Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Parul de pe fund din 20 mai 2009 20:25 de Listener
Bine ca ceara aia parlita de la "salonu viselor" te face...
Daca ai un porcarie de epilator pe discuri dinalea care te irita cum ar fi "aruncarile de bani" pe branduri ca "Philips","Roventa","Panasonic"etc. atunci dute la salon..
In cazul in ...
Re: Re: Re: Cum sa`mi dau seama daca ma place? din 20 mai 2009 20:19 de madutza
haideee..chiar daca ai 13-14 ani..este adevarat..nu este iubire..dar conteaza ca placi pe cineva..si invers..
si Pushtiu'..eu zic sa vorbesti cu ea;)
Re: 5 reguli pentru prima intalnire cu parintii lu din 20 mai 2009 20:13 de Listener
Pot sa felicit topicul asta.
Aici se vede valoarea unei fete,dar mai ales cat o duce capul.
Dupa mine fata n-are nici o valoare este 0 barat in 4 daca nu este in stare sa vina intr-o postura acceptabila in fata parintilor unui baiat.
La ...
Re: Re: Re: Re: Re: 14 din 20 mai 2009 20:01 de anonim
in primul rand fetele care fac sex in preuna se numesc lezbiene.daca nu mai poti astepta ar fi bine sa iti incepi viata secsuala cu un prezervativ(asa te vei proteza pe tine)apoi sa incepi cu un baiat barbat cu cine vrei tu numai fata nu
sa nu faci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac... din 20 mai 2009 19:41 de madutza
pfoaa:|..ce bine ar fi daca ar exista baieti cum sunteti voi...si..pot sa te contrazic valentine:D..pt ca nu toate sunt asa..doar cele care au anturajul foarte mare:|..sunt si fete cum spuneti voi..dar poate nu cautati in locurile potrivite...sau ...
Re: oare ce sa fac? vreau sa fie ca la inceput :(( din 20 mai 2009 19:40 de randoom
nu stiu daca sunt eu in masura sa iti spun ceva,dar iti zic ca nu esti singura care trece prin asta..eu trec chiar acuma prin asa ceva si sufar,plang...ma gandesc numai la prostii .... uneori ma gandesc sa imi fac ceva urat de tot...dar stiu ca ...
Re: Re: Ceva ciudat... din 20 mai 2009 19:26 de madutza
nu merita..adik..iti spune pe mess "nu imi place de tine"...si cand sunt fata in fata..iti da de inteles ca te place..hai mahh/:)
daca prietena ta vrea sa fie sigura de chestia asta sa il puna la incercari...%%-
Re: Re: oare ce sa fac? vreau sa fie ca la inceput din 20 mai 2009 19:17 de yony
mda... dak stau bn si ma gandesc el ii un mare nesimtzit iar io cea mai mare proasta...
orice mi-ar face, mai ales k in ultima vreme asteapta mereu sa il caut eu, e indiferent, da mereu vina p mn si cand ii vina lui...nu pot sa ma despart de ...
Re: oare ce sa fac? vreau sa fie ca la inceput :(( din 20 mai 2009 19:12 de madutza
simplu este un mare nesimtit:|
si nu nu este vina ta ca el s-a schimbat..ai vrut sa fi sigura ca se mai "joaca" cineva cu tine..ai procedat corect;)..dara anturajul la cineva se uraca la cap imediat:|
parerea mea este sa il ignori pt un ...
Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 20 mai 2009 19:06 de madutza
hmm..vb la multi altora de aici..daca oferi cadouri..ai camera plina de flori...etc..etc..bla bla...asta nu inseamna ca te iubeste:|...poti sa faci chetia asta in fiecare zi...si el/ea sa spuna "ehh ii iau un cadou..o iubesc"...nu merge:)
daca ...
Re: Re: cum sa ii spun? din 20 mai 2009 18:58 de yony
sau dak esty timida... si nu vrei sa ii spui....da-i de intzeles :P:P
da-te la el...
Re: Re: Cum sa`mi dau seama daca ma place? din 20 mai 2009 18:46 de yony
poi dc nu vb q ea??? sau macar ii dai de intzeles k ai vrea cv cu ea....
poate si ea te place...
mai ales k la 13 ani ink nu prea stie ea sa iubesaca deci va fi dp parerea mea o relatzie de scurta durata oricum..
pt k atunci nu prea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Gustul sanilor din 20 mai 2009 17:02 de baby
daca se da cu lotiuni de corp sau creme e posibil sa ramana de la ele.
n-as zice ca de la anticonceptionale
:,:-*
Re: Am 15 ani si jumatate, sa-mi incep viata sexua din 20 mai 2009 16:48 de anonim e
si mia mi sa intamplat aceeasi chestie ....pr meu nu mai e virgin iar eu eram....am o relatzie de 9 luni jum si nu mai sunt virgina...am facut-o cu el...si nu imi este rusine sa zic ....am 14 ani ...:d ..daca uh simti asta fa-o....daca va iubitzi cu ...
Re: Cum sa`mi dau seama daca ma place? din 20 mai 2009 16:44 de Pushtiu`
deci..eu chiar astept raspunsuri :D
Cum sa`mi dau seama daca ma place? din 20 mai 2009 16:38 de Pushtiu`
Pai..treaba e in felu' urmator: Am 13 ani...ea are 14...in aceeasi scoala cu ea...buni prieteni..si..cam imi place de ea :rolleyes:
E nasol ca e deja cu altul...De la nishte priene de ale ei am inteles ca ma place dar...cum pot sa imi dau seama ...
Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 20 mai 2009 14:01 de maria
Re: cum sa ii spun? din 20 mai 2009 13:20 de toy
"nebunii" adica fantezii sexuale?
ar trebui sa comunici cu el si sa va impartasiti dorintele fara rusine.
intr-o relatie trebuie sa uiti de jena. intreaba-l daca nu isi doreste si el, "nebunii"...%%-%%-
ma pot masturba dupa operatia de apendicita? din 20 mai 2009 10:31 de insetatu
acu 1 sapt jumatate am fost operat de apendicita . Mi-a fost rusine sa intreb pe doctoritza daca am voie sa ma masturbez dupa operatie de apendicita. Puteti sa imi dati un raspuns ???:~*
Re: Re: Re: Cum se mentine o relatie la distanta? din 20 mai 2009 10:27 de madutza
mey..numai judecati:|..depinde de persoane..si plus pe mess poti sa iti spui si cele mai ascunse ganduri..pt ca scrii nu vorbesti fata in fata sa vezi expresia celuilalt cum face cand spui ceea ce gandesti:)
deci..relatiile la distanta nu sunt ...
Pagina 1437 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||