Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: MI-E FRICA SA-MI MARTURISESC SENTIMENTELE...

din 4 iun 2009 11:50 de cristina str

f bine faci

Re: Re: Re: Re: au mai scos una

din 4 iun 2009 11:29 de pacpac

Sotia foloseste triregol si nu a avut nici o problema. @yony sincer eu nu prea am incredere in medici,mai ales in ai nostri.Daca tot vrei sa faci ceva dupa sfatul medicului,cred ca e mai bine sa consulti 2-3

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce insala oamen

din 4 iun 2009 11:11 de pacpac

daca te tine din scurt,poate are motive,iar daca crezi ca exagereaza,poti s-o intrebi "nu cumva tu ai impresia ca nu esti buna pt mine si daia ma tii din scurt?" e posibil sa lesine,asa ca sa ai pregatita o damigeana cu apa:))))

Re: Re: Re: Re: Efectele anticonceptionalelor

din 4 iun 2009 10:31 de 2fast

eehh depinde si de organism ..asa e.. da io cunosc multe fete ... majoritatea care au luat acu sunt foarte grase:) si inainte aratau super bine... acum de la anticonceptionale au facut si glanda:(si foarte greu mai pot slabi... deci foarte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce insala oamenii?

din 4 iun 2009 10:26 de 2fast

si mai este si chestia aia intr`un cuplu.... cand partenera te tine prea din scurt....si este cu ochii pe tine tot timpul... si incepi sa te plictisesti.... si asa te mai duci si pe la altele.... chiar daca o iubesti.... dar decat sa stai toata ...

Re: Cum imi dau seama daca tine la mine?

din 4 iun 2009 10:18 de 2fast

Parerea mea este ca sa nu incepi sa`l testezi ca nu o sa mai stea cu tine....Daca el te respecta ca fata...si iti este fidel... atunci totul e ok;) crede`ma;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 4 iun 2009 10:15 de 2fast

numai io pot spune daca esti buna la pat Cristina.... io o sa`mi dau seama ce`l mai bine... ca sunt tot taur:))

Re: 5 moduri prin care faci un barbat sa zambeasca

din 4 iun 2009 10:09 de 2fast

:D io zic ca`s bune.... dar depinde de baiat:)) la mine ar functiona cateva din ele... bv un sfat bun pt fete:P

Re: Re: Swinging

din 4 iun 2009 08:56 de iubi7582

sunt casatorita de 5 ani,suntem impreuna de 11 ani,avem un bebe de 4 ani si ....suntem deschisi la minte in sensul ca apreciem si am vrea sa incercam si relatii cu alti parteneri in afara cuplului dar cu conditia sa stim fiecare ce face ...

Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile?

din 4 iun 2009 03:38 de gigicipi

e o prostie svonita din popor ca si cu masturbarea ca face rau sau mai stiu yo ce ... puteti sa faceti sex cat vreti dak e sa nu scapi de ele tot nu scapi...:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dis

din 4 iun 2009 03:36 de gigicipi

booon sfatu asta boon ...

Re: Re: Re: Re: Cum este cu ata???

din 4 iun 2009 03:21 de gigicipi

tare faza Cristy ce se mai preocupa lumea de atza asta...

Re: Pauza sexuala => stramtarea vaginului?

din 4 iun 2009 00:49 de simosimina

:))) nu este adevarat asa ceva. Esti stramta..sau larga din nastere si gata... Nu are cum sa se stramteze pe parcurs:))) Uite cunosc un caz...gagica era virgina..s-a culcat cu iubitul ei...si era larga!!!! Si fusese virgina.... Deci esti larga ...

Re: Re: Re: au mai scos una

din 4 iun 2009 00:45 de simosimina

hello buna dimineata...intra scumpule pe site ul care l-am dat eu si vei vedea MII de femei care au patit ceva de la ele..oky? Nu prea o sansa la 1 milion...adica femeile alea chiar au patit-o... Eu una... nu am patit nimic!

Re: Poti sa-ti rupi singur atza?

din 4 iun 2009 00:09 de 2fast

Omg!! cum sa ti`o tai.... io inca o mai am.... si am facut sex de mult timp... cu mai multe fete ... si nu mi se rupe.... si nu mi`am taiat`o.... sa nu faci greseala sa o tai... ca se pot ajunge la chestii urate....daca se rupe ea bn... daca nu ...

Re: Ma pot dezvirgina daca ma masturbez cu degetul

din 3 iun 2009 23:55 de 2fast

teoretic da poti cu degetul....dar nu in adevaratul sens al cuvantului... a te dezvirgina inseamna a face dragoste...sau sex... cu un baiat.... adik cu un penis adevarat;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pauza sexuala

din 3 iun 2009 23:40 de Black_06

Problema principala a fetelor care au facut-o cu un singur baiat: "Oare cum o fi cu altul??? " Asa ca mai bine cu o fata ce a cunoscut si pe altul din punctul asta de vedere...acum depinde de la o persoana la alta.... Trecutul ramane trecut ...

Re: Cum sa fac sa exista o legatura intre noi doi?

din 3 iun 2009 20:35 de toy

dar abordeaz-o in viata reala, nu pe mess

Re: Decalotare..

din 3 iun 2009 20:30 de toy

la ginecolog nu ai ce sa cauti pentru ca este numai pentru fete:p cred ca trebuie sa consulti un urolog si el iti va spune care este solutia. incearca otusi sa vorbesti cu tatal tau:ok:

Re: Nu mai suport...

din 3 iun 2009 20:26 de toy

eu cred ca acestui baiat ii cam place sa se joace cu fetele. daca intradevar ar vrea ceva cu tine, te-ar aborda direct si nu ar apela la aceste metode stupide de a-ti atrage atentia. incearca totusi sa il ignori, poate se va plictisi de acest joc ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1422 din 3732
«   1 ... 1419   1420   1421   1422   1423   1424   1425 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare