Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: sexul in 3 ! din 25 iun 2009 10:44 de pacpac
daca accepta sexul in 3 nu inseamna ca s-a plictisit de el
Re: Intrebare pt baieti :d din 25 iun 2009 10:14 de pacpac
pai daca e virgina nu prea accepta atingerile in anumite zone
Re: Re: Re: Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca? din 25 iun 2009 10:03 de chinesegirl
nu pot sa-mi dau seama cit de mult v-ati iubit dar cred ca ea inca mai tine la tine.nu ezita sa-i spui direct ce simti.relatia pe care o are acum poate fi una de fatada.se simte putin tradata poate(tu ai hotarit sa va desparti-ti)dar daca o sa-i ...
Re: sexul in 3 ! din 25 iun 2009 09:59 de pacpac
pai daca si ea la fel de "inteligenta" ca tine ,cu siguranta ca nu va fi periculos in cazul vostru.:devil:
Cand faceti sex jucati si voi un pic de teatru asa,imaginati-va ca mai este inca unul cu voi sau una si vedeti cum reactioneaza ...
Re: Re: Ori is prost , ori is prost ... din 25 iun 2009 03:59 de valentine
In functie de ce varsta aveti, nu sunt sigur ca a deveni prieten cu ea la inceput e ceea mai buna solutie daca ai ganduri mai mari cu ea...
Cat despre subiect de abordat, atat timp cat nu suna penibil, nu te balbai si esti stapan pe tine, poti ...
Re: Re: Re: Vreau sa ii ofer orgasm prin sex oral din 25 iun 2009 03:48 de valentine
Asigura-te ca preludiul este prezent deoarece clitorisul are o cu totul alta sensibilitate odata ce fata este excitata cum trebuie fata de cazul in care ea nu este excitata.
Nu te grabi, incepe cu zona din jurul labiilor, treci la labii si dabea ...
Re: Ori is prost , ori is prost ... din 25 iun 2009 01:08 de Dunno
Hey dragut ceasul tau imi zici de unde l-ai luat ? As vrea sa ii iau unul la fel surorii mele . Se apropie ziua ei de nastere . Ah da? Si cum ajung la magazinul asta ? Si accepta si plata cu Visa ? Dar nu cred ca ma descurc,n-ai vrea sa ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: sexul in 3 ! din 25 iun 2009 00:38 de simosimina
pay tu ai zis ca vrei sa experimentati noi fantezii...cu doi i se scrie :D..nu cum ai scris u "fantezi"...da in fine..gramatica nu mai conteaza vad :))
Daca fizicul tau este ca si cuvintele-scrisul pe care le folosesti.. :)))))))))
in ...
Re: Re: sexul in 3 ! din 25 iun 2009 00:21 de adialina69
in general ai dreptate- o singura precizare , vrem so facem pentru a pune i n practica noi fantezi si nu pentru a alunga o eventuala monotonie- Intrebarea am ridicat-o ptr. ca ma gandesc ca pot aparea unele riscuri - dar si viata insasi este un ...
Re: sexul in 3 ! din 25 iun 2009 00:13 de DarkAngel
Ok in momentul in care ai intrebat daca ar fi ceva periculos inseamna ca unul din voi are anumite retineri si sau indoieli in legatura cu efectul acestei actiuni (voi trebuie sa va dati seama) Dar daca va doriti asta inseamna ca este probabil ca a ...
Re: Re: Re: Mini avertisment din 24 iun 2009 23:23 de simosimina
Lasa ca nu sunt chiar asa de rea. Poate sunt eu a dreaq...da lasa :)
Daca ma mai deranjeaza ... :):-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intim... din 24 iun 2009 23:23 de Incepator
Ehe:, om mare:flowers: dupa licenta:rolleyes: servici :,.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intim... din 24 iun 2009 23:19 de simosimina
Uhhh ce zile...ultimele zile de sesiune...si apropierea cu pasi repezi a licentei :(
Nu mai stiu unde si cum sa alerg..sa`mi fac poze...sa semnez nu stiu ce...sa stampilez nu stiu ce...sa`mi fac coperti la licenta ...:wacko: Am luat`o razna la ...
Re: Re: Mini avertisment din 24 iun 2009 23:16 de Incepator
Daca te simti prost...fa un print cu mesajele de pe privat , arata-i-le lui ExoticDream...de acolo pana la comanda "ban_ip" mai e doar un pas :flowers: .
Re: Mini avertisment din 24 iun 2009 23:13 de simosimina
OMG Exotic..daca ai stii ce mesaj mi-a dat pe privat :|
O sa ma prefac pur si simplu ca nu l-am citit... :|
Re: Re: Re: Re: Marimea penisului din 24 iun 2009 22:39 de Cretzu
eo am alta problema cand e moarta " adormita " ma rog nuj cum se zice e de 2-3,5 cm :~* iar cand e sculata e de 16 :wacko: vi se pare normal ? parca e o antena de radio care e mica da se face mare e jenant ..:~* si cartea aia chiar merge ? poate ...
Mini avertisment din 24 iun 2009 22:01 de ExoticDream
Tu ia-o mai usor cu propunerile indecente pe aici, OK? Forumul nostru este unul de educatie sexuala, nu casa de rendez vous!
(!)(!)(!)
Re: Re: labii mici...maricele..(1-2cm...) PENTRU S din 24 iun 2009 21:55 de adialina69
daca le ai mici , dami-le mie ca-mi plac ...
Re: Masturbare... din 24 iun 2009 19:29 de toy
faptul ca nu ai penisul perfect drept nu este o problema deoarece multi baieti/barbati se confrunta cu acest lucru. Masturbarea este un mod de a-ti cunoaste corpul, iar daca nu este practicata in exces(adica de 5 ori pe zi, de exemplu) nu cred ca ...
Re: Re: Re: 14 din 24 iun 2009 18:59 de n00b21
pe foloseste prezervativull ... si tot inainte ... :) e cam greu sa ai tot timpu prezervatziv de ex nu stii cand se iveste :) la mine se iveste mai tot timpu :)) nush cum cand is singur acasa :X ce show :)
Pagina 1397 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||