Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Inaltimea conteaza intr-o relatie? din 7 apr 2009 01:56 de YLoveCamelia
inaltimea conteaza daca este o diferenta exagerata intre parteneri fiindca banuiesc ca aici se invarte intrebarea ta.
sigur ca e importanta, am prieteni de 1.90+ care nu suporta partenere sub 1.70. si, la fel stiu oameni care stau impreuna cu ...
Re: Re: Re: Re: Inaltimea conteaza intr-o relatie? din 7 apr 2009 01:45 de YLoveCamelia
:lol: tu daca faci sala te convertesti in steven segal ?
forta e utila in lupta 1 to 1 cand ai tehnica si deci stii sa o utilizezi optim.
Re: Re: Re: Inaltimea conteaza intr-o relatie? din 7 apr 2009 01:43 de YLoveCamelia
ai dat un raspuns foarte potrivit. daca avea 1.75 ce crezi ca era chuck norris? la fel si cu 1.85, nu conteaza foarte mult inaltimea propriu zisa daca e vorba de altercatii, conteaza greutatea si capacitatea de a lupta. poti sa ai 1.65 si sa bati ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 apr 2009 22:59 de simosimina
Ti-am zis k am patit si eu asa..dar eu nu aveam sange de fiecare data cand ma duceam la toaleta. Urinezi cu sange cumva?
Si de unde e sangele exact? DInspre vagin..sau de la uretra? Ia uitate si spune-mi te rog
Re: Re: Re: escapelle??? din 6 apr 2009 21:31 de femme
Postinor 2 se ia in 72 de ore de la contactul sexual neprotejat!! Efectul creste cu cat e luat mai repede, dar trebuie neaparat administrat in primele 72 de ore!! Pastilele se iau maxim o data la 6 luni ca sa nu iti dea peste cap organismul!! ...
Re: escapelle??? din 6 apr 2009 20:43 de Farfalla
Nu prea am auzit sa ia lumea escapelle, mai degraba postinor2. Eu zic sa iei ca pe urma poate o sa-ti para rau, oricum iti iei si o piatra de pe inima.
Re: Re: Re: escapelle??? din 6 apr 2009 20:41 de mada
maine o sa ma duc la farmacie.nu am mai luat pana acum.si nici nu o sa mai i-au pt k o sa ne protejam.dar acum....asa a fost sa fie.ms
Re: Sex versus sentiment (si povestiri erotice) din 6 apr 2009 20:35 de Farfalla
Da, este super adevarat :love:
Re: Re: escapelle??? din 6 apr 2009 20:16 de veraoc
Ah . Regula e sa nu le folosesti mai mult de 2 ori pe an . Deci atat timp cat respecti asta , si nu le-ai mai luat pana acuma , nu fac nici un rau organismului!
Cu privire la gradul de siguranta , stiu ca daca sunt administrare in intervalul de ...
Escapelle??? din 6 apr 2009 18:56 de mada
buna.va rog sa-mi rasp urgent.am facut sex neprotejat cu prietenu meu.nu stim sigur daca si-a dat drumu in mn.eram prea dusi de val k sa mai fim atenti la asta,dar crede k nu si-a dat drumu.,k simtea.dar tot mi-e frik???s-a intamlat azi.sa i-au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 apr 2009 18:54 de maria
pacat...dar asta e.dar macar in memoria acelui copil nu mai sta cu omu asta.se vede k nu te iubeste:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 apr 2009 16:52 de veraoc
Depinde de parinti. Uneori sunt un impediment , dar nu direct , ci in sensul ca incearca sa "inradacineze" in mintea fetei lor ca sexul e un lucru urat , rusinos , si ca vor avea loc urmari grave daca va incerca asa ceva inainte de casatorie. Cu ...
Re: Zoofilia? din 6 apr 2009 16:45 de alexandra
Nu, nu nici decum nu are cum sa faca o infectie saliva de caine este medicament ea vindeca orice rana nicidecum sa infecteze daca vrei sa afli mai multe stdiez asta la facultate ia id meu [i][Cenzurat de ExoticDream: nu-ti mai raspandi IDurile de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prin ce metode din 6 apr 2009 15:14 de Listener
Pe pac pac l-am inteles dar la tine nu mai e scapare sry :(
In fine nu am zis ca tree sa o faci de 30 cm ci am zis ca in 20 de ani o poti intinde si peste 15 cm ....adica ca sa spun pe intelesul tutror nu se limiteaza la 2-3 cm deoarece ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi place de o fata si din 6 apr 2009 13:59 de fishbone
da stiu asta dar ea nu e ca toate fetele si doar 1 data am mai simtit ce simt cand o vad ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme erectile! din 6 apr 2009 12:56 de Gabriel Pope
Telina da, functioneaza insa sunt multe altele care... nu prea. De exemplu busuiocul. Daca ae fi asa simplu, cu o portie de bruschete, ai rezolva problema. Citeste mai multe aici si aici. Si o sa vezi cum se schimba treaba ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 apr 2009 12:01 de toteu
Mustrari de constiinta am ..dar ce faceam daca nu-l dateam afara..imi nenoroceam viata de tot... nu avem cu ce sa-l intretin..si acum dupa ce s-a intamplat a fost cea mai buna decizie luata.......ma doare pt ce am facut..ma doare sufletu :( dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 apr 2009 11:53 de maria
scuza-ma k iti spun dar ai fost fraierta.ai omorat un suflet pt unu care te insela.trebuia sa banuiesti k atata timp kt nu vrea copilu ascunde ceva.k daca te iubea,il voia k sunteti majori nu va mai tragea nimeni la ...
Re: Sunt oare blestemata !!!! din 6 apr 2009 11:45 de Pasaroi_Cuminte
Stai linistita. Nu esti blestemata.. Data viitoare nu te mai arunca cu capul inainte.
N-ai cum sa obligi pe cineva sa stea cu tine. Daca vrea sa plece lasa-l sa plece. Daca se intoarce este al tau daca nu se intoarce, nu a fost al tau niciodata. ...
Re: Sunt oare blestemata !!!! din 6 apr 2009 11:42 de Incepator
Stai linistita nu esti blestemata !
E o perioada mai proasta...toti avem...stiu cum e ...( pe bune chiar stiu ).
Revenind la subiect...nu cred ca e de la faptul ca nu s-a mai realizat sExul cu pricina....pur si simplu a fost altceva...ca, daca este ...
Pagina 1480 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||