Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile frumoase

din 17 apr 2009 15:18 de simosimina

Acum sa ma scuzi..dar de unde naiba stii tu asta? Din cate "te laudai" pe site aici...esti virgin..asa ca nu prea vad legatura ta cu prea multe femei... Acum ca asa privesti tu lucrurile e alta poveste...stii tu vorba aia cu "strugurii ...

Re: Re: Un sfat va rog

din 17 apr 2009 13:33 de ExoticDream

Nu stiu de ce multi considera ca a incerca sa castigi iubirea cuiva (nu conteaza sexul) reprezinta o grava si iremediabila pierdere de timp. Descoperi intr-o buna zi ca iti place cineva, incerci sa faci pasi catre persoana cu pricina, te ...

Re: Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masur

din 17 apr 2009 13:12 de ExoticDream

Niciodata nu se va schimba [b]punct[/b]! Te-a lovit o data, te va lovi din nou. Asa ceva nu se intampla accidental (POATE doar in cazul in care judecata individului este sever alterata, de exemplu in urma consumului de droguri sau bautura sau ...

Re: Re: Iubitul a inceput sa te bata. Ce masuri ie

din 17 apr 2009 10:54 de sweety16

Pai mai repede cu puterea asta...nu inteleg de ce stai cu o persoana care te bate...oricat de mult l-ai iubi nu merita chiar daca dupa ce te bate iti promite luna de pe cer.Niciodata nu se va schimba atat timp cat tu vei permite sa se comporte ...

Re: Virgin, ejaculez cand ma joc cu prietena....

din 17 apr 2009 01:51 de David11

aceeasi problema o am si eu si nu stiu cum o pot rezolva:((...ajutati-ma va rog:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile frumoase

din 17 apr 2009 00:37 de Incepator

Povesti... Bla... Dupa ce gasesti altu' adio povestioare cu actualu'.... Tu imi zici mie de iubire de asta ? Orice fata / femeie are 2 fete. Orice fata / femeie este curva . ( intr-o masura mare sau mica ) Orice fata / femeie este mereu ...

Re: Virgina sau nu?

din 16 apr 2009 21:02 de sweety16

Baietel...ai zis ca te-ai jucat pe la "pasarica" ei, prin urmare nu stim in ce consta joaca ta deci nu avem de unde sa stim daca mai este virgina sau nu... Postul mai bine ar fi mutat la aberatii si caterinci...

Re: De Speriat???

din 16 apr 2009 20:47 de sweety16

Daca le-a luat asa cum trebuia nu avea cum sa rama insarcinata...poate ca i-a intarziat din cauza unor dereglari produse chiar de anticoncieptionale ar trebui sa scrie si pe prospect despre asta.

Re: Un sfat va rog

din 16 apr 2009 16:05 de the_gogu

sfatul meu: las-o balta nu inteleg cum sa stai un an sa incerci sa o agati pe una... din experienta mea care nu e prea mare dar cat e ea acolo...cu cat am asteptat mai mult cu atat am avut de pierdut, daca nu a dat semne din prima luna slabe mai ...

din 16 apr 2009 15:09 de sweety16

Re: Re: Re: Poti sa dezvirginezi o fata cu degetul

din 16 apr 2009 15:05 de veraoc

asa e,depinde muuult unde il bagi! :lol::lol::lol: daca-i bagati degetul in ochi o dezvirginati sigur. Fata are mai multe locuri "dezvirginatorii" , dar unul are efect sigur. Care? Nu stim , il rugam pe stimabilul "ieu" sa ne lamureasca si pe noi ...

Re: Re: Poti sa dezvirginezi o fata cu degetul???

din 16 apr 2009 11:36 de pacpac

daca il bagi in fund merge:)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 apr 2009 09:56 de alina

in primul rand vreau sa cer scuze adiministratorului siteului pt comportamentul fratelui meu de a folosi o dubla personalitate si in al doilea rand am si eu o problema.am 28 de ani si am doar 1.50 si am un iubit care este foarte inalt si are 1.98.nu ...

Re: :D

din 16 apr 2009 01:42 de Incepator

Respectele mele domnu' !:flowers::flowers::flowers::flowers:

din 16 apr 2009 00:59 de nemesis

I have seen better... :rolleyes:

Re: Re: Daca nu esti virgin, mai poate fi ca prima

din 15 apr 2009 23:55 de femme

Eu cred ca se poate sa fie de fiecare data ca prima oara, daca partenerii isi dau silinta!! Si este foarte frumos sa redescoperi!!!:heart::heart::love::love:

Re: Re: :D

din 15 apr 2009 23:31 de veraoc

:) Cu placere , cea de-a doua postare mi-a intarit convingerile ;)) Acum,revenind la tine ( a se citi "voi" :love: ) , vreau sa spun ca imi place faptul ca nu ai sarutat-o pentru ca in apropiere erau vecini si alte persoane care v-ar fi "rapit" ...

Re: :D

din 15 apr 2009 23:08 de femme

Cred ca ati inceput deja o relatie!!! Continua sa fii asa, dragut, simpatic, cu mult bun-simt!!! Poti sa vorbesti cu ea despre sentimentele tale, e momentul!! Ea va fi incantata ca faci primul pas!!!%%-:ok::flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt p

din 15 apr 2009 22:58 de merymery

am revenit dupa ceva timp...continui..sa vedem cine ma poate ajuta cu vreun sfat? ce sa fac? vorbesc cu el in fiecare zi..nu stiu ce sa fac.e atat de dulce..daca continui asa o sa sufar iar cum mi s-a mai intamplat deja...o sa ma reindragostesc de ...

:D

din 15 apr 2009 20:47 de Rebel Monk

Buna, vreu sa va multumesc mult pentru sfaturi si incurajari, observatia pe care a facut-o,veraoc, , m-a facut sa ma simt mult mai bine, dandu-mi incredere.Multumesc mult! Asa, m-am intalnit cu ea la ora 4,mai era o prietena de a ei si ne-am ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1468 din 3732
«   1 ... 1465   1466   1467   1468   1469   1470   1471 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare