Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 8 iul 2009 21:13 de lourdess
cand Dumnezeu ti la dat l-ai omorat acum sper sa nu iti mai dea niciodata ca esti o scarboasa CRIMINALA UCIGASO daca Dumnezeu a vrut sa il ai cine te crezi tu de l-ai contrazis sper sa nu mai ai copii in veci
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Cum decurge un a din 8 iul 2009 21:10 de lourdess
esti un luser foarte prost si redardat Dumnezeu iti da un copil atunci cand trebuie indiferent de situatia materiala pe care o ai la momentul respectiv nu trebuie sa ucizi esti un ratat bolnav daca un mocos ca tine incurarjeaza crima mai bine facea ...
Re:valentine din 8 iul 2009 19:58 de ionut
si daca le sparg are ceva?:unsure: (!)(!)(!)??
Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baiat din 8 iul 2009 19:28 de mistery_girl
1) Astea fiind spuse , va intreb fetelor ,cele care aveti relatii intr-adevar serioase ,nu care vorbiti cu prietenul odata la 2-3 zile la telefon si cu care va vedeti bilunar , cat de des iesiti fara el in oras ?
La mine e diferit pentru ca ...
Re: Help me din 8 iul 2009 19:03 de sweetgirl16
nu cred k s-a intamplat asa ceva k dak dadea prezervativul jos u simteai,clar.Dak ti-ai inceput viata sexuala acum e normal sa te gandesti la toate chestiile astea. Stai linistita:ok::love:
Re: Salut .. din 8 iul 2009 17:53 de sweetgirl16
In primul rand nu toate fetele vor sex,ci mai degraba baietii vor asta.Mie mi se pare ca esti un baiat cat se poate de normal si nu ai d ce sa crezi k ai scris ceva ce nu e normal.Si daca nu vrei sa iti incepi viata sexuala de acum nu ai de ce sai ...
Re: Re: avort din 8 iul 2009 17:20 de Ramona
Draga Oana sa nu faci avortul. Este cea mai dureroasa din punct de vedere psihic experieta prin care poti trece. Chiar daca momentan ti se va parea ca nu e asa va veni un moment in viata in care durerea aceasta te va coplesi profund. Iti vorbesc ...
Re: Fostul vrea sa ne impacam,actualul sa ne casat din 8 iul 2009 14:50 de vladbodan
si te miri de ce actualul se pricepe? pai normal ca se pricepe ca are suficienti ani de experienta, pe langa asta , e si cam invarsta, si mi se pare cumva logic si normal sa nu te atraga atat de mult ... sunt 25 de ani intre voi ... el se ofileste in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: o mica problema din 8 iul 2009 12:28 de fish
si eu am aceiasi problema....prima oara am facut-o cu prezervativ....dupaia donsoara mi-a propus sa o facem fara bun am fst de acord....dintr-un singur motiv...mi-am luat nijte prezervative durex....si credeti-ma m-am chinuit 3 minute sa mi-l ...
Re: se largeste vaginul din cauza actelor sexuale din 8 iul 2009 10:20 de simosimina
mai nu se largeste de la sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce dracu nu inteleli?
Tu spre exemplu daca te nasti cu ochii caprui...asa raman toata viata..nu se fac albastrii sau alta culoare...asa e si cu vaginul. FIecare femeie are o ...
se largeste vaginul din cauza actelor sexuale ? din 8 iul 2009 06:11 de undersky
stiu si eu daca face sex foarte des?...
este acelashi lucru daca o face de multe ori sau mai rar?:-`
Cum sa opresti menstruatia o luna? din 8 iul 2009 05:39 de danyella_myhaella
Buna ziua tuturor!:rolleyes: sunt noua pe acest forum si am intrat sa va intreb, daca cineva cunoste vrun secret.. cum pot sa fac sa scap de ciclu pentru o luna? problema: prietenul meu se intoarce din voiaj peste 2 zile si taman acum... ):( va rog ...
Re: Re: Am si eu o problema din 7 iul 2009 23:15 de Firentze
Multumesc foarte mult pentru raspuns!Da intr-adevar asa este sunt f.paranoica,poate ca din acest motiv nici nu am cedat sa facem fara.Adica noi mai avusesem discutii despre acest lucru si refuza categoric sa fie cu prezervativ,dar probabil dorinta a ...
Re: Am si eu o problema din 7 iul 2009 22:59 de veraoc
Hai ma!!! :lol::lol: In primul rand ca sa scoata prezervativul trebuia sa scoata si penisul din vaginul tau. Daca nu a facut lucrul asta,si atunci cand l-a introdus era pus,nu ai nici un motiv de ingrijorare. In orice caz , banuiesc ca ai fost ...
Help me din 7 iul 2009 22:54 de Firentze
Buna seara!Am 17 ani si jumatate si mi-am inceput viata sexuala acum ieri,m-a durut insa nu exagerat,adica am suportat durerea cu brio zic eu,desi m-a durut dupa cam o zi in zona abdomninala,n-am avut sangarare atunci in schimb azi da….Contactul a ...
Am si eu o problema din 7 iul 2009 22:47 de Firentze
Buna seara!Am 17 ani si jumatate si mi-am inceput viata sexuala acum ieri,m-a durut insa nu exagerat,adica am suportat durerea cu brio zic eu,desi m-a durut dupa cam o zi in zona abdomninala,n-am avut sangarare atunci in schimb azi da….Contactul a ...
Re: Re: Re: Iubire, sex, moralitate..... (re)mix din 7 iul 2009 22:25 de nemesis
Mai copilasi, voi nu vedeti ca va chinuiti sa gasiti instincte care sa va sustina teoriile neclare? Eu nu spun ca nu se poate sa refuzi, dar chiar sa ceri virtuti nascute... Sunteti absurzi! Daca tot sunt nascute acele "virtuti", cum sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina din 7 iul 2009 21:17 de reizen
:)) daca era asa de usor toti baietii le-ar zice fetelor.."ma ajuti sa ma dezvirginezi te rog?"..gay
Re: Re: Re: Re: Re: SUNT INSARCINATA??????:(( din 7 iul 2009 16:11 de angela
In primul rand fa-ti un test de sarcina, ca sa fii sigura, si dupa aceea discutam.:ok:
Re: Vreau sa ma impac cu fostul.... din 7 iul 2009 15:22 de sweetgirl16
dak u zici k tine la tine poate k fetele alea nu erau acolo cu rea intentie,asteapta sa vina inapoi si discuta cu el,nu cred ca te-ar respinge dak tine la tine:)
Pagina 1384 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||