Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: AM nevoie de putin ajutor

din 11 iul 2009 00:31 de teoodora

Dacca va lua, doar peste o luna dupa ce incepe isi fac efectul pastilele, dar discuta cu ea si spune-i ce iti doresti tu si lamuriti impreuna:ok::ok::ok:

Re: Re: Nu pot sa cred

din 11 iul 2009 00:27 de teoodora

Normal ca nu toti sunt la fel!!! Fiecare persoana e diferita in felul ei , si chiar daca ar fii la fel, cand ar gasi persoana potrivita, s-ar schimba radical :heart:

Re: Re: HAPPY....

din 11 iul 2009 00:22 de Catalina19

ce imi dai daca iti zic la multi ani???[/quot Sa-ti fie rusine pt ca ceri ceri ceva in schimb... numai ca sa zici la multi ani cuiva:lol::p.

Re: Re: Re: Re: Apendicitaaaa!!!!!

din 10 iul 2009 22:05 de vladbodan

nu am avut asa ceva/ nu cunosc DAR daca poti manca lactate si poti manca si carne, atunci inseamna ca poti manca orice, tu mai degraba trebuia sa-l intrebi ce NU trebuie sa mananci, probabil ca poti manca orice, dar moderat, mergi si tu naibi ...

Re: RAMAI SAU NU?

din 10 iul 2009 21:15 de yony

dak e pus corect sh nu se rupe nu ai qm sa ramai

Re: Mama imi face viata imposibila

din 10 iul 2009 19:56 de sweetgirl16

In situatia asta nu prea ai ce sa faci.Spune-i ca e cazul sa te lase mai libera pentru ca nu mai ai 5 ani ,,sa te tina de mana cand treci strada"si fa-o sa aiba incredere in tine penrtu ca de asta face asa,desi nu prea cred ca o sa o convingi ca asa ...

Re: HAPPY....

din 10 iul 2009 19:51 de bahoy

ce imi dai daca iti zic la multi ani???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 iul 2009 16:52 de cineva_anonim

aseara a intrat fata respectiva pe mine si m-a intrebat daca am prietena si daca vreau sa am si chesti deastea...ma intrebat daca mi-ar placea sa fie impreuna cu ea.. am intrebat-o dc m-a intrebat,si na vrut sa imi zica...dar dc nu m-a intrebat ...

Re: Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baia

din 10 iul 2009 16:19 de vladbodan

1) nu vad sensul pentru care sa fie doar pentru fete acest thread ... 2) chiar daca te doare tot tu esti devina, fiindca la fel cum tie iti place sa ai timp liber... ii place si ei iar faptul ca tu stateai non-stop cu ea doar ca nu te insele mi se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Amintirile dor

din 10 iul 2009 16:07 de angela

Nu te lasa prada amintirilor, si nu te mai gandi cum a fost,cat de frumos era, iti faci rau singura. Poate ar trebui sa te gandesti ca nu a fost totul bine, daca el te-a parasit, nu crezi? Deci nu incerca sa idealizezi prima iubire, pt. ca ea nu ...

Re: AM nevoie de putin ajutor

din 10 iul 2009 14:33 de MRS'17

Salut ! Numele meu este Marius , merg pe 17 ani si am si eu o mica problema sau poate nelamurire . Sunt cu o tipa de 9 luni si relatia noastra merge f bine singura chestie ca vrem sa facem dragoste . Nu e nici gresit , nu ? dar problema e ...

Re: Intrebari DOAR pentru fete , de la un baiat

din 10 iul 2009 12:57 de teoodora

NU vad de ce ti-ai facut atatea griji pt. simplul fapt ca ea a iesit cu prietenele ( cred ca puteai merge si tu cu ele din cand in cand. nu?) Si increderea e cea mai importanta, fara asta nu poate supravietui nici o relatie, pe asta se bazeaza. ...

Re: Re: Am facut-o cu prezervativ, mai sunt virgin

din 10 iul 2009 12:16 de Dunno

Si daca are alte inclinatii sexuale ,si face sex , ramane virgin sau ce vrei sa zici ? :~*

Re: Re: Re: Re: Bubite albe la baza capului penisu

din 10 iul 2009 12:10 de teoodora

%%-

Re: Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina?

din 10 iul 2009 12:03 de teoodora

Asta de unde ai scos-o? :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Salut ..

din 10 iul 2009 11:26 de Annonim

In sfarsit un raspuns ..Iti Multumesc

Re: Re: Re: Amintirile dor

din 10 iul 2009 04:11 de metaforic

daca te evada e bine ca te-ai despartit de el, nimeni nu-si doreste alaturi asemenea parteneri. Asta e.. tu fii fericita alaturi de actualul iubit si nu-l lasa sa te evadeze. Sa nu repeti greselile facute in prima relatie.

Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina?

din 10 iul 2009 01:56 de diablo

mah iti poti da seama daca e virgina sau nu daca are tatele moi si fundul iseamna ca nu mai e virgina daca la are tari da tari inseamna ca mai

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poate o virgina sa

din 10 iul 2009 01:12 de Firefox

mai.. oricat de neatent ai fost la scoala.. la biologie.. anatomie.. se explica si organele reproducatoare umane.. si cred ca arata foarte clar un vagin.... himenul.. explica si cum e "cu barza" dar daca la tine.. era rupta pagina..

Re: Re: Re: Am facut-o cu prezervativ, mai sunt vi

din 9 iul 2009 23:26 de :)

chiar daca nu se rupe, tot nu mai esti virgin! Nu prezenta atei sau a himenului conteaza, ci faptul ca ai facut sex:zorro:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1382 din 3732
«   1 ... 1379   1380   1381   1382   1383   1384   1385 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare