Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Inaltimea conteaza intr-o relatie?

din 7 apr 2009 01:56 de YLoveCamelia

inaltimea conteaza daca este o diferenta exagerata intre parteneri fiindca banuiesc ca aici se invarte intrebarea ta. sigur ca e importanta, am prieteni de 1.90+ care nu suporta partenere sub 1.70. si, la fel stiu oameni care stau impreuna cu ...

Re: Re: Re: Re: Inaltimea conteaza intr-o relatie?

din 7 apr 2009 01:45 de YLoveCamelia

:lol: tu daca faci sala te convertesti in steven segal ? forta e utila in lupta 1 to 1 cand ai tehnica si deci stii sa o utilizezi optim.

Re: Re: Re: Inaltimea conteaza intr-o relatie?

din 7 apr 2009 01:43 de YLoveCamelia

ai dat un raspuns foarte potrivit. daca avea 1.75 ce crezi ca era chuck norris? la fel si cu 1.85, nu conteaza foarte mult inaltimea propriu zisa daca e vorba de altercatii, conteaza greutatea si capacitatea de a lupta. poti sa ai 1.65 si sa bati ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 apr 2009 22:59 de simosimina

Ti-am zis k am patit si eu asa..dar eu nu aveam sange de fiecare data cand ma duceam la toaleta. Urinezi cu sange cumva? Si de unde e sangele exact? DInspre vagin..sau de la uretra? Ia uitate si spune-mi te rog

Re: Re: Re: escapelle???

din 6 apr 2009 21:31 de femme

Postinor 2 se ia in 72 de ore de la contactul sexual neprotejat!! Efectul creste cu cat e luat mai repede, dar trebuie neaparat administrat in primele 72 de ore!! Pastilele se iau maxim o data la 6 luni ca sa nu iti dea peste cap organismul!! ...

Re: escapelle???

din 6 apr 2009 20:43 de Farfalla

Nu prea am auzit sa ia lumea escapelle, mai degraba postinor2. Eu zic sa iei ca pe urma poate o sa-ti para rau, oricum iti iei si o piatra de pe inima.

Re: Re: Re: escapelle???

din 6 apr 2009 20:41 de mada

maine o sa ma duc la farmacie.nu am mai luat pana acum.si nici nu o sa mai i-au pt k o sa ne protejam.dar acum....asa a fost sa fie.ms

Re: Sex versus sentiment (si povestiri erotice)

din 6 apr 2009 20:35 de Farfalla

Da, este super adevarat :love:

Re: Re: escapelle???

din 6 apr 2009 20:16 de veraoc

Ah . Regula e sa nu le folosesti mai mult de 2 ori pe an . Deci atat timp cat respecti asta , si nu le-ai mai luat pana acuma , nu fac nici un rau organismului! Cu privire la gradul de siguranta , stiu ca daca sunt administrare in intervalul de ...

Escapelle???

din 6 apr 2009 18:56 de mada

buna.va rog sa-mi rasp urgent.am facut sex neprotejat cu prietenu meu.nu stim sigur daca si-a dat drumu in mn.eram prea dusi de val k sa mai fim atenti la asta,dar crede k nu si-a dat drumu.,k simtea.dar tot mi-e frik???s-a intamlat azi.sa i-au ...

din 6 apr 2009 18:54 de maria

pacat...dar asta e.dar macar in memoria acelui copil nu mai sta cu omu asta.se vede k nu te iubeste:(

din 6 apr 2009 16:52 de veraoc

Depinde de parinti. Uneori sunt un impediment , dar nu direct , ci in sensul ca incearca sa "inradacineze" in mintea fetei lor ca sexul e un lucru urat , rusinos , si ca vor avea loc urmari grave daca va incerca asa ceva inainte de casatorie. Cu ...

Re: Zoofilia?

din 6 apr 2009 16:45 de alexandra

Nu, nu nici decum nu are cum sa faca o infectie saliva de caine este medicament ea vindeca orice rana nicidecum sa infecteze daca vrei sa afli mai multe stdiez asta la facultate ia id meu [i][Cenzurat de ExoticDream: nu-ti mai raspandi IDurile de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prin ce metode

din 6 apr 2009 15:14 de Listener

Pe pac pac l-am inteles dar la tine nu mai e scapare sry :( In fine nu am zis ca tree sa o faci de 30 cm ci am zis ca in 20 de ani o poti intinde si peste 15 cm ....adica ca sa spun pe intelesul tutror nu se limiteaza la 2-3 cm deoarece ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi place de o fata si

din 6 apr 2009 13:59 de fishbone

da stiu asta dar ea nu e ca toate fetele si doar 1 data am mai simtit ce simt cand o vad ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme erectile!

din 6 apr 2009 12:56 de Gabriel Pope

Telina da, functioneaza insa sunt multe altele care... nu prea. De exemplu busuiocul. Daca ae fi asa simplu, cu o portie de bruschete, ai rezolva problema. Citeste mai multe aici si aici. Si o sa vezi cum se schimba treaba ...

din 6 apr 2009 12:01 de toteu

Mustrari de constiinta am ..dar ce faceam daca nu-l dateam afara..imi nenoroceam viata de tot... nu avem cu ce sa-l intretin..si acum dupa ce s-a intamplat a fost cea mai buna decizie luata.......ma doare pt ce am facut..ma doare sufletu :( dar ...

din 6 apr 2009 11:53 de maria

scuza-ma k iti spun dar ai fost fraierta.ai omorat un suflet pt unu care te insela.trebuia sa banuiesti k atata timp kt nu vrea copilu ascunde ceva.k daca te iubea,il voia k sunteti majori nu va mai tragea nimeni la ...

Re: Sunt oare blestemata !!!!

din 6 apr 2009 11:45 de Pasaroi_Cuminte

Stai linistita. Nu esti blestemata.. Data viitoare nu te mai arunca cu capul inainte. N-ai cum sa obligi pe cineva sa stea cu tine. Daca vrea sa plece lasa-l sa plece. Daca se intoarce este al tau daca nu se intoarce, nu a fost al tau niciodata. ...

Re: Sunt oare blestemata !!!!

din 6 apr 2009 11:42 de Incepator

Stai linistita nu esti blestemata ! E o perioada mai proasta...toti avem...stiu cum e ...( pe bune chiar stiu ). Revenind la subiect...nu cred ca e de la faptul ca nu s-a mai realizat sExul cu pricina....pur si simplu a fost altceva...ca, daca este ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1480 din 3732
«   1 ... 1477   1478   1479   1480   1481   1482   1483 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare