Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data din 11 iul 2009 23:08 de NoFear
Credema ca nu am trecut.Daca o faceam nu mai postam,o faceam si gata...
Re: eu virgin ea ninfomana din 11 iul 2009 22:49 de Incepator
Aberatii si cateringi !:,
Pustiu asta are fantezii marete .O:)
Get a life !B)
Re: Re: Prima data din 11 iul 2009 22:33 de NoFear
nu cred ca e asta o problema :-j in fine so... am cerut doar pareri...daca ati inceput cu sfaturile... credetima nu de asta am facut acesti post... am citit la posturile anterioare si am vazut.
p.s: Va rog sa postati doar daca aveti de dat un ...
Re: Sarutul cu limba din 11 iul 2009 21:58 de sweetgirl16
:love::love:
Eu virgin, ea ninfomana din 11 iul 2009 21:50 de anonim
cunosc o fata din cate am auzit... se zice ca este ninfomana .... 2 zile fara sex inebuneste ... si nustiu ce sa fac ... cum so iau ca as vrea so fac cu ea da nu stiu ce o sa creada .... pe urma daca mai da vorbe aiurea .... ca ar fi instar nust ...
Re: SOS... oare sunt gravida??? din 11 iul 2009 21:38 de sweetgirl16
daca ti-a curs ceva ciudat mai probabil e sa ai ceva la sani...pff du-te la un control de urgenta!
Re: Re: Sotia mea nu accepta sexul oral! din 11 iul 2009 21:35 de sweetgirl16
thoamneeee ce mai vezi pe forum...cum sa vb asa mai fat-o?
Re: Sunt suparata pe viata... din 11 iul 2009 20:07 de metaforic
Incearca sa comunici mai mult cu mama ta, sa-i ceri diverse sfaturi, asta te va apropia de ea. Cauta-i pe cei asemenea tie si imprieteneste-te cu ei, fa-ti multi prieteni, multe cunostinte... e chiar usor. Nu pierde timpul pe internet sau in casa ...
Re: Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina? din 11 iul 2009 19:26 de luinwe
asta e mitologie ce spui tu
Re: Am facut-o cu prezervativ, mai sunt virgin? din 11 iul 2009 19:25 de luinwe
Intrebare intrebatoare:mellow:
Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare din 11 iul 2009 15:39 de veginica_mmm
frica.paronie si ingrijorare din 11 iul 2009 13:38 de Firentze
Buna fetelor!Sunt noua pe forum si am nevoie de niste opinii...
Mi-am inceput viata sexuala acum cateva zile cu prezervativ si aseara s-a repetat iar figura si am folosit prezervativ,ideea e ca m-a durut mai tare decat prima data:-? si spre sfarsit ...
Re: Despre cunilingus din 11 iul 2009 05:35 de james
Exista si reciprocitate ?
Din punctul meu de vedere e ok ca faci, chiar daca poate uneori poate nu primesti inapoi.
Re: Cum sa opresti menstruatia o luna? din 11 iul 2009 03:13 de metaforic
stiu eu cum: omoara-te!
Re: Re: Iubire, sex, moralitate..... (re)mix din 11 iul 2009 03:05 de ExoticDream
Sa te citesc? Sa nu te citesc? Am zarit finalul... extrem de profund, meditate we must!
:.:.:.:.
Re: Am facut-o cu prezervativ, mai sunt virgin? din 11 iul 2009 03:03 de yOojulia
normal k nu..:lol::lol:
Re: Re: Re: Amintirile dor din 11 iul 2009 02:48 de ExoticDream
Cum adica... te evada?!? De cand este asta verb tranzitiv? Vrei sa spui poate ca era posesiv? Explica-mi, te rog, termenul, altfel nu voi intelege de ce v-ati despartit.
Este adevarat ca noi, fetele, suferim de meteahna asta romantica.... ...
Re: Re: Re: Cum sa le spun parintilor ca voi face din 11 iul 2009 02:11 de ExoticDream
Sfaturile privind "prima data" si protectia sunt binevenite, daca varsta la care "copilul"/copilul vrea sa-si inceapa viata sexuala nu este ridicol de mica cred ca exista si parinti normali care nu s-ar scandaliza, ci dimpotriva, ar mai da un ...
Re: Mama imi face viata imposibila din 11 iul 2009 01:59 de ExoticDream
O curiozitate: cate telefoane ai tu?
Nu ca as vrea sa le tin partea parintilor exagerat de conservatori, insa nu ma mir sa fie efectiv disperati cand vad cum arata, vorbesc si ce preocupari au adolescentii astazi, probabil se gandesc ca ...
Re: Iubire, sex, moralitate..... (re)mix din 11 iul 2009 00:38 de metaforic
Am observat ca va place sa scrieti mult. Este foarte pacat caci mi-e sila sa citesc. M-am uitat asa "pe sarite" si am intalnit numai tampenii, idei blocate ca niste echidne in groapa cu nisip. Observ ca majoritatea sunteti precum niste matematicieni ...
Pagina 1381 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
106 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||