Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: nu

din 30 mai 2009 12:09 de yony

poi dak prietena ta nu s-a plans nu cred ca e vreo problema.... mai ales k dak uh ai 16 ani, ea catzi are?? oricum imi imaginez k e mai mica... dak e la inceput si ea, nu are cum sa se planga .. parerea mea...(!)

Re: Re: Re: Cum iti dai seama

din 30 mai 2009 12:06 de yony

nu ai qm sa ity dai seama.. k nu scrie in frunte dak mai e virgina sau nu.... acum la voi tzine de incredere... potzy sa o crezi sau nu, depinde ... oricum fara contact sexual nu ai qm sa ity dai seama decat dak thoamne feri ajungi sa o duci ...

nu

din 30 mai 2009 11:47 de Andrez

nu e prea putin ;) .. mai ales daca prietena nu s-a plans .. stai linistit..:)

Re:

din 30 mai 2009 10:54 de dutza

O intrbare mica...la care vreau neaparat sa aflu raspunsul!!:D:D:D E adevarat ca daca faci blowjob iti crapa limba?? k am o colega si as vrea sai dau maxim>:)>:) adik tot zice de altiii vai uite ce face ala/aia si ea are km multi bani la ea ...

Imi place un baiat, cum sa procedez?

din 30 mai 2009 09:45 de nico

de cateva luni am cunoscut un baiat,mi-a placut din prima ca sa zic asa da nu prea i-am aratat atunci...am iesit de multe ori in oras si cu mai multi prieteni..si numai noi doi...in fine,pana aseara cand am iesit in oras nu ne-am combinat ca sa zic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 30 mai 2009 02:50 de ExoticDream

[i]Incetati cu povestirea aventurilor voastre de la lucru, subiectul este cu totul altul, OK? Userii nostri nu sunt pasionati de cine cu cine face ce face in timpul programului, asta puteti barfi in pauza de masa, sper ca ne-am ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 29 mai 2009 23:35 de fara nume

eu am lucrat ca ospatar aici si nu cred ca simona ar fii scris asta chiar daca a facut sex nu se lauda cu asta iar despre celelalte cam asa este a facut sex cu majoritatea in afara de sorina gina mihaela iar pe mimi asa e a incercat o dar nu a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 mai 2009 22:47 de Black_06

Iti dai seama ce stres pe capul lor :lol::lol: Bai,de ce nici un pusti nu ifi face griji ca nu stie sa scrie corect sau sa isi masoare IQ-ul :-`:-` Sa inteleg ca astia gandesc numai cu capuĊ£ul??:`:`

Re: Re: O doresc mai mult ! dar ea ?

din 29 mai 2009 21:18 de Andreey

la inceput nu stiam ca ea mai are pe cineva.. dar observam ca tot ii trimitea mesaje cuiva.. apoi mia zis ca mai are pe cineva dar " nu trebuie sa imi fac griji pentru el ".. asta a zis ea ... nu mam bagat.. daca femeia ta accepta sa iasa in oras cu ...

Re: Re: O doresc mai mult ! dar ea ?

din 29 mai 2009 21:16 de baby

:lol::lol::lol: vai vai:lol: ce urat el s-a bagat si ea a acceptat el e un **** si ea e o..... mai daca era nefericita cu ala ce vroiai sa stea asa? a cautat in alta parte. lucrurile de genul asta is am greu de inteles mai ales cand nu ...

Re: O doresc mai mult ! dar ea ?

din 29 mai 2009 21:05 de Dunno

Pentru ca te-ai bagat intre ei [am citit decat primele 2 randuri ] esti un mare cacat .

O doresc mai mult ! Dar ea?

din 29 mai 2009 20:49 de Andreey

Cand am cunoscuto ea avea pe cineva de 2 ani .. am iesit cu ea ..primele 3 luni am fost deacord sa fie doar sex intre noi ... treaba sa complicat.. ea la parasit pe fostu pentru mine .. mia spus ca ma iubeste..a trecut deja aproape un an de cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 mai 2009 19:47 de madagascar

Ba dar de ce am impresia ca site-ul asta e plin de cocalari care isi masoara penisul in fiecare zi sa vada daca a mai crescut ? :)) aicea nu scrie nicaieri ca trebe sa va laudati ca aveti 11 ani si penis de 130 de cm :)) fuck all.... dinca el o sa ...

Re: Pericul de sarcina??

din 29 mai 2009 18:04 de BabyKitty

Stai linistit ca nu e niciun pericol:ok::ermm:

Re: Problema

din 29 mai 2009 15:24 de Gabu

Re: Cabinet ginecologic ciudat

din 29 mai 2009 14:07 de vivy

cine stie ce obsedat era si doctorul ala si avea si el chef sa vada o bucatica de ..... ceva. Dar eu daca eram in locul prietenei tale il dadeam afara ( pe bune) atata timp cat nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fi

din 29 mai 2009 11:58 de Antion

dar,intrebarea mea este cum til pui daca ai fimoza? ... adik nu se va intinde prezervativul prea mult in timpul actului sexual si se va rupe P.S am editat nitel ... ca sa intelegeti

Cabinet ginecologic ciudat

din 29 mai 2009 10:14 de isa20

Buna Am o prietena care a fost de curand la ginecolog la o clinica din Braila. Cand a intrat in cabinet o asteptau doctorita, asistenta si un domn doctor de care initial nu stia ce cauta acolo. Consultatia a decurs normal, examen bimanual si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare...

din 29 mai 2009 02:02 de boss

dc sa nu acepti ii cveva normal numa daca esti vrio ciuddata nu accepti asa cva

Re: Re: Re: O Intrebare

din 28 mai 2009 22:44 de BabyKitty

>>>> Sau tu punei konditii-----BINE

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!