Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Am ramas insarcinata?

din 14 mai 2009 18:02 de vladbodan

pai de ce nu ai precizat de la inceput ca iti doresti sa ramai insarcinata, asa stiam si noi ca nu esti in panica si etc... pai de cat timp incerci sa ramai, iar daca incerci de mult timp... ati incercat sa mergeti la un control? ambii

Re: Re: Re: Re: calitatile unui viitor sot !

din 14 mai 2009 17:55 de vladbodan

ce varsta are iubitul tau? sincer, putin asa mi se pare ca esti cam egoista si cam numai la dorintele tale te gandesti, ai incercat sa comunici cu el deschis despre tema asta? te-ai gandit la faptul ca unui barbat poate la varste fragede de ...

Re: Re: Re: Re: Re: .

din 14 mai 2009 17:35 de valentine

Stii care e problema? Tu, ca pustoaica, il ignori pe cel care e tocilar si timid, sau razi de el, si salivezi dupa baiatul ala "cool", care face scandal in clasa, deranjeaza orele, joaca fotbal in curtea scolii in loc sa vina la ore, sufera de el, ...

Re: Re: Re: Re: .

din 14 mai 2009 16:21 de sweety16

Ar fi multe de zis...dar oricum se recunosc rapid:-`

Re: 5 moduri prin care faci un barbat sa zambeasca

din 14 mai 2009 16:02 de valentine

1. Nu cred ca are efect intotdeauna, dar...e un gest ok, care-i sugereaza apropiere.... 2.Nici nu ai idee cat de bine cade un sms neasteptat in mijlocul zilei, chiar daca e vorba de un simplu "te iubesc" :) Deci, da, sustin ideea nr. 2 3. ...

Re: Re: Re: .

din 14 mai 2009 15:53 de valentine

Si ma rog...in functie de ce criterii se stabilieste daca e un "tocilar timid"?

Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult???

din 14 mai 2009 15:38 de pacpac

usor pt?Nu e de ajuns sa fi frumoasa casa exciti un baiat. Degeaba esti buna daca stai ca vaca.Eu unu prefer sa fac sex cu una mai uratica care stie ce face, decat cu o bunaciune si proasta de beheie.

Re: Cum poti excita un baiat ff mult???

din 14 mai 2009 15:25 de sweety16

Daca arati foarte bine e chiar foarte usor...daca nu...%%-

Re: 5 reguli pentru prima intalnire cu parintii lu

din 14 mai 2009 15:00 de veraoc

Cred ca in legatura cu acest subiect,fiecare are de povestit ceva...altfel. :rolleyes: Cand m-a prezentat parintilor , trecuse putin mai bine de o luna decat a inceput sa se infiripe,incet-incet,ceva intre noi. Si doar o saptamana de cand eram ...

Re: Salut ! am o problema

din 14 mai 2009 14:45 de DarkAngel

Nu iti recomand sa apelezi la siteurile respective din 2 motive: 1 trebuie sa fi major sa poti sa te folosesti de siteuri de genu, 2 majoritatea dintre ele nu fac ceea ce sustin ca fac. O sugestie pentru tine: Avand in vedere varsta [pe care o ai ...

Re: Re: Re: vreau sa raman gravida

din 14 mai 2009 14:21 de viorel

ar trebui sa te futi mai mult draga mea de 2 ori 3 ori pe noapte daca nu ramai ar trebui sa faci sex cu un alt barbat de ecxemplu si cu mine[/q uote]

Re: Re: vreau sa raman gravida

din 14 mai 2009 14:15 de alexpredoi

ar trebui sa te futi mai mult draga mea de 2 ori 3 ori pe noapte daca nu ramai ar trebui sa faci sex cu un alt barbat de ecxemplu si cu mine

ar trebui sa te futi mai mult draga mea de 2 ori 3 ori pe noapte daca nu ramai ar trebui sa faci sex cu un alt barbat de ecxemplu si cu mine

Re: Am ramas insarcinata?

din 14 mai 2009 11:09 de pacpac

Pai pt ce a te amagesti cu ideea?Sanse sa fi sunt cam slabe din moment ce folositi metoda coitus interruptus.Vad ca iti doresti enorm un copil nu inteleg de ce draq nu incercati cum trebuie,ca sa stai acum sa te tot intrebi,oi fi,Doamne ajuta sa ...

Re: Re: Ma doare

din 14 mai 2009 10:54 de pacpac

sa numai dea ca neghiobul pana nu te lubrifiezi foarte bine. Si eu am uneori probleme cu a mea cand nu e lubrifita foarte bine,mai ales in pozitiile in care penetrarea este foarte profunda.Nu sunt dotat,am 14 cm,dar nici sotia nu are vaginul ...

5 reguli pentru prima intalnire cu parintii lui

din 14 mai 2009 02:16 de ExoticDream

Tot de pe net, cateva sfaturi in privinta momentului destul de... infricosator in care EA este prezentata parintilor LUI! 1. Fii prezenta! Participa la discutii, nu te ascunde ca strutul in nisip, nu te va manca nimeni. 2. Nu exagera din ...

5 moduri prin care faci un barbat sa zambeasca!

din 14 mai 2009 02:02 de ExoticDream

Am gasit undeva pe net (cred ca intr-o revista englezeasca) o serie de idei ale barbatilor si m-am gandit sa le comentam. Sa vedem cum poate o fata sa-l faca pe partenerul ei sa zambeasca.... [b]1. Atinge-i bratul[/b] Desi in timpul unei ...

Re: Re: Re: novynette

din 14 mai 2009 00:57 de ExoticDream

Te afli la o distanta de ani-lumina de cunostintele elementare despre sex si totusi ai de gand sa te apuci "de treaba" sau ai inceput deja?!? Anticonceptionalele se iau ZILNIC, nu dupa actul sexual sau dupa menstruatie sau dupa cum bate vantul. ...

Re: Inceperea vietii sexuale de pe la 14 ani

din 13 mai 2009 22:38 de Mihaelascumpik

e rau daca o inveti cu sex dp aq.. ;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1444 din 3732
«   1 ... 1441   1442   1443   1444   1445   1446   1447 ... 3732   »

loading...