Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Ciuperca, neg sau malformatie? din 6 apr 2009 10:39 de pacpac
pai daca stia nu crezi ca iti spunea.ti-a spus exact ceea ce ti-ar fi spus toti si ceea ce trebuia sa faci de cand ti-a aparut,adica sa te duci la doc.Eu nu intelg de ce nu le-ai spus parintilor pana acum.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt re din 6 apr 2009 09:48 de Incepator
Nici daca le-o zici fiecarei in parte nu te asculta....durerea oh...
:lol:
Acum serios ...:huh:
Depinde..e de la caz la caz si de la organism la organismO:) , incercati si voi...si unde apar rezultate exceptionaleO:) ..... aprofundati :-` ...
Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte? din 6 apr 2009 09:42 de Incepator
Biata fata...s-ar putea sa creada...ca baiatul e obsedat dupa...:.:.:.
:,:,:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi place de o fata si nu din 6 apr 2009 09:39 de Incepator
si daca nu iese nimic...ce ???
Mai sunt fete ...
:.:.:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 apr 2009 09:37 de Incepator
Fa-ti un account, si roag-o sa te ajute pe privat ;) .
Nu e greu !O:)O:)O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 apr 2009 08:39 de mirela
buna simosimina...pe mn si acum ma mai ustura.da a apasat mai rau,oare deasta ustura?nush daca mai sunt virgina.durere si sangerare nu am avut atunci.m-a durut doar fffff putin cand a introdus degetu.dar acum cand merg la toaleta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prin ce metode din 6 apr 2009 08:11 de pacpac
nu ai mei cu cine sa vb,numai p..e are in cap.
Re: Re: Numele din 6 apr 2009 01:44 de Firefox
Pentru semafor: tu al trebui sa ti-l botezi "base" e si chiel in varf si sunt convins ca tinteste in laturi.
Idei? dar cum ar suna un "SloganeL"
-iute ca sageata si tare ca piatra...
Cel mai neinspirat nume e "chestia":)) si apropo.. eu aveam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Imi place de o fata si nu prea din 6 apr 2009 01:34 de Firefox
ai grija cu mesajele pre multe.. ca nu o sa iasa ceva bine... mai "rezista" si tu cu mesajele.. pe urma devi sau pari "obsedat" si nu o sa mai fi asa "atractiv" din mai multe puncte de vedere..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prin ce metode iti din 6 apr 2009 01:24 de Firefox
te jignesc eu imediat daca te tine;).. mai ce sa faci cu o unealta de 30 cm? ti-omasori cu a calului? te platesc taranii sa le satisfaci iepele? sau tu ai cumva adn in proportie de 99% ca adn-ul unui cal?.. sa nu te luam inseminator uman la iepi... ...
Re: Re: Re: Re: Imi place de o fata si nu prea sti din 6 apr 2009 00:38 de fishbone
mda cam greu sa pun scoala pe primu plan pana in iunie pt ca nu-s tocmai elevul model(nu ma omor cu invatatul)... si plus k acum e si mai greu ca nu mi-o pot scoate din minte... e o greseala daca o caut in fiecare zi? de ex acum pe weekend i-am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 apr 2009 23:38 de sgc
Daca am disparut putin de pe net asta nu inseamna ca inca ai dreptul sa scrii. Pa:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prin ce metode iti mar din 5 apr 2009 23:15 de Listener
Poate sa ma minti... ca de jignit nu faci o treaba prea buna :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prin ce metode iti maresti din 5 apr 2009 22:06 de pacpac
Responsabilitatea nu ma lasa?Ha!Daca sunt casatorit nu inseamna ca am resposabilitati atat de mari incat nu pot intra pe un forum.Casa mea o am,datorii nu am,cu sotia ma inteleg perfect si am o placere deosebita sa te jignesc pe tine.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Prin ce metode iti maresti pen din 5 apr 2009 21:16 de Listener
Ai 27 de ani la varsta dar la minte ramai de 12 fara suparare...la cum raspunzi si ataci.. :lol:
Sincer felicitariile mele pentru casnicie(probabil la sensul figurat) si casa de piatra..dar cand ai o asemenea responsabilitate nu mai stai pe un ...
Re: Re: Re: Imi place de o fata si nu prea stiu cu din 5 apr 2009 21:11 de baby
atunci ii spui poate isi face timp int-o zi macar jumate de ora pt o plimbare:love: pt ca tu chiar iti doresti sa iesi cu ea.
in a 12a eram deja de 1 an cu iubitul meu.....dadeam amandoi bacul dar ne statea mintea mai mult la dragoste decat la ...
Re: Re: Imi place de o fata si nu prea stiu cum sa din 5 apr 2009 21:03 de fishbone
treaba e k suntem a 12a acuma si daca eu nu prea am tragere de inima sa mai invat ea are.. de ex azi am intrebat-o daca vrea sa iasa la o plimbare ( pe jos) k e frumos afara si mi-a spus k vrea sa invete k n-a facut nimic zilele astea .. de iesit ...
Re: Imi place de o fata si nu prea stiu cum sa-i z din 5 apr 2009 20:56 de baby
Direct! tu o inviti la o plimbare.......ea daca vrea vine daca nu....adio.
ideal ar fi sa vrea te cunoasa ea nu sa asculte ce ii zice colega de banca.
:,:-*
Re: am o problema va rog ajutati`ma din 5 apr 2009 19:08 de simosimina
Pay este o infectie vaginala..mai ales daca miroase. Poate sa fie candida (ca ai spus ca lichidul este alb)..dar daca are tenta de galbui..atunci e o infectie mai naspa. Cel mai bine ar fi sa isi faca o programare la ginecolog sa i se puna un ...
Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se intampla...a ma din 5 apr 2009 18:47 de Feroce
Daca vrei sangerare vino la mine. Prietenul tau probabil o are foarte mica!
Pagina 1481 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||