Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartiri din 13 iun 2009 11:39 de andreiii
multumesc mult de sfaturi, asa cred si eu ca a aparut monotonie din moment ce aproape de fiecare data cand ne intalneam, rareori ieseam in oras, era toata ziua la mine :) dar m-am gandit la asta cu mult timp inainte si a zis ca nu are nici o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile din 13 iun 2009 03:14 de ExoticDream
Uite ca l-au citit cateva persoane si, desi suntem cam severi in privinta limbii romane, tu ai trecut cu bine "proba"!
Trebuie sa existe o explicatie.... Din ceea ce spui tu, nu pare sa se vada vreo fisura, dar stii cum este... adevarul ...
Re: Re: Re: salut,astept niste pareri... din 13 iun 2009 02:03 de ExoticDream
Are dreptate baby.... Daca deja nu-ti mai pasa si un carnet de conducere iti poate inlocui sentimentele fata de prietena ta, atunci cred ca intrebarea ta este doar una retorica. In loc sa va iertati reciproc si sa incercati sa va refaceti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum diminuezi dure din 13 iun 2009 01:36 de meesteree
bahh da destept te-a facut muma-ta, chiar daca e un site pe interentul asta mare nu iti permite nimeni sa vorbesti asa urat! labarmen ce esti! asta o stiu din surse sigure :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 iun 2009 22:26 de andreiii
daca chiar vrei sa stii, da, imi vine sa ma arunc pe geam de ciuda dar tot i-o fac eu asa urat cum mi-a facut-o si ea :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mari probleme cu parintii din 12 iun 2009 19:10 de diana
da te cred si eu am 20 de ani la ora 11 in casa indiferent de ora si plus ca la mine mama a plecat din tara si eu tin casa si un fate de 5 ani si pe tata si mai si lucrez:((dar nu cred ca ai ce face....eu cu prietenul meu am decis sa plec din tara a ...
Re: Re: aspectul fizic din 12 iun 2009 18:52 de Listener
Aici te contrazic total...
Fetele vad altcumva partea fizica,muschii sunt pe ultimul loc.
Iti dau un exemplu fi atent la toti oamenii grasi cu burta si toate cele la propiu ce gagici au.
Si uitate la cel mai atletic sa vezi ce greu se baga ...
Re: aspectul fizic din 12 iun 2009 15:49 de baby
muschii nu prea ma intereseaza:`
bine nici sa curga slanina de pe el....dar nici sa stea explodati muschii de parca ar fi un jambonel:lol:
:,:-*
Re: Am 21 de ani si nu am iubita! din 12 iun 2009 15:44 de botezatu flo
:D uita daca vrei sa mai vor ca si eu sunt singur simpatic am 24 de ani si vreau sa ne cunostem mai bn :heart::p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina din 12 iun 2009 15:12 de loredana12
si totusi nu mia venit ciclul nici azi dupa 6 zile.sper sa fac un bebe
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masturbare masculina din 12 iun 2009 14:51 de AlexeyHD
merge-merge. :ok: ii arhisuficient doar sa cada apa calda pe Giucu. :~* :D:lol::D :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 iun 2009 13:53 de alxadct
Ah!:lol:altul care crede ca baietii sunt singurii in stare sa satisfaca persoana de sex opus!:rolleyes:nu e deloc asa honey!:Ddimpotriva!fetele au primul orgasm singure,la fel ca si baietii.Si pentru ele e cel mai bn asa,sa-si kunoasca corpul.si ...
Re: Masturbare... din 12 iun 2009 13:39 de alxadct
:)) si eu st fata si ma masturbez de la 9 ani"acu am 15,insa nu kred k dupa ce o sa incep v s o sa renunt la masturbare:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele din 12 iun 2009 13:30 de pacpac
apropo pot ajunge din primele luni.Da un search pe google "masturbarea la copii" sa vezi.unele sunt haioase rau.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se din 12 iun 2009 13:21 de alxadct
Adevarat !insa majoritatea o fac abia dupa 15 ani..e complicat la fete,fiindca nu ai cum sa-ti dai seama ce hot e la orgasm daca nu ai facuto nicidodata.unele cred ce nu mai esti virgina daca o faci,iar altele pur si simplu cred ca in afara de ...
Re: ACORDATI NOTE din 12 iun 2009 13:02 de alxadct
FETELOR VA ROG SA ACORDATI NOTE DE LA 1 LA 10 URMATOARELOR PRACTICI:
-SEX ORAL
-SEX ANAL
-MASAJ PE TOT CORPUL
-GADILATUL TALPILOR
-GADILATUL INTREGULUI CORP
-MASTURBARE VAGINALA
-MASTURBARE ANALA
-MANGAIATUL SANILOR
-CUNNILINGUS
IN ...
Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca tine la min din 12 iun 2009 11:16 de valentine
Asta cu privitul in ochi e legata de citirea limbajului non-verbal, dar nu stiu in ce procent poate fi folosita sau nu....:mellow:
Si totusi, privitul in ochi are efecte miraculoase de multe ori, nu stiu, parca conecteaza oamenii...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu sa sarut nemteste! din 12 iun 2009 10:50 de Pasaroi_Cuminte
1.german kissing
[i]Like a french kiss but with less tongue, and more classy.[/i]
2.german kissing
[i]"Using a lot of tongue and rubbing a teddy bear
Hey aimee, i heard that guy last night was german kissing you with his favorite teddy ...
Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca tine la mine? din 12 iun 2009 10:41 de Pasaroi_Cuminte
Nu :cat:
Nu este o regula.Depinde de partener. :cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: primul orgasm din 12 iun 2009 10:05 de Bunny
Sunt fata,nu baiat!!!(!)%%-(!)
Pagina 1413 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||