Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: dc nu pot spune DA la o relatie serioa din 15 iul 2009 09:17 de mandarina
yOojulia nu este chiar "mare scofala" pierzi mult si ranesti si pe cineva daca nu ai acelasi sentimente
o relatie serioasa nu poti sa stii daca va fii sa nu..daca iti dai straduinta iese ceva frumos:love: chiar de neuitat.daca tu zici ca iti ...
Re: Re: Mama nu este de acord cu relatia mea! din 15 iul 2009 09:10 de mandarina
ce mama..nici a mea nu-i asa:))
oricum ca sa se lamureasca ce fel de baiat e aranjeaza o intalnire cu ea si el sa vada cum e ..asta daca tu esti sigura de prietenul tau
daca esti sigura de el..lupta..nu ceda cum au facut altii..:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile din 15 iul 2009 03:09 de Bozgoru
of of of.. uite ca si eu am citit postul asta atat d elung..:) mai andrei ce pot sa zic.. eu zic sa fii mai cam asa sa o lasi in pace.. nu merita sa mai tragi de ea.. zic asta nu pentru ca nu merita femeile in general... sau ca sa ai orgoliu.. ...
Re: Ce pot sa fac...? din 15 iul 2009 02:39 de ExoticDream
Din respect pentru el si prietenia voastra, spune-i deschis adevarul, nu vad alta solutie. In plus, fa asta repede; cu cat astepti mai mult, cu atat se va atasa mai mult de tine si va suferi. Daca sentimentele lui pentru tine nu au apucat sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De din 15 iul 2009 01:34 de Pischot
Are perfecta dreptate XXXXX :unsure: monotonia este una din defectele care apar la o relatie de lunga durata ... atata timp cat incerci sa uimesti, sa fi misterios , sa o atragi [in orice fel / mod/ chip ] e imposibil ca aceasta sa apara. Dar ...
Re: Re: Re: Intrebare ptr fete! din 14 iul 2009 22:36 de simosimina
Daca tu esti obisnuit cu tarfe care se ofera asa.. :)) atunci nu generaliza..sunt multe feluri de femei pe lumea asta... iar daca tu ai avut de aface doar cu tarfe..nu inseamna ca toate fetele sunt la fel :) Intelegi matalutza?
Re: Re: Ce pot sa fac...? din 14 iul 2009 21:09 de mandarina
pai..:mellow:trebuie sa vorbesti cu el si sa ii spui tot ce simti este greu dar fa-ti un "discurs" ca sa stii cum il iei:love:
oricum daca tine la tine o sa inteleaga:flowers:..o sa sufere asta e..fara suferinta nu iese nimic:rolleyes:
tu osa ...
Re: RAMAI SAU NU? din 14 iul 2009 19:37 de luinwe
pai destul de mari sansele:ok:
asa poate intelegi, viceversa
Re: daca nu isi da drumul pot ramane insarcinata? din 14 iul 2009 19:33 de luinwe
posibilitati sunt:
1.sa ramai insarcinata de la Duhul Sf.
2.sa fi avut el scurgeri
Re: daca nu isi da drumul pot ramane insarcinata? din 14 iul 2009 17:39 de Bogdy_Style
sau mai bine fugi si ia-ti contraceptive de urganta, e mai bine sa previ decat sa vezi rezultatul la un test de sarcina ;) contraceptivele de urgenta le poti lua in maxim 72 ore, cu cat mai repede cu atat mai bine
Re: Re: daca nu isi da drumul pot ramane insarcina din 14 iul 2009 15:59 de Black_06
:lol::lol::lol:
Poate l-a intrerupt din miscarea lui continua de "dute-vino" :lol: si asa nu a mai avut tipul timpul necesar pentru a ajunge la orgasm :rolleyes:....
Cred ca ai fost foarte blestemata de el :flowers::flowers:
Inca ceva,ai ...
Re: daca nu isi da drumul pot ramane insarcinata? din 14 iul 2009 15:59 de marria_ioanna
poti ramane chiar daca erai prea obosita:lol:acum pe bune...poate el nu a ejaculat in tine dar mai exista lichidul ala de lubrifiere care poate contine spermatozoizi ceea ce inseamna ca un risc tot exista...:ok:
Re: Re: Re: Peliculele contraceptive din 14 iul 2009 11:41 de gsandu22
:wacko::wacko::wacko:probabil nu stiu sigur dk va face fata piciu:cat:
Re: daca nu isi da drumul pot ramane insarcinata? din 14 iul 2009 11:13 de vector
nu si-a dat drumul ca erai tu pea obosita??:huh:(?)
Re: Re: dc nu pot spune DA la o relatie serioasa din 14 iul 2009 10:43 de sweety16
Si eu sunt de aceeasi parere...ar trebui sa incerci...nu cred ca o sa-ti pierzi o bucatica de suflet...insa daca nu merge relatia probabil o sa-ti pierzi un prieten.
Daca nu isi da drumul, pot ramane insarcinata? din 14 iul 2009 10:42 de annka
am facut sex neprotejat cu prietenul meu si nu si-a dat drumul deloc,pentru ca eram eu prea obosita si numai puteam,pot ramane si in cazul asta insarcinata? va rog sa imi raspundeti cat puteti de repede.multumesc
Re: Re: Re: bubite rosii pe capul penisului !help din 14 iul 2009 02:52 de mdaah
partenera crede ca e din cauza sexului oral...a fost pt prima data in acea noaptea cand mi-a facut sex oral si dupa terminarea actului sexual erau bubitele... nu ai gasit un tratament cevA?
Re: Re: dc nu pot spune DA la o relatie serioasa din 14 iul 2009 02:27 de ExoticDream
Pai chiar asa, ce ai de pierdut? O bucatica de suflet (mai mica sau mai mare, de la caz la caz), iluzii, incredere in ceilalti si in tine, lacrimi, timp.... cam atat (din punct de vedere material, nu ma pot pronunta).
Tu ai trait vreodata o ...
Re: Intrebare ptr fete! din 14 iul 2009 00:25 de simosimina
:)) pay nici asa din prima naibii :))
Dupa un timp asa..o mana acolo..apoi acolo..apoi..blablabla:))
nu tot tacamul din prima :))
Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar feme din 14 iul 2009 00:04 de Bogdy_Style
poi atata timp cat prietenul tau nu are nici o boala nu ai ce sa iei nu? logic... dar daca are, atuncia poti sa iei da, prin sexul oral se pot lua boli ;)
Pagina 1379 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||