Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Decalotare..

din 2 iun 2009 16:18 de TheOne

Salut am aproape 17 ani.. intreb aici deoarece mie rusine sa vorbesc cu parinti mei,sau cu vrun prieten.. Am vreo 93 de kg si 1.75-1.80 inaltime.. si sunt inca virgin.. cand am fost mic,nu am avut parte de acea operatie pe care o au toti baietii in ...

Re: Re: Re: Re: Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu

din 2 iun 2009 16:01 de alexandru15

poate chiar tu esti acela/aceea care a deschis acest subiect:ninja:

Re: Re: Re: intrebare pentru baieti..

din 2 iun 2009 15:47 de Black_06

Sincer....eu nu am facut pana acum,totusi am reusit le provoc orgasme :ok::ok::ok: Cred ca o sa incerc...dar cu o fata care merita O:)O:)O:)

Re: Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu

din 2 iun 2009 15:45 de Black_06

Ca o concluzie in plus.....sau doua concluzii :rolleyes::rolleyes: 1.Daca este o fantezie,este totusi o fantezie bolnava :x 2.Daca este adevarat,baiii....la spital mai fata si nu numai tu ci si fratele tau...sunteti bolnavi mintali:x:x

Re: Re: Re: Re: pauza sexuala

din 2 iun 2009 15:24 de Black_06

Este o varianta...reconstructie de himen..:ermm::ermm::ermm:,asta daca esti dispusa sa mergi asa departe desi nu vad rostul,nu mai suntem in era feudalismului:ok::ok::ok:,am avansat si in modul de gandire,desigur,unii dintre noi au ...

Re: Re: Re: Re: Pareri si impresii ?

din 2 iun 2009 12:58 de Love Kiss

Daca tu zici si asta ai inteles...Fie ! Mai bine ii mai lasam si pe altii sa analizeze putin topicul.

Re: Re: intrebare pentru baieti..

din 2 iun 2009 00:51 de bula

da, daca sunt atat de excitat si ea nu vrea numa asa.. Binenteles.. sa stiu caci numai eu am intrat in ea

Re: Re: Re: Pareri si impresii ?

din 2 iun 2009 00:43 de SteF

Ok facem si conversatie :) Pai tu ne banuiesti pe noi ca nu avem nici 8 clase si ca stam prost cu cititul dar in acelas timp folosesti formula: " [b]Agati[/b] o femeie ". Iti spun eu ca nu asa se exprima cel pe care tu incerci sa il imiti. Mai ai si ...

Re: Re: Pareri si impresii ?

din 2 iun 2009 00:13 de Love Kiss

Nu am pus un mesaj ci o conversatie,ma faceti sa cred ca voi nu aveti nici opt clase de scoala. Sus este scris foarte clar despre ce este vorba,faptul ca textul este mai vast si obositor nu il face neinteles. Pentru cei care stau prost cu ...

Re: Pareri si impresii ?

din 1 iun 2009 23:34 de SteF

. Mai baiatule dar aberezi grav de tot...daca tu platesti 1000 ron PE AN ca sa ingrijesti o fata/femeie inseamna ca ai ramas in epoca de piatra. Sincer, daca ai iubita, m-ai facut sa simt o mila profunda pentru ea...si pentru voi in ...

Re: Pareri si impresii ?

din 1 iun 2009 23:31 de SteF

. Mai baiatule dar aberezi grav de tot...daca tu platesti 1000 ron PE AN ca sa ingrijesti o fata/femeie inseamna ca ai ramas in epoca de piatra. Sincer, daca ai iubita, m-ai facut sa simt o mila profunda pentru ea...si pentru voi in ...

Cum sa fac sa exista o legatura intre noi doi?

din 1 iun 2009 23:00 de bad joke

buna :rolleyes: am dat de id-ul unei colege foarte dragute, am vorbit cu ea. in schimb este o problema: sta foarte mult pe invisible cand este pe messenger. eu nu i-am spus asta, dar am verificat. cum o fac sa se dea la fata cum se spune, cum sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare ce sa fac? vreau

din 1 iun 2009 23:00 de yony

chiar am incercat sa il las.. numai k o inceput sa imi zica ca ma ubeste, si k nu vrea sa ma piarda.... etc etc.. si ne-am impacat:~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare ce sa fac? vreau sa f

din 1 iun 2009 22:56 de tiby

Sunt curios oricum ce fatza o sa faca cand o sa il lasi (daca o sa l lasi)...faze dastea pot fi folosite ca pretext, poate ca si a gasit alta pretena, cine stie:) Iti urez bafta oricum%%-

Re: Re: cum poate sa scape?

din 1 iun 2009 21:45 de yony

din pacate chiar are dreptate.. prietena tah chiar ii prostutza.... ala se joaca cu ea si sentimentele ai... ar trebui sa puna odata piciorul in prag si sa gandeasca cu mintea nu cu inima (!)(!)(!) asta ii.... bn a fi

Re: cum poate sa scape?

din 1 iun 2009 21:18 de angela

Draga mea, dar prietena ta chiar e proasta!!! Ea nu isi da seama ca baiatul o foloseste doar pt. sex si atat??????Dupa ce isi face baiatul treaba, valiza si la gara. Stii e mai economic pt. el sa faca asa, ca stie ca a gasit o fraiera ca sa ii ...

Re: Virgina insarcinata-hai sa ne lamurim odata!

din 1 iun 2009 21:18 de yony

chiar k esty paranoica.. bn zic prietenele tale... nu ai dc sa ity faci griji.. iar parerea mea e k si durerile ce le simtzi is din cauza k te temi prea tare.. potzi sta linistita dp parerea mea... dar dak vrei sa stai si mai linistita ...

Re: Imi place un baiat, cum sa procedez?

din 1 iun 2009 21:09 de angela

Nu-l cauta tu, lasa-l pe el sa dea semne ca te-a placut. Daca nu te va suna sau cauta, inseamna ca pentru el a fost ceva doar ca intre prieteni si nimic mai mult. Dar, nu-l cauta, o sa-i arati ca il placi, iar daca el nu simte nimic pt. tine, nu ...

Re: Re: Re: Re: pauza sexuala

din 1 iun 2009 20:36 de onlyforgod

si daca viitorul va afla ca nu mai esti virgina, unde e problema? daca stie viitorul trebuie sa stie si parintii tai? intreb asta numai daca tu ti cu adevarat la aceasta traditie aberanta..

Re: Re: Re: pauza sexuala

din 1 iun 2009 18:26 de emilia

si eu m-am gandit la aspectul asta, ca sansele de a se cunoaste ca nu mai esti virgina sunt mai mari si , implicti, respectul pt acea fata va scade ,in cazul in care tipul a fost mintit...nu stiu cum sa procedez..ma simt atat de ranita

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1425 din 3732
«   1 ... 1422   1423   1424   1425   1426   1427   1428 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare