Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou la 1

din 24 mai 2009 15:51 de Dunno

M-am hotarat la aia din septembrie ,exotic,daca mai prind locuri :D Mai de deranjez putin pe mess diseara :-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj pt baie

din 24 mai 2009 15:17 de ExoticDream

Daca toti baietii ar fi asa cum iti imaginezi tu (dar nu sunt, vezi ce spune testul tau, da?), cu siguranta as trai intr-un univers paralel cu ei pentru ca viata, in conceptia mea, nu este un sir de partide de sex cu cine-o fi, ci un pic altceva, ...

Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand ai prietena

din 24 mai 2009 12:21 de SORIN28

Gandire naspa. 1. Nu prietenii imi spun cu cine sa ma culc. 2. Daca prietenii o plac asa de mult, n-au decat sa se culce ei cu ea. 3. Prietenii nu hotarasc ce fac eu cu viata mea personala:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: metoda antierectie

din 24 mai 2009 11:34 de veraoc

Daca nu te deranjeaza intrebarea,esti cumva penticostal sau baptist?

Re: Re: Re: Re:

din 24 mai 2009 10:59 de seful carame

nu va mai certati draga eu ca barbat am datoria sa incerc cine sta bine cine nu bine cu oana nu am facut sex ca e urata nicoleta e grasa vali e cu doua fete pe mimi am avut sansa am dezbracat o goala dar m a pacalit ca o facem alta data si nu am mai ...

Re: Testul Papanicolau

din 24 mai 2009 03:53 de simosimina

Nu doare..Da e necesar mai ales pentru fetele care si-au inceput viata sexuala. In plus multe fete din ziua de azi au rani mici pe col..care pot duce la cancerul de col. Cancerul de col este dat si de barbat..adica cred ca stii de la medic ca ...

Re: siguranta anticonceptionalelor!!

din 24 mai 2009 03:46 de simosimina

daca le iei corect nu ai cum sa ramai gravida. Decat daca iei antibiotice atunci efectul anticonceptionalelor scade..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj pt baieti: sex

din 24 mai 2009 03:39 de ExoticDream

Te asigur ca am metode mai atractive de distractie decat sa fac sex cu necunoscuti prin toaletele cluburilor/barurilor/discotecilor, in lumina blitzurilor amicilor. Nu am smuls par nimanui, nu-mi place violenta, insa au existat fete care ...

Testul Papanicolau

din 24 mai 2009 02:25 de BabyKitty

As vrea sa stiu daca vreo fata de pe forum si`a facut testul Papanicolau? Ma interesez ptr. ca as vrea sa`mi fac si eu testul deoarece sunt tot mai speriata. Am auzit ca tot mai multe femei mor de cancer de col uterin si acesta poate fii depistat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj pt baieti: sex cu a

din 24 mai 2009 01:52 de iudik

Filmeaza??? Jesus, ce distractii inventeaza lumea asta... te sperii! Cred ca nu esti singurul cu sechele din pricina loviturilor la cap. Faptul ca te distrezi astfel demonstreaza ca iti place acest stil de viata si ca mai ai mult pana cand te vei ...

cum imi dau seama daca era secretia lui?

din 24 mai 2009 01:40 de Dana

am avut un contact neprotejat cu prietenul meu..eu eram virgina..a incercat sa introduca penisul, insa nu a reusit mai mult de 3-4 cm...la un moment dat am vazut o secretie gelatinoasa, incolora..nu stim daca este secretia mea sau lichidul lui ...

Re: Despre cunilingus

din 24 mai 2009 01:16 de chinesegirl

probabil obsesie,ai vazut tu pe undeva si tea marcat se vede.ai incercat?hmmmmmmmmm totul tine de placere si fantezii sexuale

Re: sperma inghitita

din 24 mai 2009 01:05 de chinesegirl

referitor la ani,sorry but wrong,si fiecare face cei place.nu tia dat nimeni in cap aca ca dai inainte

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma ing

din 24 mai 2009 00:53 de chinesegirl

respect 100%

Re: Indragostit de amica (oare si ea ma place)???

din 24 mai 2009 00:41 de ExoticDream

Cea mai simpla sugestie din lume: spune-i deschis ceea ce simti (sau crezi ca simti)! Poate ca si ea simte la fel, dar se teme sa recunoasca sau poate nu stie ce simte si un impuls din partea ta ar lamuri-o. Ce ai putea pierde daca ii spui? Daca ...

Re: Re: Re: Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand

din 24 mai 2009 00:37 de iudik

poi de exemplu mai si filmeaza:))...dar ce sa facem...tre sa recunosc ca ma distrez...si la pariu ca si u ai face la fel ca mine..poate si mai rau;;)..nimeni nu e sfant;))

Re: Re: Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand ai

din 24 mai 2009 00:26 de ExoticDream

Aha, adica "amicii" sunt cu ochii pe tine, te urmaresc la toaleta sau pe camp sa vada daca executi programul sexual cu prada agatata! Interesant.... Tot ei ti-au administrat loviturile alea la cap din care cauza au acum scuza de a nu fi ...

Pauza sexuala

din 24 mai 2009 00:07 de Tatia

BUNA.Am si eu o intrebare.Ce se poate intimpla daca o perioada indelungata nu ai avut relatie sexuala?Sa zicem aproximativ 2 ani??Pot aparea anumite complicatii?:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 ani

din 24 mai 2009 00:05 de ExoticDream

Da, trebuie indeplinite oarece formalitati la notar daca unul din voi este minor, la aeroport tipii nu accepta compromisuri (am vazut cazuri). Sunt necesare acordul parintilor minorului si acordul majorului de a lua in grija minorul, pe durata ...

Re: Re:

din 23 mai 2009 23:16 de simona

stiu pt.ca l am intrebat si daca vrei nume esti si tu si violeta maria sorina stela mihaela mimi vali corina flori gina monica si altele daca ar sti barbati lor dar majoritatea lor sunt niste betivi

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1432 din 3732
«   1 ... 1429   1430   1431   1432   1433   1434   1435 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare