Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Prieten pentru sex din 19 mai 2009 03:06 de ExoticDream
Intrebare: ce simti tu fata de prietena ta (aia de 2 ani si 7 luni)? Este un fel de sex-buddy un pic mai evoluat? Iubire nu cred sa fie la mijloc, poate doar din partea ei, in cazul in care nu ti-a detectat aventurile... sau aveti o relatie ...
Re: Re: Re: Re: Prieten pentru sex din 19 mai 2009 01:05 de chinesegirl
de ce ai nevoie de parerea altora?ce faci tu e treaba ta,eu una nus de acord da fiecare cu job/ul lui.
Re: Re: Re: Re: Prieten pentru sex din 19 mai 2009 00:22 de simosimina
Acum degeaba incerci sa dregi situatia :)) primul mesaj a fost mai mult decat convingator despre persoana ta :-`
Re: vreau sa cunosc un virgin din 18 mai 2009 23:33 de DarkAngel
La varsta de 26 de ani daca un barbat a ramas virgin ar trebui sa-ti pui intrebari in legatura cu viata lui sociala psihicul lui si sanatatea lui, dar tu cauti raritati... gandeste-te un pic ce ar insemna ca un barbat sa fie virgin la 26 de ani si ...
Re: metoda antierectie din 18 mai 2009 23:28 de DarkAngel
Dar religia iti spune ce se intampla daca nu te masturbezi deloc si nu intreti nici un fel de contact sexual la o anumita varsta care sunt efectele secundare fizice si psihice dupa aceea si cum iti poate afecta asta imaginea ta despre tine lume, dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionalele !! din 18 mai 2009 22:15 de sweety16
Nu cred ca era nevoie sa incepi sa injuri...draga mea nu esti cu prietenii tai printr-o scara de bloc.Calmeaza-te ca nu rezolvi nimic daca il faci labagiu sau cretin...:ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Prieten pentru sex din 18 mai 2009 22:07 de luinwe
lauda de sine nu miroase a bine
):(
Re: Re: Re: Oare o fi o greseala doar? Sunt gravid din 18 mai 2009 21:02 de chinesegirl
cma bucur ca ai decis sa pastrezi copilul in cazul in care esti insarcinata,fa un test sa vezidak esti intradevar
Re: Re: Re: ati avorta? din 18 mai 2009 20:59 de chinesegirl
sunt de acord dar in cayul in care chiar ai 18-20 ani si dak ai sustinerea parintilor de ce sa nul pastrezi.in alte circumstante eu personal as avorta,asa e viata niciodata nu stii cum e mai bine
Re: Re: Oare o fi o greseala doar? Sunt gravida? din 18 mai 2009 20:53 de manuelalina
nu vreau sa avortez vreau sa fac copilul daca sunt gravida de cateva zile ma duc ytot mai des la toaleta dar sanii nu ma dor sau nu sunt tari si am stari de geata cateodata
Re: Re: Sotia mea nu accepta sexul oral! din 18 mai 2009 20:52 de chinesegirl
tu intii scrii,apoi gindesti,sau nu gindesti delok
Re: Re: Sotia mea nu accepta sexul oral! din 18 mai 2009 20:50 de chinesegirl
nu o forta,dak va simti ca trebuie sa faca chestia asta odata ce tu o faci,o va face daca nu,nu oricit ai insista
Re: Oare o fi o greseala doar? Sunt gravida? din 18 mai 2009 20:39 de chinesegirl
cred ca esti insarcinata,cunosc un caz similar,ar fi bine sa te duci cit mai degraba la un medic,in caz ca vrei sa avortezi.nu te speria,se mai intimpla,trebuie doar sa actioneyi rapid.bafta
Re: Ati avorta? din 18 mai 2009 19:42 de electra
incearca din rasputeri sa nu avortezi niciodata,orice ar fi%%-:flowers::heart::)
Re: Re: Re: metoda antierectie din 18 mai 2009 19:10 de eu
ma altii nu au erectii si tu vrei sa scapi de ea>? :lol:
Re: Re: Re: Re: Prieten pentru sex din 18 mai 2009 18:03 de pacpac
nu avea nimeni nimic cu tine daca te limitai la doar a cere parerea despre fuck friends,dar din moment ce tu ai inceput sa cauti dorioare....acum suporta criticile,caterinca...
in leg cu topicul tau,nu am nimic impotriva prieteniei pentru ...
Re: vreau sa cunosc un virgin din 18 mai 2009 17:55 de pacpac
Nu e vorba ca sunt urati,dar cred ca acel baiat are ceva probleme,fie doar de socializare,comunicare cu persoanele de sex opus ..... sau este gay si nu si-a gasit un Solcan:)).
Cred ca mai degraba ar trebui sa te ingrijoreze faptul ca un baiat ...
Re: Re: Re: Re: vreau sa cunosc un virgin din 18 mai 2009 16:43 de valentine
Draga mea, nu am nimic cu initiativa ta, am deaface cu locul unde ti-ai gasit sa iei initiativa. Iti urez mult succes in gasirea virginilor peste 26 de ani, dar aici nu o sa ii gasesti.
Daca vrei sa porti o discutie referitoare la ei, ok, aici e ...
vreau sa cunosc un virgin din 18 mai 2009 16:09 de eva_online
nu stiu. nu stiu daca se poate generaliza. fiecare om este diferit, nu? si sunt curioasa sa ii vad, sunt chiar atat de urati? ieri am vazut pe strada o fata cu handicap (avea amandoua mainile scurte) si era cu un indian, prietenul ei chiar ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa excit repede un baiat? din 18 mai 2009 15:08 de sweety16
La ce chestii nasoale te referi?Daca sunt dalea gen marijuana sau hasis nu prea sunt deloc nasoale...:)
Pagina 1439 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||