Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Nu mai suport...

din 3 iun 2009 20:26 de toy

eu cred ca acestui baiat ii cam place sa se joace cu fetele. daca intradevar ar vrea ceva cu tine, te-ar aborda direct si nu ar apela la aceste metode stupide de a-ti atrage atentia. incearca totusi sa il ignori, poate se va plictisi de acest joc ...

Re: Imi place un baiat, cum sa procedez?

din 3 iun 2009 20:21 de toy

pai asteapta sa vezi ce mai face. daca te cauta, inseamna ca intradevar vrea ceva cu tine. in acest caz, nu-i oferi totul"ca pe tava"...lasa-l sa te descopere putin cate putin. o relatie este mai frumoasa daca exista un pic de mister... succes:)

Re: Re: Re: au mai scos una

din 3 iun 2009 20:06 de baby

dap cam asa e:ermm: bine articolul ala poate fi o facatura de 2 lei a ziaristilor numai ca exista si cazuri reale la fel ca si cu ingrasatul eu spre exemplu am inceput sa ma ingras si nu mananc mai deloc:unsure: iar la inceput cand le ...

Re: Re: Re: Re: Re: pauza sexuala

din 3 iun 2009 19:31 de emilia

Inainte cu tupeu :D...dar ma gandesc,oare sentimentele barbatului sunt diminuate pt ca nu ai fost virgina ? Am intalnit oameni care mi-au spus ca,daca prietenele lor ar fi fost virgine.le-ar fi iubit mai mult,sunt persoane care, in continuare ...

Re: Re: au mai scos una

din 3 iun 2009 19:00 de vladbodan

Efectele secundare ale acestor pastile (care se găsesc şi în farmaciile din România) sunt cunoscute, [b]însă manifestările violente ale lor sunt extrem de rare.[/b] daca nu ai patit-o tu asta nu inseamna ca nu o poate patii altul !! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Problema problematica

din 3 iun 2009 18:38 de sherry

pana nu o patesti nu te inveti minte!:D degeaba le spui ca nu ai cu cine :ok:

Re: Imi place un baiat, cum sa procedez?

din 3 iun 2009 18:38 de 2fast

incearca sa`l faci sa te placa.... adik daca mai ai ocazia sa te vezi cu el...nush... nu`i pica asa ushor in plasa....in ziua de azi...nush io zic cu sunt io... si multi alti.... ne plac fetele care se lasa mai greu..... ne`am saturat de alea ...

Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 3 iun 2009 18:07 de 2fast

nu este buna daca sti sa o folosesti... asa o am si io.. exact ca tine... prea putin conteaza cand e moarta.... ca nu are nici un fermec sa faci sex cu o fata cand o ai moarta.... faci cand o ai sculata.... e buna iti zic io... dar sa va sti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj pt baieti: sex

din 3 iun 2009 17:27 de DANY PITIK

:cat::flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj pt baieti: sex

din 3 iun 2009 17:23 de DANY PITIK

:cat:

Re: Re: Re: Re: Problema problematica

din 3 iun 2009 17:18 de cristi tgv

nu mai luati prosti.si yo am patit da cu ficatu.daca vrei sa te dezvolti in masa musculara ia di gama ANIMAL si vei avea rezustate mari

Re: Re: Re: Re: pauza sexuala

din 3 iun 2009 15:43 de Black_06

Corect....:ok: Chestiile astea se invata pentru o mai buna moralitate :D Parintii te invata asta pentru o imagine cat mai buna si mai pura a ta. Unii parinti sunt de tipul comunisti care iti impun sau chiar ajung sa te verifice..you know ...

Re: Re: Re: Nu mai suport...

din 3 iun 2009 15:36 de Black_06

Heyyyyy,capul sus,sunt destui carora le placi presupun,iesi in cluburi,la plimbare cu prietenii,daca intr-adevar te iubeste vine la tine:love::love: Daca nu...life goes on %%- Nu se opreste lumea in loc doar pentru asta,tine minte inca ...

Re: Re: Re: Novynette

din 3 iun 2009 15:30 de ioana

buna fetelor,iau novynette de un an si 8 luni mi le-a prescris medicu dar dr totusi am o mica intrebare daca puteti sa imi raspundeti STITI CUMVA DACA TREBE SA FACI VREO PAUZA LA O ANUMITA PERIOADA DE TIMP SAU CEVE DE GENU ???????????astept un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai suport...

din 3 iun 2009 15:27 de Black_06

Foarte tare si foarte corect :ok::ok: Serios,desi cred ca se va speria dupa toate astea,parerea mea este ca pentru el esti doar un simplu model in care isi testeaza puterea de atractie:D..... Daca intr-adevar tinea la tine iti spunea ...

Re: Re: Re: pauza sexuala

din 3 iun 2009 13:46 de vladbodan

nu iti impune nimeni nimic copil retard sunt chestii care te invata de mic copil in familie si iti raman in cap ex: mie mi-a tot spus mama cand eram mic ca nu e frumos sa jignesti si sa lovesti fetele/femeile drept urmare uneori imi vine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pareri si impresii ?

din 3 iun 2009 13:34 de vladbodan

la tot scandalul cu 1000 ron presupun ca a fost luat la modul general... si in primul rand ... a specificat de "salon,masaj,sala,coafor etc. care costa [B]cam sa zic[/B] pe an 1000 ron" cam sa zic tradus in limba romana pentru idioti ar veni ...

Re: Singuratate = Meditatie

din 3 iun 2009 11:00 de DarkAngel

Conducatorii de stat care par analfabeti dar sunt inteligenti.... unde este dovada de inteligenta la George Bush ? ce inteligenta crezi ca poseda ? emotionala logica-matematica spatiala? si bineinteles cu argumentele necesare care sa confirme sau sa ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa-l innebunesc?

din 3 iun 2009 10:22 de pacpac

uite ca eu nu sunt gay si nu ma innebuneste dansul erotic oricat de bine ar arata respectiva.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu sa sarut frant

din 3 iun 2009 09:19 de metallica

Sunt perfect de acord... am avt o prietena care a fst invatzata sa sarute de un baiat mai mare si qm a invatat ea era lege si imi zicea ca nsh sa sarut.... e o prostie gresesti la inceput, faci gafe, dar porma totul vine de la sine... :ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1423 din 3732
«   1 ... 1420   1421   1422   1423   1424   1425   1426 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare