Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pt baieti(dar po din 27 apr 2009 20:34 de sweety16
Ba da mai des barbatii isi lasa prietenele din cauza ca ori au probleme ori nu sunt bune la pat decat femeile ca au ei probleme cu p..a.
Re: Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua. din 27 apr 2009 20:22 de sweety16
Si daca un barbat o face din prima intr0un clubintr-o buda ...in fine oriunde cu oricine el cum este catalogat???:`:ermm::mellow::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire din 27 apr 2009 20:06 de sweety16
:blink:Incearca sa fi badaran si nesimtit si poate o vei atrage...
Apropo nu prea ar trebui sa ii faci pe plac in tot ...adica e aiurea (cel putin din punctul meu de vedere) sa ai mereu un catelus servil in urma...
Re: Re: Re: Re: Re: Familia: Fericire sau povara? din 27 apr 2009 18:42 de anna
sunt aproape 2 luni de cand m-am mutat cu iubitul meu si desi sunt abia anul I de facultate (iar el anul II) nu reget deloc deczia luata. Sunt foarte multe greutati la inceput dar daca e :love: si comunicare totate par mult mai usoare :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: despartire din 27 apr 2009 18:13 de one_0685
ce nu inteleg eu dc daca ii faci totu pe plac unei fete si te porti super frumos si atent cu ea te ia de fraier si se plictiseste si daca esti badaran si nesimtit..o atragi mai mult
Re: Re: Cum se excita femeia rac? din 27 apr 2009 16:32 de veraoc
Scrie undeva asta? Si eu sunt rac , si intradevar atunci cand sunt atinsa pe spate...mmm :D
Nu cred ca nimic legat de zodii , nu citesc , nu ascult .
Dar daca te ajuta cu ceva , da , sunt rac si ma topesc cand ma atinge/saruta prietenul meu pe ...
Re: Re: Efectele rele ale masturbarii? din 27 apr 2009 16:28 de TLA
Hai frate ma lasi ...ce drecu suntem evoluati,in evul mediu nici nu cred ca exista laba.
Sexul era aproape absend imagineaza-ti ca oamenii nu se spalau,machiau,epilau,pensau etc. viata era pana la aprox 25- 30 de ani din ce tin eu minte din ...
Re: Efectele rele ale masturbarii? din 27 apr 2009 16:23 de TLA
Poti sa o faci numai CU O LIMITA !!!
adica maxim de 2 ori pe zii sau 1 data/in functie de cun t-i se incarca in oua ;)
Este o chestie recomandata de medici si singurul mod inofensiv de a te satisface d.p.d.v. sexual.
Cat de marime ...
Re: Re: Re: cat timp dupa chiuretaj din 27 apr 2009 15:20 de necunoscut
da aici ai dreptate nu trebuie sa condamni pe nimeni ii se poate intampla la oricine si daca te protejezi
Re: Re: Re: Re: Re: la fete....parul pubian din 27 apr 2009 15:09 de pacpac
daca partenerul prefera pasarica cu par mult,la plaja ar trebui sa-l tunda si ea in asa fel incat sa nu-i iasa din chilot.Nu moare nici el,nici ea daca si-l tunde putin.
si mie unu mi se pare o lipsa totala de igiena sa stai cu padurea,atata ...
Re: Re: Parul de pe fund din 27 apr 2009 14:53 de toy
sau pur si simplu ia-l singura cu ceara sau epilator normal. merita durerea
Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare pt baieti(dar pot ra din 27 apr 2009 14:46 de pacpac
Pai cand zici ca avea ceva probleme,ma gandesc ca omul s-a inhibat cand trebuia s treaca la treaba.Multi trec prin asta.Nu au nici o problema la oral,cand va jucati... dar cand tre sa te penetreze se culca.Si eu am patit-o,iar iubita a fost ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare... din 27 apr 2009 14:03 de miky
:love::heart::rolleyes::wacko:(}):.:p[i]sex[/i]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 apr 2009 13:30 de pacpac
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Topuri mai mult sau ma din 26 apr 2009 23:09 de vladbodan
nu e necesar... degeaba le comentezi daca nu cunosti situatia ... numa te lansezi in afirmatii pe degeaba ... nu-ti pierde timpul cu mine
Re: Aspectul fizic... din 26 apr 2009 22:55 de toy
draga mea, eu nu spun sa nu iei in considerare sfaturile lui dar nu trebuie sa-l lasi sa-ti conduca intreaga viata. trebuie sa pui piciorul in prag(!):)
Re: Sperma pe mana, atingere vagin, risc sarcina? din 26 apr 2009 22:37 de sory
scuze cfa ma bag si eu, dar am o intrebare. daca sunt virgina dar mi-a ajuns sperma in apropierea vaginului, exista risc de sarcina?
locatii unde se practica din 26 apr 2009 19:10 de anonimul23
Am inteles ca anul trecut era doar o clinica in Targu-Mures unde se practica avortul medicamentos , as dori sa stiu daca se practica si in alte orase , cum ar fi Oradea de exemplu :)si daca pretul a ramas tot 4 mil , multumesc anticipat
din 26 apr 2009 18:18 de Firefox
Am o teorie.. :))daca unul nu are par in "zona 0" nici celalatlt nu trebuie sa aibe par.. caci daca baiatu e ras si fata nu..(ras/epilat.. etc) il jeneaza pe baiat.. daca fata e epilata/rasa.. si baiatu nu o jeneaza pe fata.. deci prin deducere.. ori ...
Re: Bubite mici, albicioase, pe penis! din 26 apr 2009 14:49 de pacpac
daca cu igiena stai bine,adica te speli la putza de cel putin 2-3 pe zi,probabil te-ai iritat.
Pagina 1458 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
63 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||