Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul la prima intalnire..

din 26 mai 2009 18:25 de tudor

daca esti proasta!!!!!!!!!!nu te supara dar e adevarat):(e ceva normal,e tot aceia daca o faceti de la prima intilnire ori de le a cincia.Ai inteles?:ok:

Re: Sexul la prima intalnire... sau la a doua...

din 26 mai 2009 18:19 de kristina

eu kred ka e ceva normal,daca simti si vrei ku adevarat de ce nu?VIATA TREBUIE SO TRAIESTI DIN PLIN!!!!!!!!!!!!:ok:Va spun eu ka am experienta:p

Re: Re: Re: Re: Re: Subiecte de discutie la intaln

din 26 mai 2009 14:35 de da\:D/

:x

Re: Cum iti dai seama

din 26 mai 2009 14:28 de veraoc

Se spune ca un baiat experimentat isi da seama daca partenera sa este sau nu virgina , chiar daca nu curge sange. Acele cateva picaturi de sange nu sunt obligatorii , ba mai mult de atat , foarte multe din fete nu au avut sangerari. Cu toate ...

Cum iti dai seama daca mai este virgina?

din 26 mai 2009 13:16 de ThoNY

Salut. Am si eu o intrebare care trebuie neaparat sa gasesc raspunsul. CUM ITI DAI SEAMA DACA O FEMEIE/FATA MAI ESTE VIRGINA??? EX: eu am o prietena si tot amana momentul, ea spune ca este virgina si de cateva luni tot schimba subiectul, in modul ...

Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 26 mai 2009 01:23 de chinesegirl

de durut doare un pic da trece apoi,ramine insa senzatia de dupa.un pic de repulsie fata de actul sexual.psihic te va afecta mult mai mult.poate totusi ai noroc si nu esti

Re: Re: Re: Re: Re: Bubite albe pe penis

din 25 mai 2009 23:14 de Ronik

salut,si eu am acelasi fel de bubitze...si imi este rusine sa imi incep viata sexuala cine stie ce mai crede fata ca am...daca poti afla ce remediu exista..sa'mi dai si mie un contact.multumesc

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: metoda antiere

din 25 mai 2009 20:13 de veraoc

As fi putut sa jur ca esti penticostal sau baptist . Numai la ei am mai vazut asemenea fanatism religios. Si cel mai mult ma deranjeaza ca fac "publicitate" numai anumitor aspecte , pe celelalte incalcandu-le si ei ( cum ar fi machiajul , unghiile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: metoda antierectie

din 25 mai 2009 19:28 de Toni

nu, sunt greco-catolic. apropo, am scapat cumva: am prins o viroza zdravana, iar acuma numa de asta nu mai am chef :D, multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi. PS.: daca beau whisky 30 de zile ma imbat, iar asta e pacatul lacomiei ...

Re: Singuratatea

din 25 mai 2009 19:25 de electra

http://www.youtube.com/watch?v=t2EMDoS6_hc %%-:heart::flowers:

Re: Re: Re: Ce poti face???

din 25 mai 2009 19:11 de baby

am zis TEORETIIIIIIIIIC :lol: :,:-*

Re: oarecum ... aiurea

din 25 mai 2009 18:09 de pacpac

sotia e cu 4 ani mai mare ca mine si suntem impreuna de 9 ani.Eu aveam 18 iar ea 22 cand ne-am cunoscut.Nu ai de ce sa fii timidsau sa-ti fie rusine sa-i zici ce smnti.Oricarei fete ii place cand stie,aude ca unui baiat ii place desprea ea,ar ...

Oarecum... aiurea

din 25 mai 2009 17:58 de ...1 boy...

de ceva vreme gen 2-3 luni am inceput sa am o prietenie foarte stransa cu o fata din cartier , o relatie bazata pe amicitie ... momentan ... de ceva vreme cca 2-3 saptamani am inceput sa ne sunam iesim afar aproape zilnic , seara de seara , vorbim ...

Re: Re: Re: Re: ma pot dezvirgina daca ma masturbe

din 25 mai 2009 15:40 de pitikutza

am si eu o problema am doar 13 ani sa simt ka nu mai pot terbuie sa fac si eu cu cnv sex.... :~*va rog sa ma ajutati...:devil:%%-%%-%%-%%-

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 25 mai 2009 14:36 de sherry

frate cu potenta nu vei avea doar daca bagi mult timp in rest sa te gandesti la efectele secundare. fac pariu ca nu ai mai mult de 18 ani si mai putin de 5 luni de sala nu stiu dc vrei sa apelezi la naposim crezi ca dupa ce nu vei mai lua ...

Re: Am 15 ani si jumatate, sa-mi incep viata sexua

din 24 mai 2009 23:42 de pishcoth

hey:`..aici e vorba de o intrebare:p...iar daca a intrebat inseamna ca are nevoie de un raspuns.deci in legatura cu intrebarea ta,e prea devreme sa iti incepi viata sexuala.daca te iubeste va astepta pana vei fi tu pregatita atat fizic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou la 18 an

din 24 mai 2009 23:07 de Dunno

Pana la urma am discutat cu mine si am hotarat urmatoarele : Ramane excursia pentru atunci cand vom face un an,daca vom face,daca nu o sa ma distrez de minune intr-o excursie singur :lol: . Biletele de avion le voi lua undeva pe marti miercuri pt ...

Singuratatea

din 24 mai 2009 23:03 de randoom

"Singuratatea a devenit o boala rusinoasa.Oamenii evita singuratatea deoarece ea te face sa gandesti.Singuratatea iti ofera timp pentru reflectie" Ca omul este o fiinta sociabila ne-o dovedeste chiar faptul ca, oricat de mult ne dorim uneori sa ...

Re: Re: Re: Re: Mari probleme cu parintii

din 24 mai 2009 19:05 de tematoare

te inteleg, am aceeasi problema cu mama, chiar daca nu am prieten:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou

din 24 mai 2009 15:59 de ExoticDream

Pe 6 pretul "a sarit" deja......, pe 9 a ramas mic.... You have to be fast nowadays....! ;););)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1431 din 3732
«   1 ... 1428   1429   1430   1431   1432   1433   1434 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare