Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Nu mai suport... din 3 iun 2009 20:26 de toy
eu cred ca acestui baiat ii cam place sa se joace cu fetele. daca intradevar ar vrea ceva cu tine, te-ar aborda direct si nu ar apela la aceste metode stupide de a-ti atrage atentia. incearca totusi sa il ignori, poate se va plictisi de acest joc ...
Re: Imi place un baiat, cum sa procedez? din 3 iun 2009 20:21 de toy
pai asteapta sa vezi ce mai face. daca te cauta, inseamna ca intradevar vrea ceva cu tine. in acest caz, nu-i oferi totul"ca pe tava"...lasa-l sa te descopere putin cate putin. o relatie este mai frumoasa daca exista un pic de mister... succes:)
Re: Re: Re: au mai scos una din 3 iun 2009 20:06 de baby
dap cam asa e:ermm:
bine articolul ala poate fi o facatura de 2 lei a ziaristilor
numai ca exista si cazuri reale
la fel ca si cu ingrasatul
eu spre exemplu am inceput sa ma ingras si nu mananc mai deloc:unsure: iar la inceput cand le ...
Re: Re: Re: Re: Re: pauza sexuala din 3 iun 2009 19:31 de emilia
Inainte cu tupeu :D...dar ma gandesc,oare sentimentele barbatului sunt diminuate pt ca nu ai fost virgina ? Am intalnit oameni care mi-au spus ca,daca prietenele lor ar fi fost virgine.le-ar fi iubit mai mult,sunt persoane care, in continuare ...
Re: Re: au mai scos una din 3 iun 2009 19:00 de vladbodan
Efectele secundare ale acestor pastile (care se găsesc şi în farmaciile din România) sunt cunoscute, [b]însă manifestările violente ale lor sunt extrem de rare.[/b]
daca nu ai patit-o tu asta nu inseamna ca nu o poate patii altul !! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Problema problematica din 3 iun 2009 18:38 de sherry
pana nu o patesti nu te inveti minte!:D
degeaba le spui ca nu ai cu cine :ok:
Re: Imi place un baiat, cum sa procedez? din 3 iun 2009 18:38 de 2fast
incearca sa`l faci sa te placa.... adik daca mai ai ocazia sa te vezi cu el...nush... nu`i pica asa ushor in plasa....in ziua de azi...nush io zic cu sunt io... si multi alti.... ne plac fetele care se lasa mai greu..... ne`am saturat de alea ...
Re: Dimensiunea normala a penisului? din 3 iun 2009 18:07 de 2fast
nu este buna daca sti sa o folosesti... asa o am si io.. exact ca tine... prea putin conteaza cand e moarta.... ca nu are nici un fermec sa faci sex cu o fata cand o ai moarta.... faci cand o ai sculata.... e buna iti zic io... dar sa va sti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj pt baieti: sex din 3 iun 2009 17:27 de DANY PITIK
:cat::flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj pt baieti: sex din 3 iun 2009 17:23 de DANY PITIK
:cat:
Re: Re: Re: Re: Problema problematica din 3 iun 2009 17:18 de cristi tgv
nu mai luati prosti.si yo am patit da cu ficatu.daca vrei sa te dezvolti in masa musculara ia di gama ANIMAL si vei avea rezustate mari
Re: Re: Re: Re: pauza sexuala din 3 iun 2009 15:43 de Black_06
Corect....:ok:
Chestiile astea se invata pentru o mai buna moralitate :D
Parintii te invata asta pentru o imagine cat mai buna si mai pura a ta.
Unii parinti sunt de tipul comunisti care iti impun sau chiar ajung sa te verifice..you know ...
Re: Re: Re: Nu mai suport... din 3 iun 2009 15:36 de Black_06
Heyyyyy,capul sus,sunt destui carora le placi presupun,iesi in cluburi,la plimbare cu prietenii,daca intr-adevar te iubeste vine la tine:love::love:
Daca nu...life goes on %%-
Nu se opreste lumea in loc doar pentru asta,tine minte inca ...
Re: Re: Re: Novynette din 3 iun 2009 15:30 de ioana
buna fetelor,iau novynette de un an si 8 luni mi le-a prescris medicu dar dr totusi am o mica intrebare daca puteti sa imi raspundeti STITI CUMVA DACA TREBE SA FACI VREO PAUZA LA O ANUMITA PERIOADA DE TIMP SAU CEVE DE GENU ???????????astept un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai suport... din 3 iun 2009 15:27 de Black_06
Foarte tare si foarte corect :ok::ok:
Serios,desi cred ca se va speria dupa toate astea,parerea mea este ca pentru el esti doar un simplu model in care isi testeaza puterea de atractie:D.....
Daca intr-adevar tinea la tine iti spunea ...
Re: Re: Re: pauza sexuala din 3 iun 2009 13:46 de vladbodan
nu iti impune nimeni nimic copil retard
sunt chestii care te invata de mic copil in familie si iti raman in cap
ex: mie mi-a tot spus mama cand eram mic ca nu e frumos sa jignesti si sa lovesti fetele/femeile
drept urmare uneori imi vine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pareri si impresii ? din 3 iun 2009 13:34 de vladbodan
la tot scandalul cu 1000 ron presupun ca a fost luat la modul general... si in primul rand ... a specificat de "salon,masaj,sala,coafor etc. care costa [B]cam sa zic[/B] pe an 1000 ron"
cam sa zic tradus in limba romana pentru idioti ar veni ...
Re: Singuratate = Meditatie din 3 iun 2009 11:00 de DarkAngel
Conducatorii de stat care par analfabeti dar sunt inteligenti.... unde este dovada de inteligenta la George Bush ? ce inteligenta crezi ca poseda ? emotionala logica-matematica spatiala? si bineinteles cu argumentele necesare care sa confirme sau sa ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa-l innebunesc? din 3 iun 2009 10:22 de pacpac
uite ca eu nu sunt gay si nu ma innebuneste dansul erotic oricat de bine ar arata respectiva.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu sa sarut frant din 3 iun 2009 09:19 de metallica
Sunt perfect de acord... am avt o prietena care a fst invatzata sa sarute de un baiat mai mare si qm a invatat ea era lege si imi zicea ca nsh sa sarut.... e o prostie gresesti la inceput, faci gafe, dar porma totul vine de la sine... :ok:
Pagina 1423 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||