nici nu stiu ce vreau..m-am gandit sa-i dau de inteles ca sunt eu ( nu sa-i spun direct-dar am un cuvant daca il zic stie ca sunt eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: sunt pierduta in spatiu.. din 5 apr 2009 16:39 de merymery
Asa se face ca am cunoscut pe cineva.Am "cunoscut" cred ca ar trebui sa spun (pt ca l-am cunoscut la un joc online-la table mai exact...unde imi petreceam timpul liber).Acel cineva m-a vrajit total prin tot..am cazut prada cum se zice.In general nu o ...
Re: Re: Re: Re: sunt pierduta in spatiu.. din 5 apr 2009 16:36 de pacpac
daca nu esti fericita fara el,inseamna ca esti fericita cu el.
Re: sunt pierduta in spatiu.. din 5 apr 2009 16:23 de pacpac
dai cu banu?
Re: Re: Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul din 5 apr 2009 16:23 de pacpac
In primul rand,esti praf.
In al doilea rand,daca te ducea un pic capul dadeai si tu pe profilul meu sa vezi ce varsta am,da 27 si mai sunt si insurat.Dar tu baietel esti prea in lumea ta,intr-o lume a penisurilor gigantice ca sa faci asta.
Acum ...
Sunt pierduta in spatiu... din 5 apr 2009 16:22 de merymery
o sa incep sa povestesc..ca sa vedem daca cineva ma poate intelege..ca eu una nu ma mai inteleg
Re: Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul ? din 5 apr 2009 16:04 de Listener
He he he ...eu cred ca incepi sa te iei asa de mine si eu te-am lasat destul sa faci misto pe aici.
Cand inveti ce inseamna cuvantul tesut si ce propietati are,atunci vei intelege...intradevar poate si 20-30 cm nu creste la toti oameni prin ...
Re: Sex versus sentiment (si povestiri erotice) din 5 apr 2009 14:01 de Pasaroi_Cuminte
Pro.
Dar chestiile astea sunt logice.Nimic nou. :D
Re: Sex versus sentiment (si povestiri erotice) din 5 apr 2009 09:25 de pacpac
ma abtin:)
Re: Re: Cum iti poti da seama de dimensiunea penis din 5 apr 2009 09:16 de pacpac
nuuuu ca poate sa-si ia teapa:))).A mea uneori in stare fleasca atinge 12cm,iar par-14cm:))))))
Sex versus sentiment (si povestiri erotice) din 5 apr 2009 03:14 de ExoticDream
Daca tot n-ati vrut sa veniti la targul KILIPIRIM, vine KILIPIRIM la voi... Printre cartile pe care le-ati ratat se numara si "Delta lui Venus", o colectie de povestiri erotice, scrise de Anais Nin, o femeie de o inteligenta si senzualitate ...
Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul ? din 5 apr 2009 02:49 de valentine
:lol::lol::lol::lol::D:D:D:D:lol::lol::lol::D:D:D:D
that's all i have to say!!!!:lol::lol::lol::lol:
E bine ca macar ne-a dat un indiciu referitor la cat de convins e de spusele lui:
:lol::lol::lol::lol:
Re: Cum iti poti da seama de dimensiunea penisului din 5 apr 2009 02:23 de ExoticDream
Intr-unul din filmele acelea celebre, cand face cunostinta cu El, Sharon Stone sau Demi Moore vrea sa stie din start daca tipul merita efortul si pur si simplu procedeaza la o "recunoastere in teren", adica mai concret baga mana in pantalonii lui ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 apr 2009 02:10 de ExoticDream
Ne poti ocoli, nu-i bai... :pirate::pirate::pirate:
P.S. Ti-am editat un post mai devreme intrucat continea o exprimare... marinareasca. Incearca sa te abtii, chiar daca noi stim cum e cu vanturile, valurile....
:pirate::pirate::pirate:
Re: Re: Re: Oare penisul meu este destul de mare? din 5 apr 2009 00:49 de eu
si eu am 15 ani...si am penisul de 14 cm....si cred ca este normal ptr varsta aceasta...;) nuti fa griji..pana la 18 ani o sa tot cresca...bft :D
Re: Re: din 5 apr 2009 00:26 de sgc
cred ca-i singurul raspuns pertinent, la intrebarea editata de exoticdream.
am si eu o intrebare retorica. de unde dracu' iau iesit atatia "7" 7 sapte
Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul ? din 4 apr 2009 23:43 de pacpac
Bai baiatule,te-ai lovit la cap mei?Tu visezi numai p..e marite cu 20-30 cm.Du-te bai baiatule si cauta-te ca m-ai innebunit cu tragerea de p..a si exercitiile tale.Nu zice nimeni ca nu sunt bune,ca nu mareste sau ingroasa,dar ce spui tu acolo e ...
Re: Prin ce metode iti maresti penisul ? din 4 apr 2009 23:32 de Listener
Da da ...sa te iau asa o data ca intradevar pompa nu MAreste penisul,DAr regenereaza erectia,cumularile de sange si ajuta in regenerare ..lucruri care eu unul le gasesc extrem de importante daca vreti sa va apucati de exercitii pentru marit ...
Pagina 1482 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
69 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||