Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Ma urmareste:((

din 11 iun 2009 17:01 de Love Kiss

Da dar tipu nu ai inteles. In moementul asta reprezinta un pericol iminent pentru tine la propiu. Trebuie sa fi foarte atenta in acest moment deoarece exista sansa (dau un exemplu) sa vina si sa-ti dea una-n cap ca sa te ia si sa te lege la ...

Re: Re: Ma urmareste:((

din 11 iun 2009 16:55 de BabyKitty

El intr-adevar, este o fire agresiva, dar ma cunoaste si stie ca eu nu`s genul de fata care imprastii in tot orasul ceea ce stiu eu despre o persoana. Este razbunator si nu inteleg de ce a devenit asa mai ales ca eu nu i`am facut nimic rau ...

Re: Ma urmareste:((

din 11 iun 2009 16:38 de Love Kiss

Se pare ca tipul despre care zici este o fire agresiva,fara pic de ratiune in capatana. Uite sfatul meu incearca sa afli cat mai multe despre el,mai adica,ce scoala are-facultate,unde munceste daca face asta,ce relatii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma

din 11 iun 2009 15:26 de BabyKitty

Multumesc.:flowers: In legatura cu tatal meu...nu il intereseaza persoana mea, iar mie imi este mult mai bine fara el, atat pot sa spun...caci sunt multe de povestit si...n`are rost. Sincera sa fiu nu stiu ce sa fac, mi`e tare frica de el si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma urm

din 11 iun 2009 15:15 de AlexeyHD

#-o pai bine, dar nu locuiesti in acelasi oras cu el? pana la urma ii tatal tau, chiar daca sunt divortati. cerei fara jena ajutorul. sunt convins ca ar vrea sa te ajute. sau ii indiferent? eu de as avea o fiica si nu iar da pace cineva, prima ...

Re: primul orgasm

din 11 iun 2009 14:39 de pacpac

probabil se refera la orgasmele fara ejaculare

Primul orgasm la barbati

din 11 iun 2009 14:37 de maryus

daca un barbat poate avea mai multe orgasme in timpul actului sexual de ce se plang unii de timpul scurt pana la primul orgasm(?)(?):huh:(?)(?)(?) trebuie facuta o pauza ...de la primul orgasm si pana ..incepi din nou(?) presupun ca trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma urmareste:((

din 11 iun 2009 14:31 de pacpac

gluma gluma,dar daca voia sotia si ea,o fi si dragutzica asa:love::love::love: nu prea mai era gluma:)))))))))))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma urmareste:((

din 11 iun 2009 14:24 de BabyKitty

LOL:)) ce vrei sa zici cu asta?!:ermm:

Re: Masturbare cu snurul

din 11 iun 2009 14:23 de pacpac

incearca cu 2 fire bagate in priza sa vezi at ce orgasm ai

Re: salut,astept niste pareri...

din 11 iun 2009 14:22 de pacpac

pai fixeaza cu ea o inltarnire in care sa vb deschis despre tot ce a incemnat relatia voastra,aminteste-i lucrurile frumoase de la inceputul relatiei pana cand v-ati certat,...ce simntzeai at....si poate aminitirle frumoase o vor face sa-si ...

Masturbare cu snurul

din 11 iun 2009 14:19 de Tovarasul

Daca ma masturbez cu un snur pot sa patesc ca David Carradine? Care sunt alte riscuri? Multumesc!

Credeti ca ma voi impaca cu ea?

din 11 iun 2009 14:16 de BerSeKeR

am mai postat pa site,si...imi laudam prietena...dar recent,am pierdut`o din prostie...povestea incepe cam asa...mai demult...ne certasem putin mai tare,da nu ne despartisem...i`am trimis un mesaj prietenei ceva gen..."dute si cauta`ti altu` mai bun ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ma urmareste:((

din 11 iun 2009 14:15 de pacpac

Mai bine vine pe timpul vacantzei la buc ca am patul mare :)))eu dorm la mijloc:)))))))) As intreba-o pe sotie daca vrea,dar mi-e ca 2 saptamani dorm in fatza usii:)))))

Re: Re: Ma urmareste:((

din 11 iun 2009 14:14 de BabyKitty

*tatal meu din pacate nu este langa mine:((

din 11 iun 2009 13:49 de AlexeyHD

nu cred ca ai cum sa ii spui sa te lase in pace, nu va intelege ca nu il iubesti. vorbeste cu tatal tau. daca chiar nu mai este cale de scapare cheama politia. va afla si prietenul tau, dar pana cand ii vei tot ascunde asta? macar dupaia vei avea mai ...

din 11 iun 2009 13:46 de pacpac

doamne ce idiot. De nu spui parintilor si apoi sa mergeti la politie?E cel mai bine asa,chiar daca ai tai or sa afle lucruri pe care nu ai dori,ei de omorat n-or sa te omoare,eventaual o cearta,pedeapsa....dar e mai bine sa stie si sa depuneti ...

Re: Re: Vreau sa stiu cum sa nu-mi dau drumul repe

din 11 iun 2009 13:29 de Black_06

Tigara in nici un caz :ok::ok:

Re: un sfat..o parere..

din 11 iun 2009 13:23 de Black_06

Monotonia asta ar fi sparta cu siguranta daca te-ai decide sa iti incepi viata sexuala cu el:ok::ok:... In legatura cu parintii tai,eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu ei,ai nevoie de intimitatea si spatiul tau,nu mai esti o fata de 13-14 ...

Re: Tot timpul ma gandesc doar la sex, la vaginuri

din 11 iun 2009 13:03 de karan

un mare labar in viata ...atat am avut de zis

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1415 din 3732
«   1 ... 1412   1413   1414   1415   1416   1417   1418 ... 3732   »

loading...